Vůbec si přes Vánoce neodpočinu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
23.12.13 09:59
@skoromamuška píše:
Když jsem naposledy zapoměla zavřít dveře na záchod tak si v něm malý namáčel piškoty :poblion:, jo a týden předtím tam míchal vodu ovladačem od TV takže KLÍÍÍÍÍD… :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ježíííš to mi připomnělo ten fór c jsem četla tuhle…dám ho sem je to roztomilý :
Jednou byla moje žena někde venku a já měl na starost synka. Bylo mu něco málo přes dva roky.
K vánocům dostal dětskou čajovou soupravičku a rád si s ní hrál.
Večer jsem seděl v obýváku, díval se na zprávy a syn mi donesl „čaj“ - tedy samozřejmě ten umělohmotný šáleček a v něm nalitou vodu. Vypil jsem ji a říkal „mňam, ten čaj je ale dobrý!“
Synek měl radost a nosil mi „čaj“ co chvíli, vypil jsem těch šálků snad dvacet.
Po zprávách manželka konečně dorazila domů a já ji hned zavolal, ať se jde podívat, jak máme šikovného syna. Řekl jsem si o čaj a za chvíli už syn cupital se šálkem. Já jsem ho vypil, synka jsem pochválil a díval se na ženu, co tomu říká.
Stála opřená o futra, dívala se na mně a naprosto s klidem a suše řekla:
„Hele, a napadlo tě, že jediné místo, kam dosáhne a kde může vzít vodu, je záchod?“
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
23.12.13 10:02
@sonam píše:
Zavriet dvere nepomoze vzdy, maly si otvori a kluce sme schovali, aby sa niekde nezamkol. Ked je chvilku ticho, mozem si byt takmer ista, ze mi rozbalil toaletak, hodil ho do zachoda, vybral a porozbaloval vlozky, vybral ozehlene veci zo skrin, pripadne si robi trampolinu z postele :) samozrejme ho priebezne kontrolujem a vacsinu dna sa mu venujem, ale je sikulko :lol: minule sme boli doma OBAJA s manzelom a maly nam prepol trubu, kde sa pieklo kura, na 280 stupnov bez toho, aby sme si to vsimli.

U nas teda funguje telka, vtedy rychlo nieco porobim, tiez maly rad pomaha, vtedy je dobry, vykladame mycku, zameta, utiera handrickou, vesiame pradlo a pod. Ale tiez musime chodit von, inak je nevybehany a vystraja.

Co sa tyka Vianoc, vypustila som vacsinu pecenia, urobime s manzelom len polievku, rybu, salat, a nazdobime stromcek. Mam len dva kolace. Na upratovanie sme sa vykaslali.
:mrgreen: ježíííš s těma vložkama to znám.. mladej mi je nejen rozbalil ale ještě se s nima celej polepil a jak pak chůdě ječel, když jsem mu je sundávala z vlásků :roll:…no mělo mi být nápadný, že je dlouho hodnej a potichu..dobře mi tak :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.12.13 11:39

Věřím, že už je dneska zakl. líp ;) a v nouzi nejvyšší spoléhám na alkohol, ten nezklamal nikdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
23.12.13 11:47
@Granda píše:
Záchod bohužel zavřít nemůžu, jsou tam potkani a neni tam skoro okno, takže tma. A byli by chudáci celý den ve tmě. K veceru je to lepší, to jim zavřu a rozsvitim. Ale na potkanech má wc kočka. Takže je to nerealny. A v kuchyni dcere nemáme.

Tak v tom případě si musíš porovnat priority. Jestli budeš vytvářet pohodu potkanům, nebo se stresovat s otevřeným záchodem - který bych mimochodem nesnesla nezavřený, i kdybych děti neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
23.12.13 18:32

A co chlap… já když padám na hubu, tak pomůže, uklidí aspoň roztahané hračky… NEmám sice tak akční dítě, ale druhá mladší mi dává od narození taky dost zabrat a teĎ má zase nějaký období… nějak jsem si asi zvykla.
Ale já si dva dny odpočinu, budeme u našich a u manželových rodičů, tak si děti rozeberou dědové a bábičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
23.12.13 19:19

Jojo, vsechny to zname. Ja pravidelne jednou denne ignoruju tak minimalne 20minut obe deti I binec doma a neco si ctu a piju caj. Jinak bych z toho zblbla. Az prestanu kojit, tak to vidim vecer na panaka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
23.12.13 21:29
@hanka.br. píše:
Tak v tom případě si musíš porovnat priority. Jestli budeš vytvářet pohodu potkanům, nebo se stresovat s otevřeným záchodem - který bych mimochodem nesnesla nezavřený, i kdybych děti neměla.

Tak jednou jsem si je vzala na starost, tak se o ne postaram. Ne ze potřebují mít zavřeny záchod, tak prostě bude i kdyby meli potkani oslepnout…
To radši vyhodim štětku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.12.13 11:43
@Anonymní píše:
Tak už je zase líp :pankac:

Dopoledne jsme byli na procházce a spojili to s obědem v restauraci, po obědě malej 3 hodiny spal, tak jsem si řádně nalila vaječňáku a taky na hodinku usnula a koukala na kousek nějakého amerického vánočního filmu. Odpoledne přijel manžel a pak jsme dávali stromeček do stojánku a dala jsme vařit brambory, uvařila brambory na salát, malej sice pořád pobíhal a mám rozdrobený cukroví po sedačce, ale už to není takovej psychickej amok jako včera. Pak malej vydržel asi 20 minut v řidličce a jedl hrozny a koukáme na Dařbujána a Pandrholu. :kytka: Teď se už půl hodiny kluci spolu koupou a pak půjde prcek spát. Já udělám salát, manžel ozdobí stromek.

Už je líp, ale v ty krizový dny by člověk utekl na Sibiř. :cert:
:hug: v krizový dny si zkus do vaječňáku kápnout slivku :mrgreen: seš dobrá, já u malý zvládám tak 1/3 věcí co ty. Krásný vánoce všem :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí