Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mabit píše:Jana206 píše:jani o no to není o tom,že by nám vadilo,že někdo píše o něco,to ne,ale o to jak poznat,že je to pravda, já vím,že je tady jedna uzavřená skupina,kde mají většinou mamninky problémy se svýma protějškama a tím pádem,že protějšky blbnou nejsou na tom finančně nejlíp,byla jsem v té skupině a moc dobře vím,že to tam mamčy nemají jednoduché,jde mi spíš o to jak poznat,že to tak je a jak ošetřit aspoň trošku aby jsme nenaletěly
Odpovídám jen na původní dotaz. Podobná diskuze o vymyšlených životních situacích už tu nedávno běžela. Myslím, že už nevíte, co byste řešily. Když vám to vadí, nečtěte. Taky není zakázáno dělat si na podobných serverech psychologický nebo sociální průzkum, použít poznatky k nějaké práci. Když vám to vadí, nejlepší je vypnout PC a jít dělat něco jiného
Mabit aha
Tak to jsem možná nepochopila
Jde tedy o to, že když někdo žádá o pomoc, aby si nevymýšlel a nezneužil důvěry tady na emiminu?
Myslím, že kromě informací dostupných tady nebo na netu toto plně ošetřit nejde
Je na každém z nás, jak s informacemi naloží a nakolik je důvěřivý, co napíšeme na internet.
Pokud jsem špatně pochopila, tak se omlouvám. Já se řídím tím, co jsem napsala výše ![]()
Ahoj Holky jsem tu uz delsi dobu a nikdy by mne nenapadlo zetu jsou tak skvele hodne maminky moje situace neni taky ruzova ale zatim ´ziju ja bych spis potrebovala takovou tu radovou pomoc bydlim u tchanovcu s mym ex uz nejsme 6mesicu a ja tu furt bydlim stve mne to ale co mam delat beru rodicak 7600,– zachvilku semi snizi tak si nemuzu vlastni bydleni dovolit co by jste delali na mem miste dekuji za radu klidne mi vynadejte ze jsem blba ale moc znamych tu nemam a na uradech mne posilaji od dveri ke dverim uz mneto nebavi bydlim tu jen kvuli detem byt sama utecu pryc
Ivunka87 píše:
Ahoj Holky jsem tu uz delsi dobu a nikdy by mne nenapadlo zetu jsou tak skvele hodne maminky moje situace neni taky ruzova ale zatim ´ziju ja bych spis potrebovala takovou tu radovou pomoc bydlim u tchanovcu s mym ex uz nejsme 6mesicu a ja tu furt bydlim stve mne to ale co mam delat beru rodicak 7600,– zachvilku semi snizi tak si nemuzu vlastni bydleni dovolit co by jste delali na mem miste dekuji za radu klidne mi vynadejte ze jsem blba ale moc znamych tu nemam a na uradech mne posilaji od dveri ke dverim uz mneto nebavi bydlim tu jen kvuli detem byt sama utecu pryc
to je smutný,dobrá rada nad zlao,ale bohužel já jí nemám ![]()
Mabit to nevadi.ja uz jsem si nato zvykla bydleni tady semi nelibi z duvodu ex chodi situ jak chce kdy chce