Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@aiwwa Jojo, bidet je taky super věc, prosadil si ho manžel a naučila jsem se na něj a teď už bych bez něj nechtěla být. ![]()
@xstrasilka píše:
@aiwwa Jojo, bidet je taky super věc, prosadil si ho manžel a naučila jsem se na něj a teď už bych bez něj nechtěla být.
Sestřenka si v něm umývá nohy a napouští kýbl
.
@xstrasilka tyjo, to mě přijde lepší bidetová sprška. V bidetu se nějak neumím pohodlně umýt, sprškou se dá i ten kýbl napustit, luxusně se s tím umývá záchod a na hygienu mnohem příjemnější než přesedat vedle. A jako bonus nezabírá místo ![]()
@aiwwa jj, tohle taky, ale hlavně občas i pozicí v rámci místnosti nebo na domě to nedává smysl. Někde je tuna světla, vedro (kde ani nemá být), někde je zas totální tma a tak. Nebo to okno pak zavazí zbytečně a přitom by stačilo ho posunout třeba o 15cm vedle
se přiznám, že už jsme dostatkem světla tak rozmazlení, že je na mě ve většině starších domů a bytů hrozná tma. Takže vlastně okno tam je, ale stejně mám tendence si rozsvítit ![]()
@Makca87 píše:
Sestřenka si v něm umývá nohy a napouští kýbl.
Na ty nohy se to občas taky hodí, hlavně dětem. Ale jak tam narve kýbl?
@Nimie píše:
@xstrasilka tyjo, to mě přijde lepší bidetová sprška. V bidetu se nějak neumím pohodlně umýt, sprškou se dá i ten kýbl napustit, luxusně se s tím umývá záchod a na hygienu mnohem příjemnější než přesedat vedle. A jako bonus nezabírá místo
Tak to je úplně ideální.
@Nimie píše:
@aiwwa jj, tohle taky, ale hlavně občas i pozicí v rámci místnosti nebo na domě to nedává smysl. Někde je tuna světla, vedro (kde ani nemá být), někde je zas totální tma a tak. Nebo to okno pak zavazí zbytečně a přitom by stačilo ho posunout třeba o 15cm vedlese přiznám, že už jsme dostatkem světla tak rozmazlení, že je na mě ve většině starších domů a bytů hrozná tma. Takže vlastně okno tam je, ale stejně mám tendence si rozsvítit
Já zas raději přítmí, dům máme s okny převážně na jih a západ, jen ložnice na východ a koupelna na sever. Potřebovala bych dům otočit o 180 stupňů. Teda krom ložnice, ta je ideálně. Ale obývák klidně na sever, v létě mám nonstop žaluzie stažené.
@terinka4444 píše:
No a šatnu, to je základMám jednu místnost, tam máme skříně a všichni oblečení, mám tam pračku a sušičku. Nikde jinde po baráku nemám skříně a žádné oblečení. Miluju svou šatnu
Nečetla jsem celou diskuzi, tak jestli už se tě někdo ptal, promiň. Je v pohodě mít pračku a sušičku ve stejné místnosti s uloženým oblečením? Zajímá mě to, protože uvažuju, že bych to měla také tak, ale mám strach, že by případné vlhko mohlo ublížit prádlu ve smyslu vzniku plísní a tak dále.
Já se přidám, ale s dotazy.
Je tady někdo kdo má na podlaze betonovou stěrku?
A je tu někdo bez myčky nebo sušičky?
Díky
@bublinek píše:
Já se přidám, ale s dotazy.
Je tady někdo kdo má na podlaze betonovou stěrku?
A je tu někdo bez myčky nebo sušičky?
Díky
Co je betonová stěrka?
já nemám myčku, ani sušičku
. Na myčce se pracuje a prádlo věším na šňůrách na půdě
.
Je to jedna z možností jak „upravit“ podlahu,
zkusím dát odkaz http://www.microbond.cz/
@Isia My dům nemáme, ale kamarádka nedávno stavěla a moc si pochvaluje centrální shoz pro prádlo (v případě, že máte dům do patra). Má dvoupatrový dům a velkou rodinu, takže ocení, že nesbírá svršky po celém domě, ale vše padá centrálním shozem do místnosti, kde je pračka.
@Pucalkovic Amina píše:
@Isia My dům nemáme, ale kamarádka nedávno stavěla a moc si pochvaluje centrální shoz pro prádlo (v případě, že máte dům do patra). Má dvoupatrový dům a velkou rodinu, takže ocení, že nesbírá svršky po celém domě, ale vše padá centrálním shozem do místnosti, kde je pračka.
my máme centrální schoz schodiště ![]()
Nejdůležitější je pro mě bezbarierovy přístup a to, že nikde nemáme práh. Jednou už jsem to potřebovala, snad i naposled
.