Výhra - zájezd do Turecka - prosím poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15696
17.8.11 13:56

taky už jsem měla tu čast :mrgreen: Dvakrát mi volali, dvakrát jsem odmítla, absolutně na tyhle předváděčky nejsem zvědavá, ale zájezd mi teda ještě nenabídli, jen cosi z ovčí vlny či co, ani pořádně nevím :nevim: No každopádně pak dej vědět, jak jste dopadli, to mě docela zajímá :mrgreen:Kdyby něco se kdyžtak kvůli zájezdu ukecat nechám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
17.8.11 14:14

Ahojky, myslím, že na tohle téma - jméno fi. jsou tu už založené diskuze… tak pohledej…

Jinak já se všem takhle lákavým nabídkám vyhýbám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
17.8.11 17:08

Auraora ja zajezd vyhrala pred 11ti lety taky jsem myslela ze je to blabol ale nebyl byli jsme tyden ve spanelsku s polopenzi bylo moc fajn :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
18.8.11 12:11

Tak jsem měla dnes další telefonát a je to jak psala baradolezal, letenku si musím koupit sama :think: Poukazy na 100euro -sleva v hotelech…hmmm, zítra bude volat znova…je fakt neodbytná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
18.8.11 12:20

S vyhraným zájezdem a návštěvou u nás doma mě otravovali
v březnu. Asi jim to vydělává, když rozdávají cizím lidem :roll:
vůbec nevím, kde na mě vzali kontakt a byli taky hodně neodbytní.
Napsala jsem jim mail, že výhru ráda přenechám jiným, protože si můžu jet sama kdy chci a kam chci a dek máme dost :jazyk:
Už neodepsali a přestali i volat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
18.8.11 14:54
auraora píše:
Tak jsem měla dnes další telefonát a je to jak psala baradolezal, letenku si musím koupit sama :think: Poukazy na 100euro -sleva v hotelech…hmmm, zítra bude volat znova…je fakt neodbytná :lol:

Hm, jestli pozveš známé na takovou předváděčku, tak tě leda pošlou do p… s tím poukazem :mrgreen: . Já byla u známé a tam jsme dostali bahno z mrtvého moře za to, že jsme tam 2 hodiny poslouchali pindy děsně tlustého chlápka o zdravém životním stylu :mrgreen: Ta známá za to uspořádání měla slíbený mixér, ale dostala něco jako dětskou hračku ve tvaru autíčka :roll: no stovka by za to bylo moc. Nikdo si nic nekoupil, chlápek vypadal nasraně, ale nic neříkal. ALe tak aspoň byl důvod se sejít na kávičku no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová