Vychytávky do domu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31721
15.9.18 15:17

Háčkuju se, taky si ráda poslechnu nápady :mrgreen: určitě sklep, šatna. Ti co mají doma zvíře a děti, tak určitě špinavý malý sprcháč v technické u vchodu. Samostatný prádelní kout, aby dalo nechat prádlo rozdělané, ale schované za dvěma třeba v TM. Bezbariérový vchod na terasu. Připravené husí krky na kabely a potažená hlavní sada kabelů po celém domě… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31721
15.9.18 15:18
@Makca87 píše:
Kávovar beru jako zbytečnost. 1 z 10 lidem, stejně leží doma, nebo v krabici, bo nemají čas a peníze do něj stále kupovat v akci ty kapsle.

Proč kapsle? Normální káva je lepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
15.9.18 15:19

pak doporučuji podzemní nádrž na dešťovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
15.9.18 15:20

tady se nakonec „postaví“ dům snů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.9.18 15:20
@Makca87 píše:
Nám topenáři nedoporučovali podlahové vytápění v celém domě. Tak máme jenom v koupelně a to stejně frčí jen v topné sezóně ;) . Krb záleží poměr kW / m čtverečný. Známí si pořídili velký, silný krb do menšího domu a když zatopí, mají tam nejméně 27 stupňů. Dítě se jim začalo přehřívat a tak ho přestali používat. Vychytávky jako myčka a sušička, to je snad na prvním místě :) .

Vidis a muj otec chce rozkopat podlahu ve 25r. starem baraku, ktery si postavil, protoze lituje, ze tehdy byla podlahovka v pocatku, predrazena a neudelal ji. My mame celoplosne, krome garaze podlahovku.
Nez jsme poridili novy barak, tak jsme napred opravili 100r. stary barak, slo se od podlahy po strechu. I podlahovka se dalala a radiatory sly do srotu.

Příspěvek upraven 15.09.18 v 15:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
15.9.18 15:21
@Malaga píše:
Komora a šatna

Jakékoli úložné prostory.
Jinak Dlažba v kuchyni. Neosvědči se v okojích koberec. Super je v kuchyni granitový dřez, indukce. Už bych nechtěla v kuchyni s oknem digestoř, je to jen předražený hučící světlo nad sporákem. K ničemu je balkon. Vybodla bych se dělat garáž jako garáž a rovnou to bala jako skladiště.Vadí mi hodně vysoké stropy, blbě to jde vytopit. V obýváku dveře na schodiště - ne oteření schodiště z obýváku, kterým uniká spousty tepla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
15.9.18 15:23
@Nimie píše:
Proč kapsle? Normální káva je lepší :nevim:

Já myslela kávovary typu Dolce Gusto, atd.

• Citovat
  • Upravit
1137
15.9.18 15:23

Dlažba v kuchyni? Zásadní nesouhlas, silně doporučuji vinyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
15.9.18 15:25

Do kazde mistnosti udelat krome rozvodu televize taky rozvody pocitacove site.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
15.9.18 15:26
@TMana píše:
Dlažba v kuchyni? Zásadní nesouhlas, silně doporučuji vinyl.

Presne tak :palec: ja osobne bych vinyl dala uplne vsude, vcetne koupelen a wc

Příspěvek upraven 15.09.18 v 15:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.9.18 15:26
@TMana píše:
Dlažba v kuchyni? Zásadní nesouhlas, silně doporučuji vinyl.

Dlažbu do kuchyně neeeee. Tvrdé a studené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
15.9.18 15:27
@Makca87 píše:
Kávovar beru jako zbytečnost. 1 z 10 lidem, stejně leží doma, nebo v krabici, bo nemají čas a peníze do něj stále kupovat v akci ty kapsle.

Kavovar na kapsle neni moc kavovar ;) myslim ty s mlynkem na kavu.
A asi se pohybuju v jine skupine nez Ty, ale neznam nikoho, kdo by pristroj, alespon na ty kapsle, doma nemel.
Argument nemaji cas kupovat je na ranu, zabere to asi stejne casu jako bezny nakup.
Vidim to u Tebe spis na ty penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@Makca87 píše:
Já myslela kávovary typu Dolce Gusto, atd.

Existují i kávovary na mleté kafe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
@Kelsey píše:
Vidis a muj otec chce rozkopat podlahu ve 25r. starem baraku, ktery si postavil, protoze lituje, ze tehdy byla podlahovka v pocatku, predrazena a neudelal ji. My mame celoplosne, krome garaze podlahovku.
Nez jsme poridili novy barak, tak jsme napred opravili 100r. stary barak, slo se od podlahy po strechu. I podlahovka se dalala a radiatory sly do srotu.Příspěvek upraven 15.09.18 v 15:21

My máme nově zrekonstruovaný dům, 100 let starý. Všechno nové. Radili jsme se s více lidmi, než jsme na něco šáhli. Podlahovku nám nedoporučovali skrze zdraví. Že největší teplo jde od noh a u hlavy už moc není, proto se doporučuje většinou jen do koupelny, kde je člověk krátce a chodby, kde jsou boty :nevim:

• Citovat
  • Upravit
81479
15.9.18 15:28
@Kelsey píše:
Podlahovka a nedavat vubec radiatory, centralni vysavac (my ho odmitli a velmi lituji).
Krome koupelen a wc stejnou podlahu, aby nemusi se davat nikde prahy a vypada to hezci, cistejsi prostor (my mame socialky stejne dlazby, obklady a vsude jinde je vinyl, vse ve stejne vysce udelane).
Satnu a technickou kazdopadne.
Hned pri stavbe jsme nachystali do vsech pokoju na klimatizaci, aby se pak nikde nesekalo.Příspěvek upraven 15.09.18 v 15:04

Vypadá to hezky, to urščite, ale zas ne uplně praktické. Já třeba v kuchyni a celém spodku, vč. obýváku jsem nad míru spokojená s dlažbou. Do pokojů chci dát marmoleum. A je mi jasný, že děti nebudou chtít to, co já v ložnici a na chodbách, přecijen to chtěj nějak osobní. takže jsem to vzdala.

Jo, ještě co mi napadá - okno v koupelnách, záchodech, všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný