Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Nimie píše:
@histep tak já ti klidně najdu větší, ono to je jednoto byl prostě jen náhodný obrázek pro ilustraci jak vysoko se davaji. Horni suplik na pribory? Nad myckou?
odpad to ma jinak reseny, ta mycka s tím musi počítat.
Jak nad myckou? V mycce, treti suplik tesne pod stropem mycky, kam se davaji myt pribory apod. Misto takoveho toho kose na pribory, kterej vsude prekazi
@Makca87 píše:
Ještě existuje přenosné WC, třeba do té garáže. My ho máme a používáme ho v autě
. Je to super vychytávka
. Jinak v domě máme 2 záchody. Jeden na chodbě, druhý v koupelně.
Dej pokoj, to ani omylem prenosne. My mame tez dve. Jedno dole, jedno v podkrovi. To dole je 3 metry od dveri do garaze, kdyz jsou furt venku, tak jsou spinave prasatka a skoda ze potrebuji wc. Ne, to se nejak vyresi, aby to slo dodelat v garazi, kde si muzou chodit i v botach. Domu si v botach nedovoli, ale zas delaji tapky ponozkama nebo od holych noh.
@Kelsey píše:
To jsme meli na zahrade, do mojich 11r., nez otec postavil barak.
Na sve zahrade to nechci. Ve vinohradu dobre, tam jo. Ale u baraku ne. Bude si muset vodar poradit, aby to slo.
No jasne taky bych nechtela. Jen me to napadlo jak jsem cetla prispevek.
@Kelsey píše:
Dej pokoj, to ani omylem prenosne. My mame tez dve. Jedno dole, jedno v podkrovi. To dole je 3 metry od dveri do garaze, kdyz jsou furt venku, tak jsou spinave prasatka a skoda ze potrebuji wc. Ne, to se nejak vyresi, aby to slo dodelat v garazi, kde si muzou chodit i v botach. Domu si v botach nedovoli, ale zas delaji tapky ponozkama nebo od holych noh.
Proč ne přenosné? Jako krajní nouze? Mě teda bordel na chodbě nevadí (3 minuty vytírání). To k tomu z bot patří, i když se vyzouvají. V garáži máme jen umyvadlo, tak si myjí ruce, než jdou domů.
Venkovni rolety. Bydlíme v kopci a slušně tu fučí v létě se nám do oken zase hodně opírá slunko a přehřívá nam to obyvák. Takže dobra věc.
Sklep nemáme. A brala bych ho.
@Makca87 píše:
A co máte místo skříněk nahoře? Obrázky?
@Lama Lama píše:Máme asi 1,5 m plnou stěnu - tam jsou spotřebičevezzvýšené poloze - lednice, trouba, mikrovlna, dle šuplata. Uplně nahoře takové dvě skřínky, kde mám pár věcí, co prakticky nevyndavám - dortové svíčky, vykrajovátka na perníky, formičky na vánoční cukroví apod.
No a pak na druhé straně dole myčka, dřez, indukční seska a šuplata. Nahoře na dřezem metr a půl okno, nad vařičem digestoř, ta je teda uplně k prdu a svícení. A zbytek prostě nic. Jo, hodiny, takové ty čísla nalepený na zdi, uprostřed jen strojek.
Aha , tak to jo
. Já mám kuchyňskou linku do eLka 4 X 2 metry a nedokážu si představit, že bych neměla nahoře skříňky
.
@Makca87 píše:řikam, tak y jsem si to nedokázala představit, kdybych si to dělala sama, tak je tam nacpu.. Takle jsem k tomu přišla a fakt to má co do sebe. V paneláku teda nemyslitelný, ale pokud má člověk komoru, tak no problem, nádobí de dolu vejde. A s těma dětma neocenitelný.
Aha , tak to jo. Já mám kuchyňskou linku do eLka 4 X 2 metry a nedokážu si představit, že bych neměla nahoře skříňky
.
@Lama Lama píše: řikam, tak y jsem si to nedokázala představit, kdybych si to dělala sama, tak je tam nacpu.. Takle jsem k tomu přišla a fakt to má co do sebe. V paneláku teda nemyslitelný, ale pokud má člověk komoru, tak no problem, nádobí de dolu vejde. A s těma dětma neocenitelný.
No já mám spodní skříňky , šuplíky, rohovou komodu vedle narvanou , takže bych neměla kam dát sklínky, hrnky, talíře , …
. Ale chápu, že někdo má hrnce a mísy ve špajzce.
Navíc mám kuchyň na míru a konečně i skříně nahoře na mou malou výšku
. Takže nemusím stoupat na špičky
.
Políčka ve zdi v koupelně, žádné vrtání a šroubování rádoby nerezových poliček a extra velký sprchový kout, kam se vejdu i s dětmi ![]()
@Makca87 píše:
No já mám spodní skříňky , šuplíky, rohovou komodu vedle narvanou , takže bych neměla kam dát sklínky, hrnky, talíře , …. Ale chápu, že někdo má hrnce a mísy ve špajzce.
Navíc mám kuchyň na míru a konečně i skříně nahoře na mou malou výšku![]()
. Takže nemusím stoupat na špičky
.
nemám. mám tři skřínky cca po 90 cm šuplat, vždy tři v jedné. trj 9 šuplat a tam se vejde všechno nádobí.
@histep jo takhle, no to můžeš mít v myčce, to není o výšce, jen o myčce samotné přeci. Já ho třeba nemám ![]()
@xstrasilka píše:
Políčka ve zdi v koupelně, žádné vrtání a šroubování rádoby nerezových poliček a extra velký sprchový kout, kam se vejdu i s dětmi