Znechucenost - diskuse o tíživé životní situace

5173
13.2.11 19:04

tak trošku znechucená

drazí admini,vím,že s tímhle nic nenaděláte,ale začínají mě znechucovat vymyšlené tíživé životní situace -nedávno se tady našla zase jedna taková diskuze. Většinou je to nesmysl viz-mám jen matraci atd. a vlastně je to tahání věcí od maminek které chtěj pomoci. Vadí mi o hlavně pro to,že se může doopravdy někomu stát,že neplánovaně otěhotní. rozejde se s partnerem a nemá hned prostředky .
Pak napíše sem pravdu a může se setkat s negativním ohlasem,protože se tady stává,že prostě některý maminky takzvaně krmí :-( Nejvíc na tom mi vadí,že mě osobně hodně maminek pomohlo,tady se zařízením základních věcí pro mimi a já bych ráda ty věci dala zase nějaký mamince která potřebuje,ale nějak nevím co je pravda a co ne… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
13.2.11 19:14

Pomáhat by se mělo,ale pomoc bych směrovala jen matkám které už delší dobu znám nebo tady diskutují.
V poslední době se sem spíš stahujou vychcánkové.
Pokud tady nějaká maminka diskutuje delší dobu a nějak jí znám pomužu ráda,ale nováčků který dokážou napsat správně jen sprosté slovo pomáhat nehodlám. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
13.2.11 19:18

Já se v těchto diskuzích moc neangažuji ( i když občas čtu), ale jak vlastně ostatní poznají, kdo je vychcánek a kdo ne??
Jen podle pocitu, stylu psaní, sympatií??Nebo jak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
13.2.11 19:23
mabit píše: …já bych ráda ty věci dala zase nějaký mamince která potřebuje, ale nějak nevím co je pravda a co ne… :think:

My jsme na tom stejně.

Četla jsem včerejší diskusi , kterou zmiňuješ, ale pokud vím, zakladatelka o nic neprosila - jen popsala svou situaci. Další eMaminy ji začaly nabízet svoji pomoc a pak nastal zmatek s tím, co je a není pravda.

Záleží na každém, jak si informace ověří a zda se nakonec rozhodne nějak reagovat. My s tím nic nenaděláme - osobní žádosti a poptávku mažeme. Rozhodli jsme se udělat výjimku jen u vyhořelého bytu, kdy jsme výzvu zveřejnili skrze eMimino.

Adminka Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
13.2.11 19:23

Když ono se to dá jen těžko zkontrolovat… :nevim: jasně že je podezřelý nováček, který hned potřebuje pomoc, nebo někdo kdo píše protichůdné příspěvky… ale jinak? nebo bys snad chtěla, aby admini dotyčné „potřebné“ navštívili a napsali nám to sem :mrgreen: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.2.11 19:26

Podezření padne když si osobu dohledáš.Jak nemohu prozradit aby to ostatní nezamaskovali :lol: ,ale když pak zjistíš co si za poslední měsíce ten člověk nakoupil například po aukcích tak si uděláš obrázek rychle :wink:
Určitě si nedělám obrázek podle sympatii,ale když chceš dohledáš si spoustu věcí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
13.2.11 19:33
Mišuna píše:
Mabit a ono se tady něco podobného poslední dobou stalo? Jako že se posílalo někomu potřebnýmu z koho se vyklubal podvodník?

NO TO NEVYKLUBAL TO MÁŠ,PRAVDU,ALE NĚKTERÝ VĚCI JSU DOST NASAZENÝ,ONO VÍŠ JÁ TY VĚCI DOSTALA OD MAMINEK,KTERÝ MI CHTĚLY POMOCT A DOOPRAVDY POMOHLY A JÁ JE ZASE CHCI DÍT DÁL MAMINCE KTERÝ POMŮŽOU,JENŽE ..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
13.2.11 19:35
Lizbeth píše:
Já se v těchto diskuzích moc neangažuji ( i když občas čtu), ale jak vlastně ostatní poznají, kdo je vychcánek a kdo ne??
Jen podle pocitu, stylu psaní, sympatií??Nebo jak??

NO RPÁVĚ …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
13.2.11 19:37

No já celkově nechápu, že tady někdo vůbec někdo píše, aby mu někdo něco posílal.. :nevim:
Osobně mě by to bylo opravdu blbé.. Když člověk napíše deníček, kde popíše svoji situaci a někdo se mu nabídne, že mu pomůže proč ne, ale upřímně.. přijde mi divné tady něco žádat .. i když ne tak to okatě psát, že člověk něco očekává…
Je tolik bazárků a inzercí daruji balík oblečení poze za poštovné :think:

Příspěvek upraven 13.02.11 v 19:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
13.2.11 19:37
pomeranca píše:
Když ono se to dá jen těžko zkontrolovat… :nevim: jasně že je podezřelý nováček, který hned potřebuje pomoc, nebo někdo kdo píše protichůdné příspěvky… ale jinak? nebo bys snad chtěla, aby admini dotyčné „potřebné“ navštívili a napsali nám to sem :mrgreen:

hmm to by bylo fajn,ale to asi nejde aby admini chodili kontrolovat a jak by se asi cítili maminky které tu pomoc potřebují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
13.2.11 19:39
admin píše:
mabit píše: …já bych ráda ty věci dala zase nějaký mamince která potřebuje, ale nějak nevím co je pravda a co ne… :think:

My jsme na tom stejně.

Četla jsem včerejší diskusi , kterou zmiňuješ, ale pokud vím, zakladatelka o nic neprosila - jen popsala svou situaci. Další eMaminy ji začaly nabízet svoji pomoc a pak nastal zmatek s tím, co je a není pravda.

Záleží na každém, jak si informace ověří a zda se nakonec rozhodne nějak reagovat. My s tím nic nenaděláme - osobní žádosti a poptávku mažeme. Rozhodli jsme se udělat výjimku jen u vyhořelého bytu, kdy jsme výzvu zveřejnili skrze eMimino.

Adminka Tereza

ještě -paní ( třeba to tak má) kde tedy pere, v čem vaří, z čeho jí,kde má dyný obelčení na hromádce v koutku?! proto mi to příjde prostě nevěrohodný,ale mlže to být i špatně napsáno-slohově nepochopitelný správný situace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
13.2.11 19:44

jen jsem se chtěla zeptat.vím,že to není příliš oštřený,ale nešlo by kdyby teda nějaká maminka o pomoc požádala a doopravdy jí potřebovala,nešlo by zveřejnit její žádost,jedině pokuď by minimálně stálice či kecalka ukecaná bába ..,která jí zná,tedy má v profilu napsáno stejný město bydliště,mohla ptvrdit,že je opravdu v týhel a týhle situaci a tak by se určitě omezilo žádostí,které poněkud nejsou tak jak je napsáno?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
13.2.11 20:16

Odpovídám jen na původní dotaz. Podobná diskuze o vymyšlených životních situacích už tu nedávno běžela. Myslím, že už nevíte, co byste řešily. Když vám to vadí, nečtěte. Taky není zakázáno dělat si na podobných serverech psychologický nebo sociální průzkum, použít poznatky k nějaké práci. Když vám to vadí, nejlepší je vypnout PC a jít dělat něco jiného :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
13.2.11 20:22
Jana206 píše:
Odpovídám jen na původní dotaz. Podobná diskuze o vymyšlených životních situacích už tu nedávno běžela. Myslím, že už nevíte, co byste řešily. Když vám to vadí, nečtěte. Taky není zakázáno dělat si na podobných serverech psychologický nebo sociální průzkum, použít poznatky k nějaké práci. Když vám to vadí, nejlepší je vypnout PC a jít dělat něco jiného :wink:

jani o no to není o tom,že by nám vadilo,že někdo píše o něco,to ne,ale o to jak poznat,že je to pravda, já vím,že je tady jedna uzavřená skupina,kde mají většinou mamninky problémy se svýma protějškama a tím pádem,že protějšky blbnou nejsou na tom finančně nejlíp,byla jsem v té skupině a moc dobře vím,že to tam mamčy nemají jednoduché,jde mi spíš o to jak poznat,že to tak je a jak ošetřit aspoň trošku aby jsme nenaletěly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
13.2.11 20:28
mabit píše:
Jana206 píše:
Odpovídám jen na původní dotaz. Podobná diskuze o vymyšlených životních situacích už tu nedávno běžela. Myslím, že už nevíte, co byste řešily. Když vám to vadí, nečtěte. Taky není zakázáno dělat si na podobných serverech psychologický nebo sociální průzkum, použít poznatky k nějaké práci. Když vám to vadí, nejlepší je vypnout PC a jít dělat něco jiného :wink:
jani o no to není o tom,že by nám vadilo,že někdo píše o něco,to ne,ale o to jak poznat,že je to pravda, já vím,že je tady jedna uzavřená skupina,kde mají většinou mamninky problémy se svýma protějškama a tím pádem,že protějšky blbnou nejsou na tom finančně nejlíp,byla jsem v té skupině a moc dobře vím,že to tam mamčy nemají jednoduché,jde mi spíš o to jak poznat,že to tak je a jak ošetřit aspoň trošku aby jsme nenaletěly

Mabit aha :think: Tak to jsem možná nepochopila :oops: Jde tedy o to, že když někdo žádá o pomoc, aby si nevymýšlel a nezneužil důvěry tady na emiminu?
Myslím, že kromě informací dostupných tady nebo na netu toto plně ošetřit nejde :nevim: Je na každém z nás, jak s informacemi naloží a nakolik je důvěřivý, co napíšeme na internet.
Pokud jsem špatně pochopila, tak se omlouvám. Já se řídím tím, co jsem napsala výše :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová