Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, zajímalo by mě, jestli se účastníte soutěží nebo testování a co jste všechno vyhráli😊popřípadě jestli dáte i typy kde soutěžite protože soutěžím všude možně a nikdy nic jsem nevyhrála 😔
Ja jednou na fcb nasi mestske casti vyhrala poukaz do luxusni restaurace a jako dite v naky soutezi v kresleni panenku ![]()
Já jsem jednou vyhrála křížovku v Reflexu.
Jinak pořád soutěžím na Instagramu a zatím bez výsledku. ![]()
Já tady vyhrála poukaz do trenýrkarny
a ještě jsem testovala proteinovou tyčinku a dětské vitaminy v sirupu
a ještě jednou jsem tu vyhrála balíček z manufaktury, ale to už je asi 3 roky zpět ![]()
Ja soutezim na fb a testuji tady a na tryin a vyhravam kazdou chvili neco
z těch lepších vyher vyberu treba poukaz na 1000kc do c&a, lego bradavice, fisher price mluviciho pejska a pak i telefon, sadu kremu od manufaktury, serum na rust ras. Co se tyce toho testování tak to testuju porad neco, kremy, dětskou kosmetiku, prikrmy atak. Projozdim to takhle z nudy par let, co jsem na mateřské a je toho fakt hodne, uz si ani vsechno nepamatuju, většinou je to nejaka kosmetika, obcas plysaci, knizky…
Já před 10 lety vyhrála zájezd do Karibiku pro 4 osoby na loď i s kapitánem, luxusní bylo to za 4 obaly tatranek a trefila jsem zprávnou odpověď, jinak jsem vyhrála sodastrem, robota na pečení, konvici
sem tam něco malého a naposledy bezdrátové sluchátka. Teď momentálně nic nehrají asi bych měla začít
![]()
@Kriss Tina prosím tě a co je to za stránku tryin? Nemůžu to najít ![]()
Holky a na jaký stránky chodíte soutěžit? Mě se nic nedaří najít 😔
Já jako malá vyhrala v kreslení na dětském dnu tričko a manaska na ruku draka udělalo mi to hroznou radost. A na slosování v práci na zahradní slavnosti jsem vyhrála za nemarodeni 10.000 to byla taky pecka využili jsme to za dovolenou, asi rok na to tuto soutěž zrusili🙂
@Kamilouš píše:
Ahoj holky, zajímalo by mě, jestli se účastníte soutěží nebo testování a co jste všechno vyhráli😊popřípadě jestli dáte i typy kde soutěžite protože soutěžím všude možně a nikdy nic jsem nevyhrála 😔
Ne, nesoutěžím. Jednak nechci podporovat kšeftování s osobními údaji a jednak mám větší radost z toho, že si vydělám, než z toho, že něco dostanu.
@Kamilouš na stránkách Nestlé mají většinou soutěže, které zrovna probíhají v obchodech ![]()
Ja jsem vyhrála několikrát tady (set manufaktura, jidelni set, atd)..A nebo testovan (testovala jsem myslim 3× uz)i:) jinak 2× už jsem vyhrála v soutěžích od Knihy Dobrovský ![]()
Na kole štěstí jsem vyhrála živého kapra. A včera stovku na los ![]()
Soutěžím různě na Instagramu a za poslední půl rok jsem vyhrála dřevěné dětské puzzle, omalovánky, usínáčka, voucher na hodinu do wellness, láhev vína, ovocné čaje, nabitou dárkovou kartu na 500 do kavárny, 2 vstupenky do kukuřičného bludiště. Minulý rok deku, plážový klobouk, deštník, flesh-disk, fernet, sekt, otvírak, 2 vstupenky do muzea smyslů. ![]()
A v zimě na plese v tombole nástěnný kalendář, zástěru, víno a hru Double. ![]()
Soutěžím docela hodně, hlavně v noci, když čekám až malá usne v postýlce.