Vůbec si přes Vánoce neodpočinu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16986
22.12.13 23:20
@hanka.br. píše:
Kdy jsem tvrdila, že mantinel je večerka? Že nesmí na nic sáhnout? :nevim: Ale například to (ne)lezení na stůl je dobrý příklad.

tak byla to tva reakce na mou reakci na Grandy reakci :) :D :lol: :mrgreen: :P :P tak mi prislo logicke, ze mluvis o tom, o cem psala ona :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
22.12.13 23:20
@Bunny puella píše:
a kdy chceš začít? 8o V pubertě? V pubertě tě pošle do pr…i tenhle rok a půl starý človíček ví mooooc dobře, že třeba opakované vysypávání odpadkovýho koše není správné…ale chce to mluvit, mluvit, mluvit a vysvětlovat…

Kdyz mi rekneš, jak mu vysvetlit, ze se štětka nebere, tak budu stasta. Za tech pár měsíců se mi to jeste nepodarilo. Ano, učím ho respektovat mantinely, ale nemůžu z nej mít prece stroj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
22.12.13 23:21

@hanka.br. lekci o lezeni na stul jsme meli minuly tyden - 10 minut ja, 10 minut tatinek a zda se, ze stacilo. Pro me je to o bezpecnosti, a tam zasahuji vzdy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
22.12.13 23:22

@Granda nevím,jaké máte WC, ale my na něj máme dveře :think: :nevim: :lol: Takže když je WC zavřené, tak je štětka v bezpečí :lol: :lol: a když jsem tam já, tak jsem říkala, ne, nesmíš, je to fuj…hele, u nás to stačilo říct párkrát a pochopili to… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
22.12.13 23:24
@Granda píše:
Kdyz mi rekneš, jak mu vysvetlit, ze se štětka nebere, tak budu stasta. Za tech pár měsíců se mi to jeste nepodarilo. Ano, učím ho respektovat mantinely, ale nemůžu z nej mít prece stroj…

Jasně, stroj ne, ale jde snad i o jeho bezpečnost, ne? 8o Takový olíznutí špinavé štětky…no, děkuju pěkně, ale z toho může být taky pořádná nemoc…

To samý lezení po stolech…pád z výšky na hlavu…

Kamarád je záchranář a občas vypráví, k jakým případům jel a že je to vždy úplně zbytečný úraz u takto malých dětiček..

• Citovat
  • Upravit
10351
22.12.13 23:24
@Granda píše:
Kdyz mi rekneš, jak mu vysvetlit, ze se štětka nebere, tak budu stasta. Za tech pár měsíců se mi to jeste nepodarilo. Ano, učím ho respektovat mantinely, ale nemůžu z nej mít prece stroj…

Tak zavři na záchod dveře. Mladší mám dvouletou a je to teprv pár pátků, co nechávám záchod volně přístupný. Já mívala takové ty gelové kytičky do mísy od Brefu a nebavilo mě je umývat z ročních ručiček, tak se záchod začal zvírat a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
22.12.13 23:25

Moje mládě (15m) dělá taky bordel a točí mě tím ale snažím se ho nezabít a neřešit každý prd. Je to trošku stereotyp ale čím víc si to člověk pouští pod kůži tím hůř :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
22.12.13 23:25

@Bunny puella Já to musím napsat, ale nemyslím to vůbec zle. Spíš mě to pobavilo. Nevím jak vy, ale my doma špinavou štětku na wc nemáme :D

Když jsme se přestěhovali do většího, kde i kuchyň je větší, říkala jsem si paráda, nechám 18.m jeden volný šuplík, kde jsou plastové misky a může je vytahovat do aleluja. Samozřejmě ho zajímají všechny šuplíky krom toho, do kterého smí. Takže když chvíli nedávám pozor (nezavřu dveře do kuchyně, když jdu krmit mladšího), šuplíky jsou vyházený na podlaze a jeho šuplík je nedotčený. :)

Pro zakladatelku: Myslím si, že je to všude skoro stejné. I když někdo tvrdí opak. Děti jsou zvídavé a zajímá je to co nemají dělat. Je to trapná rada, ale jedinou, kterou mám je, je vydržet. Povyroste a bude líp i hůř. Každopádně ti držím palce, aby si takových dnů měla co nejméně, všichni víme, že takové dny jsou na palici.
Zkoušela si víčka od sklenic? Já je dávám synovi na hraní, vydrží si s nima hrát ve stoličce u stolu, i hodinu a když něco dělám, tak mám trochu klid. Parádní jsou i zipy, to ho taky baví, tahá sem tam a je spokojený. Kdepak nějaké hračky za tisíce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
22.12.13 23:26

Když jsem naposledy zapoměla zavřít dveře na záchod tak si v něm malý namáčel piškoty :poblion:, jo a týden předtím tam míchal vodu ovladačem od TV takže KLÍÍÍÍÍD… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
22.12.13 23:27
@mischelinmisa píše:
@Bunny puella Já to musím napsat, ale nemyslím to vůbec zle. Spíš mě to pobavilo.Nevím jak vy, ale my doma špinavou štětku na wc nemáme :D

Když jsme se přestěhovali do většího, kde i kuchyň je větší, říkala jsem si paráda, nechám 18.m jeden volný šuplík, kde jsou plastové misky a může je vytahovat do aleluja. Samozřejmě ho zajímají všechny šuplíky krom toho, do kterého smí. Takže když chvíli nedávám pozor (nezavřu dveře do kuchyně, když jdu krmit mladšího), šuplíky jsou vyházený na podlaze a jeho šuplík je nedotčený. :)

Pro zakladatelku: Myslím si, že je to všude skoro stejné. I když někdo tvrdí opak. Děti jsou zvídavé a zajímá je to co nemají dělat. Je to trapná rada, ale jedinou, kterou mám je, je vydržet. Povyroste a bude líp i hůř. Každopádně ti držím palce, aby si takových dnů měla co nejméně, všichni víme, že takové dny jsou na palici.
Zkoušela si víčka od sklenic? Já je dávám synovi na hraní, vydrží si s nima hrát ve stoličce u stolu, i hodinu a když něco dělám, tak mám trochu klid. Parádní jsou i zipy, to ho taky baví, tahá sem tam a je spokojený. Kdepak nějaké hračky za tisíce :mrgreen:

tak my ji taky špinavou nemáme, jako že by na ní byly vidět nějaké zbytky tentononc, ale přeci jen, strká se to do WC, takže tam bakterie budou…

• Citovat
  • Upravit
65
22.12.13 23:28

Zakladatelku úplně chápu. Mám 14-ti měsíční holčičku a ta taky všechno zkoumá a chvilku neposedí, umí vylézt na gauč a konferenční stolek :roll: Mám naštěstí hlídací babičky a manžel s ní taky tráví každou volnou chvilku (jinak bych asi skončila v cvokhausu), ale stejně jsem si nedávno posteskla, jak bych chtěla mít hezky prostřeno (ale malá by to ze stolu strhla). A letošní Vánoce budou prostě bez svíček - mohla bych je dát leda tak na skříň, tam se malá ještě nedostane :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
@Bunny puella píše:
a kdy chceš začít? 8o V pubertě? V pubertě tě pošle do pr…i tenhle rok a půl starý človíček ví mooooc dobře, že třeba opakované vysypávání odpadkovýho koše není správné…ale chce to mluvit, mluvit, mluvit a vysvětlovat…

my jsme asi za jedno, ale puvodne to vyznelo jako souhlas s půristupem zakladatelky, ktera, jak ja jsem pochopila (treba mylne), malyho okrikuje za vsechno.
Ano, stetka nepatri do ruky batoleti, ale i unas trvalo tyden-dva neustaleho bdeni, nez pochopil.. a ano - opakovani do bezvedomi, nevim, proc bych na nej mela afektovane rvat „ne“…i kdyz obcas take ujedu, nebudu nic zastirat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402

@Bunny puella Já vim, že ne, ale pobavilo mě to. Však píšu, že to nemyslím zle. Já bych to jen napsala používanou štětku na wc a ne špinavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
22.12.13 23:29

@boadicea Na prostřený stůl se také moc těším, jednou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.13 23:30

Zakladatelko, chápu tě, mám podobně staré dítě o trochu méně akční, ale jen o trochu :) Domácnost mě nijak extra nenamáhá, ale teď jak jsou krátké dny a celkem hnusně, padá na mě únava psychická. Možná, že u mě to zhoršuje i těhotenství. Nevím, jestli jsi psala, zda ti pomůže mužský. Diskuzi jsem nečetla. Ale jediné, co trochu pomůže mně je, že si chlap vezme dítě a jsou třeba celý den pryč a já si můžu třeba číst, jako normální člověk. Takže se zkus synka na chvíli „zbavit“ a věř, že bude líp. A buď ráda, že je zdravý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí