Vymazání uživatele

3040
15.2.11 12:14

Vymazání uživatele

Ahoj admini, velice si vaší práce vážím a děkuji za ni, ale nemůžu nereagovat na to, co se stalo před chvilkou.
Nechci rozpoutávat další kontroverzní diskusi, ale nepřijde mi to fér.
Téma livinka: jak jí můžete smáznout? To, že napsala v diskusi (měla přes 100 stran), že je jí 15 a bla bla, to byl jen vtip!!!!! Prostě dala holkám to, co chtěly slyšet.
A že se od všech z nás liší? Že má jiné názory a postavení k životu? Že věci řeší radikálně? Za to se dnes maže?
Měly jsme uzavřenou skupinu, kde se s ní normálně dalo mluvit. A že občas vykřikne do tmy? Kdo z nás ne?
Prostě s tím nesouhlasím. Netvrdím, že její nározy sdílím, to ne, ale tohle mi přišlo už moc. Je fakt, že většina uživatelek jí nemusí, protože je taková, jaká je, a často (3× :mrgreen: ) tady rozpoutá kontroverzní diskusi, ale od toho diskusní forum je, ne?
A proč tohle nepíšu do SZ? Protože chci slyšet i ostatní, co si o tom myslí.
Nezastávám se, jen mi to prostě přijde nespravedlivé, taková jsem já :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44228
15.2.11 12:27

Lemaz, nemůžu Ti dát objektivní názor, nevím, o kterou diskuzi jde. Livinčiny diskuze znám, ale jen okrajově, nečetla jsem je slovo od slova. Ale rámcově znám její názory.

Kdybys sem aspoň mohla dát odkaz na tu diskuzi, kde se provinila a k vůli čemu ji smazali :nevim:

Co se týče práce adminů. Sama za sebe můžu říct, že jsem spokojená. Adminka Tereza se snaží být spravedlivá. Několikrát jsem ji požádala o něco ohledně uzavřené diskuze, bylo mi vyhověno, rychle odpovězeno.
Je pravda, že s odchodem Lesiny se tady prostředí a ovzduší trochu změnilo. Ale život jde dál. Navíc si myslím, že to vadí právě stálým uživatelkám, protože novým adminům je jedno, jestli se provinil „nováček“ nebo „kelišová“, snaží se jednat spravedlivě a stejně. A to je jádro problému, to si myslím, že se dlouholetým uživatelkám nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
15.2.11 12:30

Já jsem s prácí adminů také spokojená, také mi vyřešili některé věci, ale tohle si myslím, že bylo přehnaný.
 https://www.emimino.cz/…yslim-62593/

Nevím, je to můj názor, možná se pletu.
Pokud je důvod k vyhazovu, jistě, proč ne. Ale nemyslím si, že tohle by měl být ten případ. Samozřejmě neznám do podrobna pravidla, podle kterých se admini řídí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
15.2.11 12:30

A profil tu normálně má :nevim: To, že admini smazali po úvaze některé její názory? S tím musí každý počítat a nedělala bych z toho tragédii :-) Stát se to může každému. Aspoň si uvědomí, na co si přístě dávat pozor. Nedělala bych z toho bublinu nafouknutou.
Prostě vidím problém v tom, že se v dobách minulých za stálého uživatele postavil admin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
15.2.11 12:32

Jsem tady pár měsíců, takže mi nepřísluší hodnotit období „po Lesině“.
jen vyjadřuji svůj názor a doufám, že mě taky nesmáznou :mrgreen: Kde bych potom drbala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.11 12:34

Lemaz, díky za založení, zrovna jsem šla na to, ale zdrželo mě smažení amolet :mrgreen:

Chtěla jsem se zeptat, jestli je adminka v nějaké potvrzeném psychickém stavu, který jí znemožňuje chápat ironii nebo se teď budou uživatelé za ironii mazat? Když teď napíšu, že jsem ve skutečnosti padesátiletý úchyl, tak mě vymažete nebo co?

Navíc pokud se nemýlím, Livinka v oné (první) diskuzi pak napsala, že to byl vtip - to už se v potaz nebere?

Nebo teď mažete lidi za to, že mají jiné názory? Případně, že jsou telata? :wink: Jestli jo, bude mít asi ta čistka ještě mnoooohem širší záběr. Aby nám tady nějací uživatelé vůbec zbyli :lol: :lol: :lol:

Livinku neznám, žádné extra city k ní nechovám, ale ten princip, ten mě nadzvedl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
15.2.11 12:34

teď jsem se koukla a je tam. Ale před chvílí jsem se na něj nemohla dostat. Tak jsem to brala tak, že jí smázli úplně. Admini, prosím, berte tedy můj výlev za „když se daří, tak se daří“ a prosím smažte tuto diskusi.
Omlouvám se, za falešný poplach.

Příspěvek upraven 15.02.11 v 12:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.11 12:36
lemaz píše:
Jsem tady pár měsíců, takže mi nepřísluší hodnotit období „po Lesině“.
jen vyjadřuji svůj názor a doufám, že mě taky nesmáznou :mrgreen: Kde bych potom drbala?

Já už mám vymyšlený i náhradní nick, je mi jasné, že kopu do vosího hnízda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
15.2.11 12:37

Taky mě překvapilo,že byla vymazána.nemám Livinku vůbec v oblibě,ale myslím,že se nějak obzvlášť neprovinila.Je prostě jiná a holky jí tak berou,já jí tedy raději ignoruji :palec:

A to že je jí 15 jsme většinou pochopily,že šlo o vtip :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
15.2.11 12:37

Já tedy také pořádně nevím o co jde :nevim: ale vím že když jsem někde v uzavřené diskusi a někdo nás tam ,,odpálkuje,,tak se snažím odpovědět inteligentně :dance: a ikdyž mě třeba vadí že se tak povyšuje :dance: .nebo tak něco tak to beru z humotem :dance: jelikož každý je nějaký :nevim: a to se změnit nedá :nevim: ale s Adminkou jsem teda také spokojená..... :nevim: možná ví proč to dělá :nevim: Nic ve zlém :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
15.2.11 12:40

Co se týče adminů, mě přijde, že spousta uživatelek ještě nepochopila, že pro každého admina nemusí být emimino srdeční záležitostí. Každý nemá ten čas ani chuť sedět od rána do večera u PC a řešit problémy, spory, chápat ironii.A navíc ve virituálním světě, který většinou končí ve chvíli, kdy vypnu PC. Prostě chápu, že mažou příspěvky, někdy i uživatele.

Píšu to jen na obranu adminů. Já jsem spokojená. Dál to nebudu rozepisovat, protože tato diskuze bude asi smazána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
15.2.11 12:41

no a na konec poplach co :think: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
15.2.11 12:42
ilcipina26 píše:
no a na konec poplach co :think: :-D

Ano, už jsemse za to omluvila a porposila adminy o smazání. Nešlo mi se připojit na její profil a tak jsem to brala tak, že jí smázli celou. Už to jde. Chyba byla na mém přijímači. Omlouvám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.11 12:44
ilcipina26 píše: :nevim: ale s Adminkou jsem teda také spokojená..... :nevim: možná ví proč to dělá :nevim: Nic ve zlém :lol:

Opravdu? :think: Taky nic ve zlém, ale přijde mi, že když se má něco vyřešit, tak všeci to chápou, jak to má být, jenom adminka ne (viz. např. diskuze o záložkách na profilu v souvislosti s anonymy) - nic ve zlém, ale přijde mi mírně mimo :oops: :nevim:

Chce to naučit se porozumět psanému textu a umět se vyjádřit. Nemůžu jako admin napsat mažu uživatele a myslet tím, že mažu jeho příspěvky - nebo co tím teda vlastně myslela (pokud ji ještě nevymaže nebo ten účet nevisí ještě nějakou dobu nějak v paměti). Od admina očekávám prostě něco víc :nevim:

To jsem si asi dala :mrgreen: Ale tu náhradní přezdívku už mám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
15.2.11 12:46

Tak jsem si to přečetla znovu:

"*Také děkujeme za účast. Diskusi zamykám, uživatelku mažu – a ostatní prosím, aby neztrácely čas s podobnými provokacemi.

Pěkný den,

adminka Tereza

Administrátor/ka diskuse eMimino.cz*.{color: olive}"

a pohcopila bych to opět stejně. jako že maže celý profil.
Tak buď si sedím na vedení, nebo já už nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová