Vyjde doma upečený chleba levněji?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3905
17.6.12 21:59
@KPKristy píše:
Tak hlásím, že pečením chleba doma rozhodně ušetřím. A to ve smyslu, že nekupuju kraviny, když jdu jen pro chleba :palec:
Celý týden jsem nebyla pro pečivo, tudíž jsme udělali v pondělí velký nákup a šlus. Tuším, že pětistovku jsem jistě ušetřila :pankac:
:palec:, tak tak my to s letniho sidla mame do obchodu 10 kilaku, to si to pekne rychle rozmyslime, naky nakup 8),byt mimo civilizaci je taky dobre na setreni :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.6.12 22:02

No, já jsem právě ve městě, všechno pod nosem, ale s dvěma malýma dětma jsem taky vcelku ráda, že se nemusím táhnout do krámu denně. A hlavně aspoň u toho chleba teda teď vím, co žeru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
17.6.12 22:03

Tak mě to vychází pěkně draho a hlavně teď před létem pěkně kynu :roll: Každý den si peču něco dobrého k snídani - teď na víkend to byl kromě chleba ještě mazanec. Chtěla jsem odolat a nakonec jsem ho téměř celý snědla sama. Ale jinak je pekárna super věc :)

• Citovat
  • Upravit
46669
17.6.12 22:06

Hm, já jsem taky nakynutá. Pořád mám nějaká těhotenská kila navíc, kojím, ale dolů to neleze. Asi to bude i tím, že se rozhodně nešidím, někdy bych si namlátila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
17.6.12 22:08
@KPKristy píše:
No, já jsem právě ve městě, všechno pod nosem, ale s dvěma malýma dětma jsem taky vcelku ráda, že se nemusím táhnout do krámu denně. A hlavně aspoň u toho chleba teda teď vím, co žeru :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
17.6.12 22:10

Já se s kilama dostala na úroveň před těhotenstvím. Ale teď během těch 14 dnů s pekárnou mám 3 kila nahoře. Jsem nevěřila vlastním očím, když jsem vlezla na váhu 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit
3905
17.6.12 22:13

Musis v te pekarne delat i nakou zeleninu :mrgreen:
Neboj ted bude hezky kilecka pujdou dolu hezky :pankac:
Ja jsem prave sezrala 3 suchary :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
17.6.12 22:16

Už mi naštěstí dochází mouky a na velký nákup se tak týden nedostanu, tak se to snad srovná :)

Nedělej mi chutě :)

• Citovat
  • Upravit
3905
17.6.12 22:18
@lucenka píše:
Už mi naštěstí dochází mouky a na velký nákup se tak týden nedostanu, tak se to snad srovná :)Nedělej mi chutě :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
18.6.12 06:57

No taky se bojím že začnu přibírat :( ale snad ne pokud toho nebudu péct moc ale koukala jsem na různé recepty jako anglické rohlíky, makovníky… bože :D zítra by měla konečně dorazit hrozné to čekání :zed: první zkusím určitě chleba a pak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
18.6.12 07:12

někdo tu chtěl recept na nadýchaný chleba - http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?… - je výbornej :pankac:

• Citovat
  • Upravit
4306
18.6.12 19:45

Holky, prosím o radu. Myslíte, že takhle chleba má vypadat? Uvažuji, že mi vždy blbě vykyne :( A k nadýchanosti má hodně daleko (je to chléb s tvarohem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
25.6.12 10:55
@JanaK88 píše:
Holky, prosím o radu. Myslíte, že takhle chleba má vypadat? Uvažuji, že mi vždy blbě vykyne :( A k nadýchanosti má hodně daleko (je to chléb s tvarohem).

Kdyby jsi viděla můj chleba tak tím mým by se dalo zabíjet :( teďka čtu diskuze čím to je a jdu tedy na další pokus, nedávala jsi ten tvaroh studený přímo z lednice vyčetla jsem že by to mohlo vadit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
25.6.12 11:47

@Mucha Úplně přímo z lednice ne, než něco začnu dělat tak vyhážu ingredience ven a až mám čas, tak začnu vařit/péct. A zkoušela jsi s tvým chlebem zabíjet? :mrgreen: Ve zprávách by to vypadalo výborně :lol:
Tímhle chlebem nezabiješ, chutná dobře, dá se krájen, ale na mě je strašně hutný :( Hlavně tohle se mi stává u všech chlebů (nejen z tvarohu).
Bavila jsem se s kamarádkou a příště zkusím chleba zadělat ručně a péct v troubě, na tom poznám kde je chyba :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
25.6.12 11:53

:D ne nezkoušela nikdo mě v tu chvíli náhodou nenaštval :D tak mě se teď chléb míchá tak uvidíme ale těsto nelepí tak snad by se mohl povést dělám zatím z hl. mouky, snad se povede do třetice ty dva předchozí mi nanakynuli no prostě jak beton :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí