Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virgina123 mám to úplně stejně. Taky po přečtení této diskuse jsem to našla v mailu. Mám to od jména Blanka Bittnerová, ale neznám ženu toho jména. ![]()
taky se přidám do klubu a pro jistotu to přišlo včera i dneska. Pokaždé z jiného mailu
že nepošlou alespoň ukázku ![]()
@mau-mau píše:
@Virgina123 mám to úplně stejně. Taky po přečtení této diskuse jsem to našla v mailu. Mám to od jména Blanka Bittnerová, ale neznám ženu toho jména.
Tak jsem koukla do seznamu, s kým jsem si kdy psala a s nějakou Blankou Bittnerovou jsem si před 6 lety psala pár mailů, je to paní z jedné firmy, se kterou od té doby nejsem v kontaktu… přijít mi to od učitelky ze školky nebo od někoho z práce, asi bych koukala
![]()
Ahoj, mně to přišlo dnes v 6 ráno a jako odesílatele tam mám našeho starostu
. Tenkrát jsme si mejlovali ohledně nějaký akce.Mam mu to nahlásit?
No hrklo ve mně dost, že mě vydírá zrovna on než mi to došlo
já na ty Ero stránky lezu často ![]()
@KamisB píše:
taky se přidám do klubu a pro jistotu to přišlo včera i dneska. Pokaždé z jiného mailuže nepošlou alespoň ukázku
To mě napadlo taky…
že v příloze žádná ukázka jako důkaz.
Me to taky prislo vcera vecer
Ale nebyt teto dikuze, asi by me to nemile zaskocilo..
Já to tam mám dokonce třikrát 😂 😂 😂 a to jsem na erotický stránky za posledních pár let ani nekoukla.
asi začnu, ať mají alespoň důvod ![]()
@SarkaNovo píše:
Ahoj, mně to přišlo dnes v 6 ráno a jako odesílatele tam mám našeho starostu![]()
. Tenkrát jsme si mejlovali ohledně nějaký akce.Mam mu to nahlásit?
No hrklo ve mně dost, že mě vydírá zrovna on než mi to došlo
já na ty Ero stránky lezu často
teď ho můžeš vydírat, že tě chtěl vydírat
můžeš požadovat levnější odvoz odpadu a lepší péči o obecní zeleň ![]()
Spíš je divné, že vám to chodí od lidí, se kterýma jste si psali nebo znáte, jako je starosta nebo ta Blanka Bittnerová. To vypadá, že se asi dostali do emailu, ne? Nevím. Mě to taky přišlo a to na erotiku nekoukám, včera od nějakého cizince a dnes od českého jména, ale nekontrolovala jsem, jestli jsem si s paní něco psala. Každopádně to vážně neberu a platit nic nehodlám.
A přišlo vám to všem dnes nebo někomu už před delší dobou?A opravdu pak nikomu nic neposlali? Žádné video? Nevíte?Já mám trochu strach že je to pravda.Ja na ty stránky teď fakt lezla často ![]()
@arada píše:
Někdo se ti naboural do PC. Je nutné změnit všechna hesla.
Pro jistotu bych doporučoval spálit barák, kde jsou počítače. Předtím, než všechno shoří, jej opustit a vzít si jen to nejnutnější.
@Anonymní píše:
A přišlo vám to všem dnes nebo někomu už před delší dobou?A opravdu pak nikomu nic neposlali? Žádné video? Nevíte?Já mám trochu strach že je to pravda.Ja na ty stránky teď fakt lezla často
Mně už asi 3×, první už před delší dobou. Hledal jsem, kde je IP adresa ze které to přišlo a bylo to ve Vietnamu. Ale může to přijít třeba z Afriky, podle toho, kdo má hacknutý počítač, ze kterého se pak ty e-maily rozesílají.
@Anonymní píše:
A přišlo vám to všem dnes nebo někomu už před delší dobou?A opravdu pak nikomu nic neposlali? Žádné video? Nevíte?Já mám trochu strach že je to pravda.Ja na ty stránky teď fakt lezla často
prosím tě klid. Přesně na tyhle lidi, jako jsi ty, na ty to cílí. Nic nemají.
@Šáruší píše:
teď ho můžeš vydírat, že tě chtěl vydíratmůžeš požadovat levnější odvoz odpadu a lepší péči o obecní zeleň
To těžko. Starostu jako odesílatele jako si do e-mailu může napsat každý hejhula.