Výbavička - z druhé ruky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
451
17.10.24 18:19

Hodně jsou teď podzimni bazarky. Koukla bych jestli nahodou v okoli nejaky není. Zrovna dneska jsem pro prcka sehnala haldu krasnych věci skoro jak nové, fajn značky a to jen za 200 :mrgreen: příští týden je tu dalsi bazarek, ale uz mam toho tolik že nevím jestli se mu radši nevyhnout.
Jinak dost nakupuju na vinted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
17.10.24 18:29

Jinak ten vinted, viděla jsem nějaký poplatek za ochranu kupujícího, v podstatě to dělá kolikrát prakticky třetinu ceny jedné věci(píšou 5% + 18 kč) a když jsou ty věci po jednom nebo pár kouscích, tak je to docela síla dohromady, protože u každého je těch 18 Kč a po jednom se to fakt nasčítá.
Já nějaký poplatek serveru chápu, ale při tom způsobu a tom, že je to tam vše po málo kusech, mi to přijde hrozně moc, když člověk plánuje nakoupit třeba 50 ks všeho možného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.24 18:31

Nabízím Joolz Day 3 sedě barvy

Dobry den,

Jsem z Prahy a mám připravené na předání můj oblíbeny kočárek Joolz Day3 s Husákem, vloženou taskou, prebalovaci řádkou apod. Vajíčko Besafe se základnou.

Kdybyste měla zájem, dejte vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.24 18:47
@Mariane.B píše: Více

Ten poplatek je šílenej😁. Teď jsem nakupovala několik minitriček kvůli konkrétním obrázkům, v katalogu to každá z uživatelek měla fakt za několik korun, ale s poštovným a tím polatkem se každý z nich vyšplhalo přes kilo :mrgreen: mě to teda dost baví to projíždět a vybírat si, ale už to asi nebudu dělat nějak často, protože to fakt vyjde jak nový z eshopu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
17.10.24 19:04

@Mariane.B jde udělat set u jednoho prodejce s jedním poplatkem nebo se lze domluvit bokem na nákup s platbou na účet ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6004
17.10.24 19:11

Já tedy moc nechápu, že někdo, kdo chce oblečení a výbavu z 2. ruky ještě prská, že jsou tam body z Lidlu :lol:

Mimochodem Lupilu mi přišlo docela kvalitní.
Běžně nakupuji v HM a Zaře a Lupilu je možná kolikrát ještě kvalitnější.

Jinak na miminko opravdu stačí body, overaly, pár kalhot a mikina, bunda…
Já měla od každé velikosti cca 30 kousků s bohatě to stačilo, nebo co by si více chtěla?

Jinak balíky se prodávají na Vinted a na Marketplace na FB, dnes už to jinde ani nefrčí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
17.10.24 19:15

Bazos.cz? Jinak lidl je proti pepcu mercedes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
17.10.24 19:24

@Markéta188
Já zatím o kvalitě Lupilu moc nevím, uvidím, vzhledem k ceně jsem prostě myslela, že je to něco jako pepco.
Tady ani tak nejde o prskání nad tím, že je to lidl, tady jde o to, že v tom lidlu jsou určité ceny a když to vrzneš do balíku a je tam toho půlka, tak když to rozpočteš, tak za to platíš jako za nové, což mi přijde poměrně směšné a že ti prodávající dělají z lidí idioty.
No co bych víc chtěla, jak jsem psala, je tam většinou 30 body, dva overaly, pak dvoje max troje elasťáky a když je tam jeden světřík(mikina), tak dobrý o bundě si nechám tak zdát a balík končí. Trošku problém u mě je, že fakt nechci pro malé miminko elasťáky bez ťapek. Někdo to zase preferuje a v těch balících je to dost no.
Přijde mi to nepoměr a a rozhodně ne to vše, co je v dané velikosti potřeba a bylo potřeba.
Jako že dítě zašpiní 10 body na jedny kalhoty? Asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
17.10.24 19:26
@ivula86 píše: Více

Díky, jsem ráda, že jsem v tom lidlu něco objednala, spolu s těhotenskýcm oblečením, na kus to stojí méně než použité…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1545
17.10.24 19:40

Zkuste se poptat mezi znamymi, ty nejmensi veci jsou casto putovni. Nam se sesli hned dva baliky, takze jsem si probrala, vybrala a zbytek poslala dal. Na facebooku jsou fajn ruzne skupiny a bazarky, pripadne nabidka byla i ve skupine pro deti se stejnym terminem porodu jako jsem mela ja. Dobre jsou i lokalni burzy nebo bazary, pripadne sekace, kamenne i online, neni to sice na nakup baliku, ale vybrat se da pekne.
Takto jsem poridila celou vybavicku vcetne kocarku do 5000 kc. Jedine, do ceho jsme chteli investovat, byla autosedacka, ale nakonec jsme nemuseli, protoze nam ji kamaradka velmi vyhodne prodala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
17.10.24 19:42

Pak ti nezbyde nez si koupit nove veci no. To si aspon vyberes podle svsho gusta. :nevim: Ja mela na dite komplet vse nove. A mam doted. Vse jsem vzdy jeste za hezky peniz prodala ( postylku, matraci, ted treba 3roky stary Thule cross kocar-vozik za kolo v top stavu za 20tis, sedacku, boty, obleceni..). Tim, ze mam vse po jednom diteti, je vse v krasnym stavu a vzdy vse zmizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9046
17.10.24 19:43

My kupovali oblečení po balíčkách. Byly to nějaké no name značky a stačilo to. Všechno teda stoprocentní bavlna. Kočárek i postýlku jsme měli z druhé ruky stejně jako spoustu dalších věcí za hubičku a v super kvalitě. Obojí jsme pak prodali dál, během tří dnů to vždy bylo pryč. Možná to jen zmizí rychleji než to vidíš. Plus si někdo něco koupí a ptá se jestli budete prodávat ještě něco, ať mu kdyžtak pošlete pak odkaz, takže přednostně už pak obchoduješ s lidmi se kterými jsi jednala už dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4897
17.10.24 19:56

Ten facebook bych si založila, našla tam “maminkovskou” skupinu ze tvého města a zkusila poptat konkrétně - že se ti mimino narodí v zimě a sháníš oblečení a výbavičku - ideálně více věcí s osobním převzetím. Myslím, že tam určitě najdeš.
Spoustě žen (patřím mezi ně) se to dnes prostě už nevyplatí fotit a oblečení raději darují (levně prodají) takto po známých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4897
17.10.24 20:01

Pak je lepší se domluvit s prodejcem, ať ti to tam hodí jako extra inzerát toho “balíku” a zaplatíš jen jedněch 18 kč + 5% z ceny celého balíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.24 20:40

@Mariane.B tak si dokoupíš, co budeš potřebovat nebo musíš mít vše stoprocentně naservírované?…do balíku se většinou dává to, co se neprodá samostatně…pokud mám kalhoty za 400, tak je nenacpu do balíku po 10kc atd…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák