Výchovný výprask od cizího člověka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2707
25.2.15 13:46

To se ptáš? Samozřejmě, že to bude kazdymu rodiči vadit. A kterej řekne, že by to schválil tak lže. Kdybych viděla tu scénku jako divák a kluk nebyl můj tak samozřejmě pán udělal dobře. Ještě bych mu tleskala, ale přijít domu můj syn a říct mi, že ho někdo serezal tak si to líbit nenechám. Ale neberu to jako dvojí metr. Dítě ti určitě nepřijde a neřekne, že házelo kameny na jiný děcka a to přes silnici plnou aut. Přijde a pokud vůbec se bude chlubit tak zalze. Kdyby mi to ale pak řeklo víc lidí ještě mu přidám a pánovi podekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
25.2.15 13:46

Já s pánem souhlasím- sice bych to sama neudělala, ale pokud je ta situace popsaná uplně, tak asi je jedná doclea onevychovaného kluka a kdyby se něco stalo, tak by se na pána sesypala vlna nadávek, proč tomu nezabránil- např. šutr ve skle anutě bouračka atd. atd..
A kdyby mi tak někdo dal dítěti na zadek.. Chlapovi bych řekla, aby ho nechal být, že je to moje dítě, ale kluk by dostal za takovu věc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
25.2.15 13:47
@Adrasteia píše:
Jo, jestli to bylo na holou, tak s tím nesouhlasím, to už mu měl vrazit facku nebo to vzít přes kalhoty.

facka je dost nebezpečná, kluk se cukne, ublíží si… přes kalhoty by to bylo nejlepší, ovšem pokud měl nějaké zateplené, tak by se pán možná dost nadřel, než by to chlapec pocítil.

Příspěvek upraven 25.02.15 v 13:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185

Kdyby zavolal policii, tak ta by s takovým malým smradem nic nezmohla. Dovedli by ho domů, udělali bubu na rodiče a hotovo. Tak byl spratek aspoň potrestaný a třeba si to bude pamatovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707

@Gepardice asi tak. Ale asi jsem se do toho vysvětlování zamotala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.2.15 13:48

Kdyby tohle kluk udělal a pak si ještě stěžoval, tak by dostal akorát přidáno.

• Citovat
  • Upravit
13943
@SiriusGG píše:
Zdravím,

dnes jsem byl svědkem této události:

Kluk věku cca 1.stupeň základní školy házel kameny na přibližně stejně staré dívky a to přes tříproudou silnici s hustým provozem. Kolemjdoucí pán ho zkoušel slovně usměrnit, ale kluk na něj spustil vlnu nadávek a pak pokračoval v házení kamenů. Na cež pánovi došla trpělivost, chytl ho, stáhl mu kalhoty a vysázel mu pár ran na holou. Kluk se pak sebral a utekl.

Jak by jste reagovali vy v situaci toho pána nebo naopak rodiče, který se dozví, že jeho dítku někdo uprostřed města nářezal? Já osobně souhlasím s tím pánem.

Sama bych na to neměla, ale kdybych byla u toho, pána bych podpořila. A být to moje děcko a být u toho, seřezala bych ho sama. A kdybych třeba přicházela až k této scéně, nelíbilo by se mi, že to bylo na holou, ale jinak bych se habnou propadla, že to to moje dítě vůbec udělalo a že bylo na pána sprosté. A dostal by ještě ode mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994

S panem souhlasim, kdyby za podobne chovani nekdo narezal mym detem, tak bych patrne jim jeste pridala. Odsud posud, vzdyt na nektere vyrostky neplati vubec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SiriusGG
25.2.15 13:49

Pán byl starší ročník, tak věřím, že razí přístup: Dostat lehce přes holou je stonásobně víc výchovné, než pořádně přes kalhoty. Ostuda s tím spojená je více výchovná než samotný výprask.

• Citovat
  • Upravit
445
25.2.15 13:50

No, kluk je malý rozmazlenec, který si výprask zasloužil. Jenže já bych asi přivolala PČR, ať ho dovedou rodičům a ti ho potrestají sami.

To, že pán zbil cizí dítě, to je mazec. Ale mnohem větší mazec je, že mu stáhnul kalhoty. Za toto bych na pána podala trestní oznámení. Nikdo nebude mé dítě svlékat, i kdyby si sebevíce zasloužil seřezat. A mimochodem, myslím, že se to mine účinkem - na pána si kluk bude stěžovat a rodiče budou rozhořčení. Kdyby domů kluka přivedla policie s tím, že mají rodiče docela problém za tohle chování, určitě by to ti rodiče brali tak, že kluk je hajzlík. Teď se bude brojit proti tomu pánovi 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
25.2.15 13:51

Se spíš divím, že nějak bokem nezastavilo auto a tak někdo nevyběhl na kluka..
Třeba být tgam můj manžel, ten je spíš klidas, ale takto házet kamení přes cesty, kdyby vezl děti v autě, tak byc fakt na kluka vystartoval -slovně!!!
Už jsem tkaovou situaci jednou zažila trochu jinak, tak vím jsitě, že by kluka zkoukal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
25.2.15 13:51

Jinak jsem moc ráda, že se tady našly opravdu soudné matky, které souhlasí s takovým trestem. Bála jsem se, že se tady objeví ve většině případů útoky na dotyčnéno pána a hromadné kamenování. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
25.2.15 13:53

@berusa.m abych pravdu řekla, tak ta holá se mi nelíbí, ale s trestem souhlasím…
Bohužel bych se nedivila, kdyby ještě na něho vlítla máma a neudala ho za nějaké sexuální obtěžování.. b ych se fakt nedivila..
U nás účitelka dala facku za pi, a ku, když ho 2 napomenula a maminka na ni zavolala policic.. Já se dozvědět, že mi kluk tituloval učitelku, pi, ku atd. a neposlechl tak by dostal ještě doma..

Příspěvek upraven 25.02.15 v 13:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
25.2.15 13:54
@berusa.m píše:
Kdyby zavolal policii, tak ta by s takovým malým smradem nic nezmohla. Dovedli by ho domů, udělali bubu na rodiče a hotovo. Tak byl spratek aspoň potrestaný a třeba si to bude pamatovat.

Myslím, že na hoooodně dětí v tomto věku právě doprovod policie domů výrazně působí. Ostatně tahle ostuda působí i na rodiče, určitě to je výchovnější, než že cizí chlap stáhne dítěti kalhoty a naseká mu. Ještě bych pochopila, kdyby mi dal na zadek přes kalhoty, příp. ulétl mu pohlavek. Ale svléknout cizí dítě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
25.2.15 13:54
@ptacak píše:
No, kluk je malý rozmazlenec, který si výprask zasloužil. Jenže já bych asi přivolala PČR, ať ho dovedou rodičům a ti ho potrestají sami.To, že pán zbil cizí dítě, to je mazec. Ale mnohem větší mazec je, že mu stáhnul kalhoty. Za toto bych na pána podala trestní oznámení. Nikdo nebude mé dítě svlékat, i kdyby si sebevíce zasloužil seřezat. A mimochodem, myslím, že se to mine účinkem - na pána si kluk bude stěžovat a rodiče budou rozhořčení. Kdyby domů kluka přivedla policie s tím, že mají rodiče docela problém za tohle chování, určitě by to ti rodiče brali tak, že kluk je hajzlík. Teď se bude brojit proti tomu pánovi 8o

napsalas to výstižněji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect