Vychytávky do domu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5178
15.9.18 16:43
@Nimie píše:
@histep tak já ti klidně najdu větší, ono to je jedno :) to byl prostě jen náhodný obrázek pro ilustraci jak vysoko se davaji. Horni suplik na pribory? Nad myckou? 8o odpad to ma jinak reseny, ta mycka s tím musi počítat.

Jak nad myckou? V mycce, treti suplik tesne pod stropem mycky, kam se davaji myt pribory apod. Misto takoveho toho kose na pribory, kterej vsude prekazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.9.18 16:52
@Makca87 píše:
Ještě existuje přenosné WC ;), třeba do té garáže. My ho máme a používáme ho v autě ;) . Je to super vychytávka :palec: . Jinak v domě máme 2 záchody. Jeden na chodbě, druhý v koupelně.

Dej pokoj, to ani omylem prenosne. My mame tez dve. Jedno dole, jedno v podkrovi. To dole je 3 metry od dveri do garaze, kdyz jsou furt venku, tak jsou spinave prasatka a skoda ze potrebuji wc. Ne, to se nejak vyresi, aby to slo dodelat v garazi, kde si muzou chodit i v botach. Domu si v botach nedovoli, ale zas delaji tapky ponozkama nebo od holych noh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
15.9.18 17:01
@Kelsey píše:
To jsme meli na zahrade, do mojich 11r., nez otec postavil barak.
Na sve zahrade to nechci. Ve vinohradu dobre, tam jo. Ale u baraku ne. Bude si muset vodar poradit, aby to slo.

No jasne taky bych nechtela. Jen me to napadlo jak jsem cetla prispevek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
15.9.18 17:02
@Kelsey píše:
Dej pokoj, to ani omylem prenosne. My mame tez dve. Jedno dole, jedno v podkrovi. To dole je 3 metry od dveri do garaze, kdyz jsou furt venku, tak jsou spinave prasatka a skoda ze potrebuji wc. Ne, to se nejak vyresi, aby to slo dodelat v garazi, kde si muzou chodit i v botach. Domu si v botach nedovoli, ale zas delaji tapky ponozkama nebo od holych noh.

Proč ne přenosné? Jako krajní nouze? Mě teda bordel na chodbě nevadí (3 minuty vytírání). To k tomu z bot patří, i když se vyzouvají. V garáži máme jen umyvadlo, tak si myjí ruce, než jdou domů.

• Citovat
  • Upravit
5829
15.9.18 17:06

Venkovni rolety. Bydlíme v kopci a slušně tu fučí v létě se nám do oken zase hodně opírá slunko a přehřívá nam to obyvák. Takže dobra věc.
Sklep nemáme. A brala bych ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
15.9.18 17:12
@Makca87 píše:
A co máte místo skříněk nahoře? Obrázky?
:mrgreen: Máme asi 1,5 m plnou stěnu - tam jsou spotřebičevezzvýšené poloze - lednice, trouba, mikrovlna, dle šuplata. Uplně nahoře takové dvě skřínky, kde mám pár věcí, co prakticky nevyndavám - dortové svíčky, vykrajovátka na perníky, formičky na vánoční cukroví apod.
No a pak na druhé straně dole myčka, dřez, indukční seska a šuplata. Nahoře na dřezem metr a půl okno, nad vařičem digestoř, ta je teda uplně k prdu a svícení. A zbytek prostě nic. Jo, hodiny, takové ty čísla nalepený na zdi, uprostřed jen strojek.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
15.9.18 17:19
@Lama Lama píše: :mrgreen: Máme asi 1,5 m plnou stěnu - tam jsou spotřebičevezzvýšené poloze - lednice, trouba, mikrovlna, dle šuplata. Uplně nahoře takové dvě skřínky, kde mám pár věcí, co prakticky nevyndavám - dortové svíčky, vykrajovátka na perníky, formičky na vánoční cukroví apod.
No a pak na druhé straně dole myčka, dřez, indukční seska a šuplata. Nahoře na dřezem metr a půl okno, nad vařičem digestoř, ta je teda uplně k prdu a svícení. A zbytek prostě nic. Jo, hodiny, takové ty čísla nalepený na zdi, uprostřed jen strojek.

Aha , tak to jo :palec: . Já mám kuchyňskou linku do eLka 4 X 2 metry a nedokážu si představit, že bych neměla nahoře skříňky :mrgreen: .

• Citovat
  • Upravit
81481
15.9.18 17:21
@Makca87 píše:
Aha , tak to jo :palec: . Já mám kuchyňskou linku do eLka 4 X 2 metry a nedokážu si představit, že bych neměla nahoře skříňky :mrgreen: .
řikam, tak y jsem si to nedokázala představit, kdybych si to dělala sama, tak je tam nacpu.. Takle jsem k tomu přišla a fakt to má co do sebe. V paneláku teda nemyslitelný, ale pokud má člověk komoru, tak no problem, nádobí de dolu vejde. A s těma dětma neocenitelný.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
15.9.18 17:28
@Lama Lama píše: řikam, tak y jsem si to nedokázala představit, kdybych si to dělala sama, tak je tam nacpu.. Takle jsem k tomu přišla a fakt to má co do sebe. V paneláku teda nemyslitelný, ale pokud má člověk komoru, tak no problem, nádobí de dolu vejde. A s těma dětma neocenitelný.

No já mám spodní skříňky , šuplíky, rohovou komodu vedle narvanou , takže bych neměla kam dát sklínky, hrnky, talíře , … :nevim: . Ale chápu, že někdo má hrnce a mísy ve špajzce.
Navíc mám kuchyň na míru a konečně i skříně nahoře na mou malou výšku ;) :lol: . Takže nemusím stoupat na špičky :dance: .

• Citovat
  • Upravit
2202
15.9.18 17:29

Políčka ve zdi v koupelně, žádné vrtání a šroubování rádoby nerezových poliček a extra velký sprchový kout, kam se vejdu i s dětmi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
15.9.18 17:32
@Makca87 píše:
No já mám spodní skříňky , šuplíky, rohovou komodu vedle narvanou , takže bych neměla kam dát sklínky, hrnky, talíře , … :nevim: . Ale chápu, že někdo má hrnce a mísy ve špajzce.
Navíc mám kuchyň na míru a konečně i skříně nahoře na mou malou výšku ;) :lol: . Takže nemusím stoupat na špičky :dance: .

nemám. mám tři skřínky cca po 90 cm šuplat, vždy tři v jedné. trj 9 šuplat a tam se vejde všechno nádobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
15.9.18 17:32

Políčka ve zdi jsou peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31899
15.9.18 17:34

@histep jo takhle, no to můžeš mít v myčce, to není o výšce, jen o myčce samotné přeci. Já ho třeba nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31899
15.9.18 17:39
@TMana píše:
Políčka ve zdi jsou peklo.

Naopak nejlepší věc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31899
15.9.18 17:39
@xstrasilka píše:
Políčka ve zdi v koupelně, žádné vrtání a šroubování rádoby nerezových poliček a extra velký sprchový kout, kam se vejdu i s dětmi ;)
:pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný