Jak dlouho čekat na odpověď v poradně?

5597
11.2.11 13:16

Jak dlouho čekat na odpověď v poradně?

Hezký den,

5. nebo 6.2. (už přesně nevím)jsem psala dotaz do poradny na odrážedla. Jak dlouho může trvat odpověď?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3492
11.2.11 13:37

Taky jsem psala do jedné z poraden. Tuším, že před týdnem a nic :nevim: Všimla jsem si, že více poraden jaksi nefunguje nebo funguje velmi pomalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
11.2.11 14:12

Tk to by me zajimalo taky,chci tam dneska napsat dotaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
11.2.11 18:09

Poradny na stránkách by měly fungovat všechny. Doba na odpověď je v poradnách různá. Záleží na daném garantovi, kdy se bude odpovědi věnovat - přece jen je to dobrovolná neplacená spolupráce. Upozornění na odpověď v poradně by mělo dorazit emailem.

Adminka Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
11.2.11 18:48

a je možné, že by můj dotaz nedorazil? nemám si ho kde zkontrolovat :nevim: . když jsem viděla, že na jiný dotaz bylo odpovězeno daleko později, než jsem já svůj dotaz poslala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
11.2.11 22:44

Taky jsem psala dotaz do poradny..

30.1. a stale nemam odpoved… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
9.4.11 15:45
admin píše:
Poradny na stránkách by měly fungovat všechny. Doba na odpověď je v poradnách různá. Záleží na daném garantovi, kdy se bude odpovědi věnovat - přece jen je to dobrovolná neplacená spolupráce. Upozornění na odpověď v poradně by mělo dorazit emailem.Adminka Tereza

Ahoj čekám již skoro 3týdny na odpověd z právní poradny,a jsem jak na trní z odpovědi jak dlouho to asi ještě může trvat ?děkuji :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.4.11 17:28
iriska11 píše:
admin píše:
Poradny na stránkách by měly fungovat všechny. Doba na odpověď je v poradnách různá. Záleží na daném garantovi, kdy se bude odpovědi věnovat - přece jen je to dobrovolná neplacená spolupráce. Upozornění na odpověď v poradně by mělo dorazit emailem.Adminka Tereza
Ahoj čekám již skoro 3týdny na odpověd z právní poradny,a jsem jak na trní z odpovědi jak dlouho to asi ještě může trvat ?děkuji :cry:

asi se nedočkáš :lol: :lol: Já čekám od 30.1. a jsem smířená s tím, že odpověď neuvidím.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
9.4.11 19:08

Kopíruji příspěvek z jiné diskuse:

Dotazy jsou poradci přeskakovány a nezodpovídány, bohužel to nemůžeme nijak ovlivnit. Po několika stížnostech jsme začali s poradci komunikovat postupy k odpovídání či zamítání otázek – což je stále v procesu.

Čekáme na vyjádření k přeskakování odpovědí a k tomu, jak a v jaké míře vidí nadále některé poradny další spolupráci, jelikož máme zájem na tom, aby byly všechny poradny funkční.

Monny89 - myslím, že jsem Ti psala v emailu, že Tvá otázky byla přeskočena poradcem, problém byl, že Ti o tom nezaslal informaci…

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.4.11 19:25

Terez - jj, já už vím.. :mrgreen: Ale tak musela jsem si postěžovat,… :oops: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
10.4.11 22:34
Monny89 píše:
Terez - jj, já už vím.. :mrgreen: Ale tak musela jsem si postěžovat,… :oops: :kytka:

Ahoj tak jsem dnes dostala jednu odpověd z poradny horáááá,moc mi pohla paní v poradně moc ji děkuji,tak ještě jednu tak si počkám stojí to za to.!!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová