Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Asi před 14 dny jsem byla se synem (3,5r) nakupovat. Hrozně rád tlačí nákupní vozík, ovšem tentokráte se rozhodl řádit a pobíhal sem a tam a co víc, rozhodl se provokovat - prostě situace „matka něco zakáže, tak já to zrovna zkusím udělat a budu pozorně sledovat, co to s ní udělá (a co s tím udělá)“. No prostě mě tím děsně rozčiloval, načež po několikerém upozornění stylu „budeš tady“, „nesahej na to“, „nech to tam“ apod… ze mě vypadlo: „Přestaň mě zlobit, nebo si půjdeš sednout…“ (Myšleno do nákupního vozíku…). Pán vedle měl co dělat, aby se netlemil nahlas (a já o pár vteřin později také - když mi došlo, co jsem vlastně řekla). ![]()
Já mám historku z práce… Pracovala jsem v restauraci. Měla jsem na starosti skupinku cca 15 chlapů. Když chtěli platit, tak jsem je poprosila, jestli nepujdou po jednom k baru k počítači ať v tom máme pořádek a každému vytisknu účet zvlášť. Chlapy souhlasili. Přišel první pak druhý atd. Za odměnu jsem jim dávala lízátka s obrázkem. Jak tak pánové chodili tak jsem občas prohodila větu další pán na holení. Jenže co čert nechtěl u jednoho pána že mě vypadla věta „další pán na honění…“ kolegyně i pánové vybuchli smichy. Já byla červená až na zadku… Bohužel to nebylo všechno… Ještě se mi u nich podařila věta „pane zapomněl jste si vzít lizatko a dostanete berušku, až budete doma u budete se nudit ať máte co lízat“… To už jsme řvali smíchy všichni…
Já tedy přidám zážitek z porodnice. Byla jsem po sekci a malého jsem na noc ještě neměla. Dostala jsem prášek na spaní (první v životě) abych nabrala sílu. Probudila jsem se cca ve tři ráno spocená a všimla jsem si, že mám zvednuté ty bočnice u postele. Začalo mi vše docházet. Díky zázračné pilulce jsem měla pocit, že jezdím s postelí po pokoji a odrážím se od stěn a od postele druhé maminky, které jsem se omlouvala, že do ní narážím, ale že to nedokážu zastavit a řvala jsem uuuííí
Myslela jsem si, že je to obří kolotoč. Zvedla jsem si bočnice, abych nevypadla. No divím se, že to se mnou vydržela do konce a neutekla. Musela jsem vypadat jak blázen. Řeknu Vám byla to hrůza, byla jsem z toho prášku fakt v pr…!!!
Ale ráno jsme se tak řehtaly, že nám málem prdla jizva. ![]()
@mmch píše:
Já tedy přidám zážitek z porodnice. Byla jsem po sekci a malého jsem na noc ještě neměla. Dostala jsem prášek na spaní (první v životě) abych nabrala sílu. Probudila jsem se cca ve tři ráno spocená a všimla jsem si, že mám zvednuté ty bočnice u postele. Začalo mi vše docházet. Díky zázračné pilulce jsem měla pocit, že jezdím s postelí po pokoji a odrážím se od stěn a od postele druhé maminky, které jsem se omlouvala, že do ní narážím, ale že to nedokážu zastavit a řvala jsem uuuííí![]()
Myslela jsem si, že je to obří kolotoč. Zvedla jsem si bočnice, abych nevypadla. No divím se, že to se mnou vydržela do konce a neutekla. Musela jsem vypadat jak blázen. Řeknu Vám byla to hrůza, byla jsem z toho prášku fakt v pr…!!!
Ale ráno jsme se tak řehtaly, že nám málem prdla jizva.
Ahoj rada bych obnovila diskuzi, ať je sranda. Moje kamarádka (bylo nám asi 13) si před spaním chtěla namazat rty jelením lojem, který si dávala vedle postele na pracovní stůl, bohužel si tam i ten den dala lepidlo, to malé vysunovací. Moje sestra přijela po delší době zapařit do rodného města se spolužákama ze střední. Spala u nás. Ráno se probudila s kocovinou žíznivá a v lednici našla vychlazenou láhev magnesie, dala si pořádnýho loka. Jenže v tom byla domácí slivovice z Moravy. Na střední jsem studovala laboranta a když jsme měli laborky, tak jsme vše na přesno museli vážit na analytických vahách. A me vše trvalo, vážila jsem asi 0,012g půl hodiny a když už jsem to měla, tak jsem zajásala a vše vysypila nadšením nazpátek do lahve, takže znova.
Příspěvek upraven 14.07.19 v 00:03
Pracovala jsem v lékárně a ze začátku se mi pletly názvy léků a doplňků stravy když byl název podobný. Jednou přišel mladý kluk a chtěl claritin (na alergii) a já mu donesla clavin (na erekci) a začla jsem mu říkat jak se to dávkuje před pohlavním stykem. Chudák nechápal a byl jak rajče, já pak taky ![]()
To bylo ještě na gymplu, první hodina základů společenských věd, nový učitel. Přišel do hodiny, všichni ztichli, pozdravili stáním u lavice a sedli. Mně přišlo, že na mě učitel nějak divně kouká, ale nějak jsem nechápala. Když hodina skončila, učitel odešel, tak mi to došlo. Měla jsem totiž takové to krátké tričko, co končí pod prsama a mě se nějak vykasalo a celou dobu mu na jedné straně koukala bílá podprsenka
, takže to si mě učitel zřejmě hned zapamatoval na cely rok
.
Oživuji diskuzi, určo se vám staly nové vtipné situace
Ja přispěji anonymně, mě to pobavilo dost, ale muž by jistě nebyl rád, přečíst si to na mém profilu

Chystal se teď jít někam sednout s kamarádem. Sprchoval se a já si řekla, že mu ten večer více zpříjemním a trochu ho polaskám v koupelně ústy. Když odjel, syn uvařil čaj, že si dáme sami dva. Lokla jsem si a říkám klukovi:
Ten hrnek asi někdo umýval jarem v dřezu a blbě ho opláchl, mám v puse jak kdybych olízala mýdlo!
A v tu chvíli mi to došlo!!!

A další sranda z dnešního večera. Vůbec nic teď pořádne nestíham tak jsem měla asi 3 dny nachystané světlé a tmavé prádlo na praní v koších, kde běžně mívám prádlo na žehlení. No a jak se muž osprchoval a já ho polaskala, šel rovnou do koše pro trenýrky a tak na něj koukám co to dělá, že to je prádlo na vyprání a on dostal záchvat smíchu, že už 3 dny z toho bere „čisté“ trenýrky, vzal si z tama včera i triko a kraťasy