Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
taky už jsem měla tu čast
Dvakrát mi volali, dvakrát jsem odmítla, absolutně na tyhle předváděčky nejsem zvědavá, ale zájezd mi teda ještě nenabídli, jen cosi z ovčí vlny či co, ani pořádně nevím
No každopádně pak dej vědět, jak jste dopadli, to mě docela zajímá
Kdyby něco se kdyžtak kvůli zájezdu ukecat nechám ![]()
Ahojky, myslím, že na tohle téma - jméno fi. jsou tu už založené diskuze… tak pohledej…
Jinak já se všem takhle lákavým nabídkám vyhýbám ![]()
Auraora ja zajezd vyhrala pred 11ti lety taky jsem myslela ze je to blabol ale nebyl byli jsme tyden ve spanelsku s polopenzi bylo moc fajn ![]()
Tak jsem měla dnes další telefonát a je to jak psala baradolezal, letenku si musím koupit sama
Poukazy na 100euro -sleva v hotelech…hmmm, zítra bude volat znova…je fakt neodbytná ![]()
S vyhraným zájezdem a návštěvou u nás doma mě otravovali
v březnu. Asi jim to vydělává, když rozdávají cizím lidem ![]()
vůbec nevím, kde na mě vzali kontakt a byli taky hodně neodbytní.
Napsala jsem jim mail, že výhru ráda přenechám jiným, protože si můžu jet sama kdy chci a kam chci a dek máme dost ![]()
Už neodepsali a přestali i volat ![]()
auraora píše:
Tak jsem měla dnes další telefonát a je to jak psala baradolezal, letenku si musím koupit samaPoukazy na 100euro -sleva v hotelech…hmmm, zítra bude volat znova…je fakt neodbytná
Hm, jestli pozveš známé na takovou předváděčku, tak tě leda pošlou do p… s tím poukazem
. Já byla u známé a tam jsme dostali bahno z mrtvého moře za to, že jsme tam 2 hodiny poslouchali pindy děsně tlustého chlápka o zdravém životním stylu
Ta známá za to uspořádání měla slíbený mixér, ale dostala něco jako dětskou hračku ve tvaru autíčka
no stovka by za to bylo moc. Nikdo si nic nekoupil, chlápek vypadal nasraně, ale nic neříkal. ALe tak aspoň byl důvod se sejít na kávičku no.