Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
verenika píše:
Myslím,že uzamčení tamté diskuze bylo OK,Zase by to byla 100 stránková diskuze o ničemAdminka se asi unáhlila( s mazáním celé Livinky),už to napravila tak nechápu zase tenhle hon na čarodejnici
Lemaz- jen nevím co jsi čekala,když založíš tuhle diskuzi.Tohle si měla vyřídit Livinka sama.Ona měla být vymazána
Jenže těžko by to mohla řešit, když by byla vymazaná, že jo. A já bych se nerada dočkala toho, že vymažou mě třeba za to, že nechci dát dítě do chodítka
![]()
verenika píše:
Myslím,že uzamčení tamté diskuze bylo OK,Zase by to byla 100 stránková diskuze o ničemAdminka se asi unáhlila( s mazáním celé Livinky),už to napravila tak nechápu zase tenhle hon na čarodejnici
Lemaz- jen nevím co jsi čekala,když založíš tuhle diskuzi.Tohle si měla vyřídit Livinka sama.Ona měla být vymazána
jenomže já jsme blbec, kterej když si myslí, že vidí nespravedlnost, tak se musí ozvat. ![]()
mě ani tak nešlo o livinku jako takovou (uvedla jsem jí jako případ, který se zrovna stal). Šlo mi o to, jak se může smazat uživatel, u kterého nevidím ŽÁDNÉ porušení pravidel. A to jen proto, že se hodně vymyká myšlení nás všech.
Teď jsem za blbce. A ostatní si tady vyřizují své problémy.
Lemaz ..ale to není tvoje vina tahle diskuze. Praštilo to tu do očí víc lidí, jen si byla nejrychlejší s dotazem
Kdybys to nebyla ty, tak někdo jiný. To si tak neber.
Angua píše:verenika píše:Jenže těžko by to mohla řešit, když by byla vymazaná, že jo. A já bych se nerada dočkala toho, že vymažou mě třeba za to, že nechci dát dítě do chodítka
![]()
![]()
Ale může to řešit,když jako odhlášený uživatel má možnost najet na emimino a je tam odkaz napište nám!!
lemaz- nejsi za blbce,jen by si měl každý sníst to co si navaří
Jen že se tu teď budou řešit i blbosti a když to adminka zamkne tak zase bude ta špatná.
Angua píše:
Jo aha, ono je podstatou práce admina mít klid? Tak to jsem to vždycky chápala úplně špatně![]()
Nepřekrucuj moje slova. Práce admina mimojiné spočívá v tom, že si vytvoří takové podmínky, aby si později ušetřil čas případným řešením problému - tzn. že později nebudu ztrácet čas, abych procházela nesmyslnou diskusi o 50 stránkách a postupně mazala nevhodné příspěvky. Místo toho můžu řešit relevantní problémy, které mi píšou uživatelky.
Diskusi jsem odemkla, původně jsem chtěla jen ostatním ušetřit promarněnou dobu při odpovídání zakladatelce, která vlastně o žádné rady nestojí…
Adminka Tereza
souhlasím zcela s Lemaz. Docela šok, že někoho vymažou jenom za jeho jiné názory, které nikoho nepoškozují. Já sice od chlapa neodcházím, protože se sem tam napije s kamarádama, ale nadruhou stranu, kdybych měla odvahu sílu, zázemí, peníze, tak jdu z fleku… protože lidi se časem pouze zhoršují k sobě navzájem a ve vztahu. Livinka je mladá a má možnosti a chce je plně využít. chce najít něco lepšího o čemž je přesvědčená, že je. Takže jí nechme její odvahu a chuť začínat dejme tomu stále znova, syna do toho netahejte, myslím, že se má líp než leckteré vaše dítě.
a já bych spíš pozastavovala činnost těm několika, které dost vulgárně livinku oslovovali. Nebo aspoň výrazný černý puntík.
Děkuji lemaz, že se ozvala, protože jinak bych to udělala za ní.
a pro ostatní, pokud mi nějaká diskuse přijde „uhozená“ nebo pobuřující, tak do ní nepíšu.....
admin píše:Angua píše:
Jo aha, ono je podstatou práce admina mít klid? Tak to jsem to vždycky chápala úplně špatně![]()
Nepřekrucuj moje slova. Práce admina mimojiné spočívá v tom, že si vytvoří takové podmínky, aby si později ušetřil čas případným řešením problému - tzn. že později nebudu ztrácet čas, abych procházela nesmyslnou diskusi o 50 stránkách a postupně mazala nevhodné příspěvky. Místo toho můžu řešit relevantní problémy, které mi píšou uživatelky.
Diskusi jsem odemkla, původně jsem chtěla jen ostatním ušetřit promarněnou dobu při odpovídání zakladatelce, která vlastně o žádné rady nestojí…
Adminka Tereza
terezko - mě třeba vytáčej neustálé dotazy s fotem těhutestu nakterém je prd vidět a spříznaky nepříznaky … kolikrát mám chuť napsat něco peprného či děvčata poslat do háje
Ale což, je to jejich věc a nepletu se do teho
… Kdyby to udělali i ti, které vytáčí už samotná livinka, nemusely by se čílit že … o kolik je horší hloupá dikuze livinky oproti hloupým diskuzím těhutestů?? (prosím neberte to nikdo urážlivě) … že někdo startuje na škrtnutí za to livinka nemůže. nevšimla jsem si že by se nějak do jiných navážela, urážela … ovšem jiní se rády v diskuzi hned navezou do ní. Takže pak bych spíš uvažovala o varování jich, a ne livinky.
To samé třeba pudloslava
mě ta holka děně baví, jiné vytáčí a jedou do ní …
Tohle dlemého nemá řešení …
už jen proto že jsme tak různé.
mazala bych diskuze a uživatele které jsou vulgární, opravdu napadají … a až takovou potkám, ráda jí nahlásím
.
mmch třeba aktuální diskuze o tykání a o psí slečně která kousla … je to trochu ostřejší, no a co?? O tom je to diskuze .. ovšem citlivá povaha to vezme za hádku a je průšvih že …i když m některé příspěvky vytáčejí do běla a zvedají ze židle, ráda si o tom popovidám .. i když trochu ostřeji ..
lemaz píše:
Teď jsem za blbce. A ostatní si tady vyřizují své problémy.
Jestli to bylo mířeno na mě, tak jsem se Ti omluvila, že to padlo zrovna na „Tvou“ diskuzi
.
Nevěděla jsem, že Tě to až tak rozlítostní
.
Byl to je poznatek (rozhodně ne problém) a napsala jsem ho slušně
.
No tak radši pádím, neb tady nemůže už zřejmě nikdo nic.. zlatá uzamčená diskuze
![]()
Lizbeth píše:
Fandím Terezce
Já taky
Livinka tady píše akorát bláboly a baví se jak jí ostaní na skočí a rozčilujou se,aniž by věděly jak to uní je doopravdy.A ona ztoho má akorát srandu ![]()
Vždycky založila nesmyslnou provokující diskuzi kde se to akorát pohádalo
![]()
christy píše:Lizbeth píše:Já taky
Fandím TerezceLivinka tady píše akorát bláboly a baví se jak jí ostaní na skočí a rozčilujou se,aniž by věděly jak to uní je doopravdy.A ona ztoho má akorát srandu
Vždycky založila nesmyslnou provokující diskuzi kde se to akorát pohádalo![]()
a napadlo vás někdy, že kdyby jste na ní nejlépe nereagovali vůbec, nebo jí např. k poslední diskuzi napsali jen třeba - dobřes udělala
… že bude mít po srandě?? ![]()
admin píše:Angua píše:
Adminka Tereza
Díky, do budoucna - nepotřebuju, aby mě někdo chránil tím způsobem, že mi zakáže přístup do diskuze, do které bych ráda napsala, jenom proto, že z nějakého důvodu vyhodnotil, že by to pro mě byla promarněná doba. Já rozhoduju o svém čase, možná s ním někdy plýtvám, ale je to moje volba.
To mi přijde zase ten případ, kdy je uživatel považován za slabomyslného, protože ani chudák nedokáže vyhodnotit, jestli má čas a chuť tam napsat nebo ne
To už je trochu moc…
andela píše:christy píše:a napadlo vás někdy, že kdyby jste na ní nejlépe nereagovali vůbec, nebo jí např. k poslední diskuzi napsali jen třeba - dobřes udělalaLizbeth píše:Já taky
Fandím TerezceLivinka tady píše akorát bláboly a baví se jak jí ostaní na skočí a rozčilujou se,aniž by věděly jak to uní je doopravdy.A ona ztoho má akorát srandu
Vždycky založila nesmyslnou provokující diskuzi kde se to akorát pohádalo![]()
… že bude mít po srandě??
Jenže promiň,k tomu se nedá napsat dobře jsi udělala
![]()