Všichni hubnou a já jsem jak prase

1740
20.2.13 22:47

Všichni hubnou a já jsem jak prase

Během těhotenství jsem přibrala 22 kilo, jsem 4,5 měsíců po porodu a stále mam nahoře 9 kg. Všichni kolem mě hubnou a já jsem stále jak prase, ale nedokážu se ubránit pořád se něčim futruju a říkam si, že až přestanu kojit tak se do toho konečně dam :lol: je tady ještě nějaká mamina která má stále těhotenské špeky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2133
20.2.13 22:49

Sem na to úúúplně stejně :mrgreen: Přibrala sem 20 kg. Pak je dostala dolů. Ale ted po 7m po porodu pořád žeru a žeru :cert: takže to jde zas nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
20.2.13 22:49
@štěpánka11 píše:
Během těhotenství jsem přibrala 22 kilo, jsem 4,5 měsíců po porodu a stále mam nahoře 9 kg. Všichni kolem mě hubnou a já jsem stále jak prase, ale nedokážu se ubránit pořád se něčim futruju a říkam si, že až přestanu kojit tak se do toho konečně dam :lol: je tady ještě nějaká mamina která má stále těhotenské špeky?

tyjo, co já bych dala za 9kilo nadváhy :lol: já musím shodit tak 40, za poslední měsíc mám dole prvních 5 :palec: ovšem já to nemám ani tak z těhotenství, jako z poporodní žravosti :roll: držím palce, ať máš brzo váhu jakou chceš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
20.2.13 22:51

Zrovna dneska jsem si stáhla cvičení s Jillian Michaels a místo toho jsem se nacpala dvěma obrovskýma čokoládovýma muffinama :P nejradši bych se neviděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
20.2.13 22:52

Tak u mě pravej opak. Během těhu jsem zhubla 17 kilo a po těhu už mám zas 10 nahoře. Takže já jsem taky jak prase. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
20.2.13 22:53
@štěpánka11 píše:
Zrovna dneska jsem si stáhla cvičení s Jillian Michaels a místo toho jsem se nacpala dvěma obrovskýma čokoládovýma muffinama :P nejradši bych se neviděla

já chroupu popcorn a zalejvám to džusem. Taky dietka. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
20.2.13 22:56

@mejdylko
náhodou popcorn je dietní a džus je zdravej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
20.2.13 22:58

@motaba mnoo ale ne slazenej džus :D a popcornem se láduju každej den. Můj noční rituál. Kdyby to aspoň nebylo takhle hodně na noc. Ale když všichni spějí, tak si zapnu sex ve měste, napíchnu se na emimino a relaxuju. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
20.2.13 22:59

Já přibrala jen deset, hned je měla pryč, zato teď mám víc než těsně před porodem, ale mě je to tak nějak jedno :-)

• Citovat
  • Upravit
358
20.2.13 22:59

Jéééé, já žrala několik let :mrgreen: Nejdřív první těhu, kojení 18 měsíců, pak hned druhé těhu a pak kojení 9 měsíců. Pak byli Vánoce a pak jsem se na sebe pořádně podívala a valila jsem bulvy, co toho mám. Byla jsem vždycky buřt, ale tohle je šííílenýýý :zed: Musím sundat 15kg, abych se dostala do svého původního buřtózního stavu.
Začala jsem zase cvičit. Musím doma, páč na chození někam nemám prachy a hlídání. Naštěstí jsem si pamatovala sestavy zumby, co jsem na ní chodila a začala jsem. A jde to dolů. Pořád žeru, ale cvičím. Až to přestane jít dolů jen cvičením, přestanu i žrát :mrgreen:
Teď se mi ale blokly záda (dneska obstřiky :,( ), tak čekám, až zase budu fit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
20.2.13 23:03

@štěpánka11 20 měsíců po porodu, nahoře taky nějakých 9 kg… tomu se už asi nedá říkat „poporodní“ špeky, co? V každém případě jsme se už zžili :)

Uvědom si, že spousta lidí sice hubne, ale nejde jim to! Takže my jsme proti nim úspěšné! Krom toho, ideál krásy se průběžně mění a probíhá odklon od anorektických modelek, stačí si prostě chvíli počkat a budem největší kočky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
20.2.13 23:05
@Knihomyš píše:
@štěpánka11 20 měsíců po porodu, nahoře taky nějakých 9 kg… tomu se už asi nedá říkat „poporodní“ špeky, co? V každém případě jsme se už zžili :)Uvědom si, že spousta lidí sice hubne, ale nejde jim to! Takže my jsme proti nim úspěšné! Krom toho, ideál krásy se průběžně mění a probíhá odklon od anorektických modelek, stačí si prostě chvíli počkat a budem největší kočky :lol:

Jo jo, všichni máme popopopopopoporodní špeky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
20.2.13 23:06
@pajjakk píše:
Jo jo, všichni máme popopopopopoporodní špeky :mrgreen:

ještě přidej jedno po a budem v důchodu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
20.2.13 23:08

Já jsem starší matka, tak to beru jinak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
20.2.13 23:16

Ja jsem po porodu taky 4m a ještě porad mám náky 3-4kg, chute něco jist nehorázných. Nechapu :think: snažím se cvičit a držet se co to jde. Všichni říkali jak se kojenim hubne, ale ja teda NE! Musím na tom tvrde pracovat. Tak snad az prestanu kojit, tak to půjde raz dva… Kdybych mohla, tak bych kolikrát vyžrala celou lednicku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková