Vydržely byste toto?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
8.10.14 14:31
@3HE píše:
tak když jsi tam sama, tak ti nikdo nebordelí… počkej, až přibude dítko :pankac:

Tak tak, nemá děti, neví co je bordel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale manžel má zatím dobrý přístup :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
8.10.14 14:38

@Gina108 to jo… a dva psy, to je horší než jedno dítě… já bych psa v bytě nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34037
8.10.14 15:50

@Boudová Vždyť jo, život není jen o uklízení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
8.10.14 16:35

Čím dele se dívám na ten nadpis diskuze ‚vydržely byste toto?‘, tím víc si říkám, ze být tím chlapem, asi bych to nevydržela… s takovouto partnerkou… I takhle se lze nad tím zamyslet.
Oba dva mate sve mouchy, takže to prostě není ani černé ani bílé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.14 18:36

Tak s mužem dáme dohromady asi plus minus 29000. Po odectu nakladu, bytu hypoteka plus energie nedoplatky a fond oprav, 2× důchodko, mužovi přispívá docela velkou část zaměstnavatel, 2×telefony, pojištění nás všech, pleny, drogerie, jídlo, muž obědy, benzin, nám zbyde pár tisíc, a ještě v tom není zahrnuto několik poplatků co se platí na zač. roku plus ještě drobné polatky, tak je to tedy akorát a na ty botičky a oblečko pro malého plus různé další výdaje musí manžel vydělat bokem.Ale muže ta práce opravdu baví, takže že bych z něho dřela kůži o tom nemůže být řeč.. A no prostě večer unavená jsem, pořád je co dělat, uklízet, vařit, když jsme doma, malý bordelí a krámuje, drobí… praní, věšení a tahání koše s prádlem, žehlení vaření, malému pořád vyvařuju neodbývám ho, lítáme po venku, přebaluju v noci vstávám takže jo jsem prostě unavená, některý ženský to mají asi jinak, já to mám holt takhle… celý den něco dělám… a stou dovčou to bylo tak že jsme měli našetřeno ale přišla složenka na vodu a za 10tisíc se zrovna rozbilo auto… no a to s tou důvěrou se stalo jen jednou, ale já to nějak nemůžu dostat z hlavy ono to asi nebylo tak hrozný ale mne se to dotklo a tak jsem to sem napsala..No a babičky hlídat nemohou, ele na to si nestěžuju, hodně lidí to tak má…

• Citovat
  • Upravit
80250
8.10.14 19:11

Takže jak se zdá, může tu kdokoliv navrhovat cokoliv, přesto to zakladatelka nepřijme. Prostě je přesvědčená, že se nedá dělat nic a žít se tak taky nedá, a hotovo dvacet. To, co zde popisuje, dělá přece každá nebo skoro každá ženská na mateřské, a zvládá k tomu často plno jiných věcí. Prostě když se chce, řešení se najde, když ne, najde se výmluva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34037
8.10.14 19:35
@Anonymní píše:
Tak s mužem dáme dohromady asi plus minus 29000. Po odectu nakladu, bytu hypoteka plus energie nedoplatky a fond oprav, 2× důchodko, mužovi přispívá docela velkou část zaměstnavatel, 2×telefony, pojištění nás všech, pleny, drogerie, jídlo, muž obědy, benzin, nám zbyde pár tisíc, a ještě v tom není zahrnuto několik poplatků co se platí na zač. roku plus ještě drobné polatky, tak je to tedy akorát a na ty botičky a oblečko pro malého plus různé další výdaje musí manžel vydělat bokem.Ale muže ta práce opravdu baví, takže že bych z něho dřela kůži o tom nemůže být řeč.. A no prostě večer unavená jsem, pořád je co dělat, uklízet, vařit, když jsme doma, malý bordelí a krámuje, drobí… praní, věšení a tahání koše s prádlem, žehlení vaření, malému pořád vyvařuju neodbývám ho, lítáme po venku, přebaluju v noci vstávám takže jo jsem prostě unavená, některý ženský to mají asi jinak, já to mám holt takhle… celý den něco dělám… a stou dovčou to bylo tak že jsme měli našetřeno ale přišla složenka na vodu a za 10tisíc se zrovna rozbilo auto… no a to s tou důvěrou se stalo jen jednou, ale já to nějak nemůžu dostat z hlavy ono to asi nebylo tak hrozný ale mne se to dotklo a tak jsem to sem napsala..No a babičky hlídat nemohou, ele na to si nestěžuju, hodně lidí to tak má…

Takže zaplatíte byt a zbyde vám cca 16tisíc na vše ostatní? To se mi nezdá jako málo, pokud tobě ano tak prostě skrouhni to co není důležité :nevim: věř tomu že je hodně rodin které mají na žití měsíčne daleko méně. Co tedy nemůžeš vydržet? Nějak tomu nerozumím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34037
8.10.14 19:36

@inkakřivák Taky mi to tak přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80250
8.10.14 19:56

No řekla bych, že nemůže vydržet, že chlap lítá jako puk a nemají tolik peněz co třeba někdo jiný. A chlap jí nejen že nezajistí tohle, ještě navíc se nezapojuje doma. nějak mám chuť napsat - ne, to se nedá vydržet, na místě toho chlapa už bych teda hledala cestu ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34037
8.10.14 20:13

Ještě mě zaujalo tohle- a stou dovčou to bylo tak že jsme měli našetřeno ale přišla složenka na vodu a za 10tisíc se zrovna rozbilo auto.

Kolik byla ta voda? To byl nějaký šílený nedoplatek? A do toho rozbité auto? I tak jste na dovolenou jeli? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
8.10.14 23:07
@arinecka píše:
Ještě mě zaujalo tohle- a stou dovčou to bylo tak že jsme měli našetřeno ale přišla složenka na vodu a za 10tisíc se zrovna rozbilo auto.Kolik byla ta voda? To byl nějaký šílený nedoplatek? A do toho rozbité auto? I tak jste na dovolenou jeli? :think:

třeba už nešla stornovat… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
9.10.14 08:31
@inkakřivák píše:
Takže jak se zdá, může tu kdokoliv navrhovat cokoliv, přesto to zakladatelka nepřijme. Prostě je přesvědčená, že se nedá dělat nic a žít se tak taky nedá, a hotovo dvacet. To, co zde popisuje, dělá přece každá nebo skoro každá ženská na mateřské, a zvládá k tomu často plno jiných věcí. Prostě když se chce, řešení se najde, když ne, najde se výmluva.

přesně

mmch těch 29 tisíc dohromady spousta rodin nemá a přesto to zvládaj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34037
9.10.14 08:47

@3HE To by pak pochopitelné bylo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bibie
9.10.14 12:03

Chvilku už diskuzi sleduji a nedá mi to nereagovat na výčet nákladů. My jsme platili po dobu rodičovské pouze jeden telefon, já měla kartu jen na nutné zavolání, případně sms. Jinak jsem fungovala na skype, icq nebo maily. Ale asi to někomu přijde „socka“ v dnešní době. Pak mě zaráží položka-manžel obědy. Přece když vaříš, tak si může vzít do práce oběd i svačinu. To je poměr 100kč co zajde na oběd k 30kč co si vezme z domova. U nás to funguje 5 let a pořád si manžel pochvaluje, já si beru do práce už taky krabičky a až děti budou fungovat ve škole tak budou mít taky svačinu v krabičce. Položka jídlo je jednou z největších v rozpočtu a když se vaří i teplé večeře tak se hodně ušetří a taky zhubne:-) Plínky jsem používala látkové(z přesvědčení) ale odpadl tím taky dost velký měsíční výdaj. Oblečení se dá koupit v bazárku nádherné a skoro jak nové, hlavně větší věci jako kombinéza a jiné. Boty na těch bych rozhodně nikdy nešetřila a kupuji nové i druhé dceři. Ušetřit se dá rozhodně ve vaší rodině hodně.
To, že jseš unavená ze syna a domácnosti chápu(i když je jen 1+1), buď menší puntičkář a víc si polež, žádná práce když malý spí. Když chlap furt pracuje, tak by si neměl ani všimnout, že je nepořádek;-) S tím prostorem to musí být u vás hodně na bednu, to se dá vydržet jen v hezkém počasí a plném zdraví, jinak musíte mít ponorkovou nemoc, ale bohužel bydlení jen tak nezměníte…Nebude to ale věčně až začneš pracovat tak se bydlení bude dát změnit se dvěma příjmy…
Držím ti palce…A buď hodná na manžela, nemá každá takového co by se tolik staral…

• Citovat
  • Upravit
Electrolux_EHM_4400
9.10.14 12:53
@Anonymní píše:
Tak s mužem dáme dohromady asi plus minus 29000. Po odectu nakladu, bytu hypoteka plus energie nedoplatky a fond oprav, 2× důchodko, mužovi přispívá docela velkou část zaměstnavatel, 2×telefony, pojištění nás všech, pleny, drogerie, jídlo, muž obědy, benzin, nám zbyde pár tisíc, a ještě v tom není zahrnuto několik poplatků co se platí na zač. roku plus ještě drobné polatky, tak je to tedy akorát a na ty botičky a oblečko pro malého plus různé další výdaje musí manžel vydělat bokem.Ale muže ta práce opravdu baví, takže že bych z něho dřela kůži o tom nemůže být řeč.. A no prostě večer unavená jsem, pořád je co dělat, uklízet, vařit, když jsme doma, malý bordelí a krámuje, drobí… praní, věšení a tahání koše s prádlem, žehlení vaření, malému pořád vyvařuju neodbývám ho, lítáme po venku, přebaluju v noci vstávám takže jo jsem prostě unavená, některý ženský to mají asi jinak, já to mám holt takhle… celý den něco dělám… a stou dovčou to bylo tak že jsme měli našetřeno ale přišla složenka na vodu a za 10tisíc se zrovna rozbilo auto… no a to s tou důvěrou se stalo jen jednou, ale já to nějak nemůžu dostat z hlavy ono to asi nebylo tak hrozný ale mne se to dotklo a tak jsem to sem napsala..No a babičky hlídat nemohou, ele na to si nestěžuju, hodně lidí to tak má…

Pro dobro manzela uz odejdi :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí