Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@KPKristy píše:
Tak hlásím, že pečením chleba doma rozhodně ušetřím. A to ve smyslu, že nekupuju kraviny, když jdu jen pro chleba
Celý týden jsem nebyla pro pečivo, tudíž jsme udělali v pondělí velký nákup a šlus. Tuším, že pětistovku jsem jistě ušetřila
No, já jsem právě ve městě, všechno pod nosem, ale s dvěma malýma dětma jsem taky vcelku ráda, že se nemusím táhnout do krámu denně. A hlavně aspoň u toho chleba teda teď vím, co žeru ![]()
Tak mě to vychází pěkně draho a hlavně teď před létem pěkně kynu
Každý den si peču něco dobrého k snídani - teď na víkend to byl kromě chleba ještě mazanec. Chtěla jsem odolat a nakonec jsem ho téměř celý snědla sama. Ale jinak je pekárna super věc ![]()
Hm, já jsem taky nakynutá. Pořád mám nějaká těhotenská kila navíc, kojím, ale dolů to neleze. Asi to bude i tím, že se rozhodně nešidím, někdy bych si namlátila ![]()
@KPKristy píše:
No, já jsem právě ve městě, všechno pod nosem, ale s dvěma malýma dětma jsem taky vcelku ráda, že se nemusím táhnout do krámu denně. A hlavně aspoň u toho chleba teda teď vím, co žeru
Já se s kilama dostala na úroveň před těhotenstvím. Ale teď během těch 14 dnů s pekárnou mám 3 kila nahoře. Jsem nevěřila vlastním očím, když jsem vlezla na váhu
![]()
Musis v te pekarne delat i nakou zeleninu ![]()
Neboj ted bude hezky kilecka pujdou dolu hezky ![]()
Ja jsem prave sezrala 3 suchary ![]()
Už mi naštěstí dochází mouky a na velký nákup se tak týden nedostanu, tak se to snad srovná ![]()
Nedělej mi chutě ![]()
@lucenka píše:
Už mi naštěstí dochází mouky a na velký nákup se tak týden nedostanu, tak se to snad srovnáNedělej mi chutě
No taky se bojím že začnu přibírat
ale snad ne pokud toho nebudu péct moc ale koukala jsem na různé recepty jako anglické rohlíky, makovníky… bože
zítra by měla konečně dorazit hrozné to čekání
první zkusím určitě chleba a pak uvidíme ![]()
někdo tu chtěl recept na nadýchaný chleba - http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?… - je výbornej ![]()
Holky, prosím o radu. Myslíte, že takhle chleba má vypadat? Uvažuji, že mi vždy blbě vykyne
A k nadýchanosti má hodně daleko (je to chléb s tvarohem).
@JanaK88 píše:
Holky, prosím o radu. Myslíte, že takhle chleba má vypadat? Uvažuji, že mi vždy blbě vykyneA k nadýchanosti má hodně daleko (je to chléb s tvarohem).
Kdyby jsi viděla můj chleba tak tím mým by se dalo zabíjet
teďka čtu diskuze čím to je a jdu tedy na další pokus, nedávala jsi ten tvaroh studený přímo z lednice vyčetla jsem že by to mohlo vadit ![]()
@Mucha Úplně přímo z lednice ne, než něco začnu dělat tak vyhážu ingredience ven a až mám čas, tak začnu vařit/péct. A zkoušela jsi s tvým chlebem zabíjet?
Ve zprávách by to vypadalo výborně ![]()
Tímhle chlebem nezabiješ, chutná dobře, dá se krájen, ale na mě je strašně hutný
Hlavně tohle se mi stává u všech chlebů (nejen z tvarohu).
Bavila jsem se s kamarádkou a příště zkusím chleba zadělat ručně a péct v troubě, na tom poznám kde je chyba ![]()
ne nezkoušela nikdo mě v tu chvíli náhodou nenaštval
tak mě se teď chléb míchá tak uvidíme ale těsto nelepí tak snad by se mohl povést dělám zatím z hl. mouky, snad se povede do třetice ty dva předchozí mi nanakynuli no prostě jak beton
![]()