Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@histep píše:
Tak ja si to asi neumim predstavit, dat klasickou mycku vys - ovladani mycky je nahore a taky nevim jak bych pak davala/vyndavala pribory z toho horniho nizkyho supliku, ktery je vlastne az pod vrchem mycky…@Nimie Jak neni mycka dole dostupna? Vsechny supliky v ni jsou snad vysuvny ne?
Jestli nekdo z vas mate klasickou mycku nahore, muzete mi to prosim pro predstavu vyfotit, idealne otevrene? Diky…
výš neznamená to postavit na úroven nad linku. ale třeba o čísel výše. prtě tak, aby to nebránilo vyložení horních skříněk a obládání, ale usnadnilo vyložení spodního šuplete.-
@Makca87 píše:
Já myslím, že tady někdo ani neví, že to existuje. Moc lidí nemá troubu a pod ní šuplíky, tak si to nedovedou představit s myčkou.
Mycku vestavnou vys jsem nevidela. Nam by ani nesla. Chtela jsem schovane to ovladani. Vestavěnou troubu a mikrovlnku mame ve vysoke skrini vys. To jsem si nechala vyrobit uz pred 9r. Uz prvni nasi kuchyni.
Bez hornich skrinek bych se neobesla. Kuchyn sice velka, ale chybel by ulozny prostor.
@Kelsey píše:
Mycku vestavnou vys jsem nevidela. Nam by ani nesla. Chtela jsem schovane to ovladani. Vestavěnou troubu a mikrovlnku mame ve vysoke skrini vys. To jsem si nechala vyrobit uz pred 9r. Uz prvni nasi kuchyni.
Bez hornich skrinek bych se neobesla. Kuchyn sice velka, ale chybel by ulozny prostor.
Bez horních skříněk by mi kuchyň přišla taková prázdná. A radši beru talíře a hrnky z polic horních, než se ke všemu ohýbat.
Hlavně nezapomenout na prázdnou skříňku u linky na malej soudek piva a vedle kávovaru malou pípu. Kdo má chodit v pondělí vracet flašky. A ideálně nad tím tohle:
@Nimie píše:
@histep http://www.pelckuchyne.cz/…03f24180.jpgje špatně dostupná, je moc nízko. Tím, že ji dáš výš ji máš v komfortní zóně.
To je sice hezky obrazek, ale to nevypada jako klasicka mycka, ale nejaka nizsi. Ty supliky jsou blizko u sebe, tim padem ten spodni mi prijde nizsi nez mam u klasiky a chybi horni priborovy suplik. Nevim, asi bych to musela videt v realu… a asi to musi mit jinak reseny odpad nez klasika ne, aby to hned nevyteklo… ![]()
@Russet píše:
Bez horních skříněk by mi kuchyň přišla taková prázdná. A radši beru talíře a hrnky z polic horních, než se ke všemu ohýbat.
Tyk jsem so to myslela. Po rpce jsem to prehodnotila.
@histep tak já ti klidně najdu větší, ono to je jedno
to byl prostě jen náhodný obrázek pro ilustraci jak vysoko se davaji. Horni suplik na pribory? Nad myckou?
odpad to ma jinak reseny, ta mycka s tím musi počítat.
@Lama Lama píše:
Tyk jsem so to myslela. Po rpce jsem to prehodnotila.
A co máte místo skříněk nahoře? Obrázky?
@Makca87 píše:
A co máte místo skříněk nahoře? Obrázky?
Vysokou věž a mě třeba vyhovuje hlubší pracovní deska s krytým prostorem.
@Kelsey píše:
Jo a pracovni wc v garazi nebo ve sklepe, kde muzou jit v botach, kdyz jsou venku. To je nas problem.
To jsme trosku podcenili, ze budeme casto venku, ze se budeme koupat, ze se pracuje na zahrade, ale bude treba jit na wc. Takze mi delaji doma tapky (mokre neno propocene, od hliny, od pisku), aby se dostali honem na wc.
Takze resime vodare, jestli bude mozne dodelat v garazi.
Pri nejhorsim kadi budka ????. Nene delam si srandu.
@Nimie píše:
@histep tak já ti klidně najdu větší, ono to je jednoto byl prostě jen náhodný obrázek pro ilustraci jak vysoko se davaji. Horni suplik na pribory? Nad myckou?
odpad to ma jinak reseny, ta mycka s tím musi počítat.
Mam pod indukci sloupec 3 velkych supliku a vedle druhy stejny sloupec supliku. V hornich dvou mam potreby na vareni a pribory.
Druhe supliky pod indukci jeden hrnce, druhy poklicky.
Treti supliky, prvni pecivo atd., druhy talire a misky.
@rena621 píše:
Pri nejhorsim kadi budka ????. Nene delam si srandu.
To jsme meli na zahrade, do mojich 11r., nez otec postavil barak.
Na sve zahrade to nechci. Ve vinohradu dobre, tam jo. Ale u baraku ne. Bude si muset vodar poradit, aby to slo.
@Kelsey píše:
To jsme meli na zahrade, do mojich 11r., nez otec postavil barak.
Na sve zahrade to nechci. Ve vinohradu dobre, tam jo. Ale u baraku ne. Bude si muset vodar poradit, aby to slo.
Ještě existuje přenosné WC
, třeba do té garáže. My ho máme a používáme ho v autě
. Je to super vychytávka
. Jinak v domě máme 2 záchody. Jeden na chodbě, druhý v koupelně.