Vymazání uživatele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
15.2.11 14:42
verenika píše:
Myslím,že uzamčení tamté diskuze bylo OK,Zase by to byla 100 stránková diskuze o ničem :roll: Adminka se asi unáhlila( s mazáním celé Livinky),už to napravila tak nechápu zase tenhle hon na čarodejnici 8-oLemaz- jen nevím co jsi čekala,když založíš tuhle diskuzi.Tohle si měla vyřídit Livinka sama.Ona měla být vymazána :wink:

Jenže těžko by to mohla řešit, když by byla vymazaná, že jo. A já bych se nerada dočkala toho, že vymažou mě třeba za to, že nechci dát dítě do chodítka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
15.2.11 14:44
verenika píše:
Myslím,že uzamčení tamté diskuze bylo OK,Zase by to byla 100 stránková diskuze o ničem :roll: Adminka se asi unáhlila( s mazáním celé Livinky),už to napravila tak nechápu zase tenhle hon na čarodejnici 8-oLemaz- jen nevím co jsi čekala,když založíš tuhle diskuzi.Tohle si měla vyřídit Livinka sama.Ona měla být vymazána :wink:

jenomže já jsme blbec, kterej když si myslí, že vidí nespravedlnost, tak se musí ozvat. :mrgreen:
mě ani tak nešlo o livinku jako takovou (uvedla jsem jí jako případ, který se zrovna stal). Šlo mi o to, jak se může smazat uživatel, u kterého nevidím ŽÁDNÉ porušení pravidel. A to jen proto, že se hodně vymyká myšlení nás všech.
Teď jsem za blbce. A ostatní si tady vyřizují své problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
15.2.11 14:46

Lemaz ..ale to není tvoje vina tahle diskuze. Praštilo to tu do očí víc lidí, jen si byla nejrychlejší s dotazem :nevim: Kdybys to nebyla ty, tak někdo jiný. To si tak neber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
15.2.11 14:48
Angua píše:
verenika píše:
Jenže těžko by to mohla řešit, když by byla vymazaná, že jo. A já bych se nerada dočkala toho, že vymažou mě třeba za to, že nechci dát dítě do chodítka :lol: :lol: :lol:

Ale může to řešit,když jako odhlášený uživatel má možnost najet na emimino a je tam odkaz napište nám!!

lemaz- nejsi za blbce,jen by si měl každý sníst to co si navaří :wink: Jen že se tu teď budou řešit i blbosti a když to adminka zamkne tak zase bude ta špatná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
15.2.11 14:49
Angua píše:
Jo aha, ono je podstatou práce admina mít klid? Tak to jsem to vždycky chápala úplně špatně :roll: :lol:

Nepřekrucuj moje slova. Práce admina mimojiné spočívá v tom, že si vytvoří takové podmínky, aby si později ušetřil čas případným řešením problému - tzn. že později nebudu ztrácet čas, abych procházela nesmyslnou diskusi o 50 stránkách a postupně mazala nevhodné příspěvky. Místo toho můžu řešit relevantní problémy, které mi píšou uživatelky.

Diskusi jsem odemkla, původně jsem chtěla jen ostatním ušetřit promarněnou dobu při odpovídání zakladatelce, která vlastně o žádné rady nestojí…

Adminka Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
15.2.11 14:50

souhlasím zcela s Lemaz. Docela šok, že někoho vymažou jenom za jeho jiné názory, které nikoho nepoškozují. Já sice od chlapa neodcházím, protože se sem tam napije s kamarádama, ale nadruhou stranu, kdybych měla odvahu sílu, zázemí, peníze, tak jdu z fleku… protože lidi se časem pouze zhoršují k sobě navzájem a ve vztahu. Livinka je mladá a má možnosti a chce je plně využít. chce najít něco lepšího o čemž je přesvědčená, že je. Takže jí nechme její odvahu a chuť začínat dejme tomu stále znova, syna do toho netahejte, myslím, že se má líp než leckteré vaše dítě.
a já bych spíš pozastavovala činnost těm několika, které dost vulgárně livinku oslovovali. Nebo aspoň výrazný černý puntík.
Děkuji lemaz, že se ozvala, protože jinak bych to udělala za ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
15.2.11 14:52

a pro ostatní, pokud mi nějaká diskuse přijde „uhozená“ nebo pobuřující, tak do ní nepíšu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
15.2.11 14:52

Fandím Terezce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
15.2.11 15:00
admin píše:
Angua píše:
Jo aha, ono je podstatou práce admina mít klid? Tak to jsem to vždycky chápala úplně špatně :roll: :lol:

Nepřekrucuj moje slova. Práce admina mimojiné spočívá v tom, že si vytvoří takové podmínky, aby si později ušetřil čas případným řešením problému - tzn. že později nebudu ztrácet čas, abych procházela nesmyslnou diskusi o 50 stránkách a postupně mazala nevhodné příspěvky. Místo toho můžu řešit relevantní problémy, které mi píšou uživatelky.

Diskusi jsem odemkla, původně jsem chtěla jen ostatním ušetřit promarněnou dobu při odpovídání zakladatelce, která vlastně o žádné rady nestojí…

Adminka Tereza

terezko - mě třeba vytáčej neustálé dotazy s fotem těhutestu nakterém je prd vidět a spříznaky nepříznaky … kolikrát mám chuť napsat něco peprného či děvčata poslat do háje :D Ale což, je to jejich věc a nepletu se do teho ;)… Kdyby to udělali i ti, které vytáčí už samotná livinka, nemusely by se čílit že … o kolik je horší hloupá dikuze livinky oproti hloupým diskuzím těhutestů?? (prosím neberte to nikdo urážlivě) … že někdo startuje na škrtnutí za to livinka nemůže. nevšimla jsem si že by se nějak do jiných navážela, urážela … ovšem jiní se rády v diskuzi hned navezou do ní. Takže pak bych spíš uvažovala o varování jich, a ne livinky.
To samé třeba pudloslava :D mě ta holka děně baví, jiné vytáčí a jedou do ní …
Tohle dlemého nemá řešení … :wink: už jen proto že jsme tak různé.
mazala bych diskuze a uživatele které jsou vulgární, opravdu napadají … a až takovou potkám, ráda jí nahlásím :P.
mmch třeba aktuální diskuze o tykání a o psí slečně která kousla … je to trochu ostřejší, no a co?? O tom je to diskuze .. ovšem citlivá povaha to vezme za hádku a je průšvih že …i když m některé příspěvky vytáčejí do běla a zvedají ze židle, ráda si o tom popovidám .. i když trochu ostřeji ..

• Citovat
  • Upravit
17310
15.2.11 15:05

Andelo- mě nepřijde o tom kousnutí nijak ostrá 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
15.2.11 15:07
lemaz píše:
Teď jsem za blbce. A ostatní si tady vyřizují své problémy.

Jestli to bylo mířeno na mě, tak jsem se Ti omluvila, že to padlo zrovna na „Tvou“ diskuzi :nevim: .
Nevěděla jsem, že Tě to až tak rozlítostní :roll: .
Byl to je poznatek (rozhodně ne problém) a napsala jsem ho slušně :nevim: .

No tak radši pádím, neb tady nemůže už zřejmě nikdo nic.. zlatá uzamčená diskuze :huban: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
15.2.11 15:08
Lizbeth píše:

Já taky :mavam: Livinka tady píše akorát bláboly a baví se jak jí ostaní na skočí a rozčilujou se,aniž by věděly jak to uní je doopravdy.A ona ztoho má akorát srandu :roll:
Vždycky založila nesmyslnou provokující diskuzi kde se to akorát pohádalo :-? :roll:

• Citovat
  • Upravit
andela
15.2.11 15:10
christy píše:
Lizbeth píše:
Já taky :mavam: Livinka tady píše akorát bláboly a baví se jak jí ostaní na skočí a rozčilujou se,aniž by věděly jak to uní je doopravdy.A ona ztoho má akorát srandu :roll:
Vždycky založila nesmyslnou provokující diskuzi kde se to akorát pohádalo :-? :roll:

a napadlo vás někdy, že kdyby jste na ní nejlépe nereagovali vůbec, nebo jí např. k poslední diskuzi napsali jen třeba - dobřes udělala ;) … že bude mít po srandě?? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
50725
15.2.11 15:12
admin píše:
Angua píše:

Adminka Tereza

Díky, do budoucna - nepotřebuju, aby mě někdo chránil tím způsobem, že mi zakáže přístup do diskuze, do které bych ráda napsala, jenom proto, že z nějakého důvodu vyhodnotil, že by to pro mě byla promarněná doba. Já rozhoduju o svém čase, možná s ním někdy plýtvám, ale je to moje volba.

To mi přijde zase ten případ, kdy je uživatel považován za slabomyslného, protože ani chudák nedokáže vyhodnotit, jestli má čas a chuť tam napsat nebo ne :roll: To už je trochu moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
15.2.11 15:14
andela píše:
christy píše:
Lizbeth píše:
Vždycky založila nesmyslnou provokující diskuzi kde se to akorát pohádalo :-? :roll:
a napadlo vás někdy, že kdyby jste na ní nejlépe nereagovali vůbec, nebo jí např. k poslední diskuzi napsali jen třeba - dobřes udělala ;) … že bude mít po srandě?? :nevim:

Jenže promiň,k tomu se nedá napsat dobře jsi udělala 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová