Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký den,
5. nebo 6.2. (už přesně nevím)jsem psala dotaz do poradny na odrážedla. Jak dlouho může trvat odpověď?
Děkuji
Taky jsem psala do jedné z poraden. Tuším, že před týdnem a nic
Všimla jsem si, že více poraden jaksi nefunguje nebo funguje velmi pomalu.
Poradny na stránkách by měly fungovat všechny. Doba na odpověď je v poradnách různá. Záleží na daném garantovi, kdy se bude odpovědi věnovat - přece jen je to dobrovolná neplacená spolupráce. Upozornění na odpověď v poradně by mělo dorazit emailem.
Adminka Tereza
a je možné, že by můj dotaz nedorazil? nemám si ho kde zkontrolovat
. když jsem viděla, že na jiný dotaz bylo odpovězeno daleko později, než jsem já svůj dotaz poslala ![]()
Taky jsem psala dotaz do poradny..
30.1. a stale nemam odpoved…
![]()
admin píše:
Poradny na stránkách by měly fungovat všechny. Doba na odpověď je v poradnách různá. Záleží na daném garantovi, kdy se bude odpovědi věnovat - přece jen je to dobrovolná neplacená spolupráce. Upozornění na odpověď v poradně by mělo dorazit emailem.Adminka Tereza
Ahoj čekám již skoro 3týdny na odpověd z právní poradny,a jsem jak na trní z odpovědi jak dlouho to asi ještě může trvat ?děkuji ![]()
iriska11 píše:admin píše:Ahoj čekám již skoro 3týdny na odpověd z právní poradny,a jsem jak na trní z odpovědi jak dlouho to asi ještě může trvat ?děkuji
Poradny na stránkách by měly fungovat všechny. Doba na odpověď je v poradnách různá. Záleží na daném garantovi, kdy se bude odpovědi věnovat - přece jen je to dobrovolná neplacená spolupráce. Upozornění na odpověď v poradně by mělo dorazit emailem.Adminka Tereza
asi se nedočkáš
Já čekám od 30.1. a jsem smířená s tím, že odpověď neuvidím.. ![]()
Kopíruji příspěvek z jiné diskuse:
Dotazy jsou poradci přeskakovány a nezodpovídány, bohužel to nemůžeme nijak ovlivnit. Po několika stížnostech jsme začali s poradci komunikovat postupy k odpovídání či zamítání otázek – což je stále v procesu.
Čekáme na vyjádření k přeskakování odpovědí a k tomu, jak a v jaké míře vidí nadále některé poradny další spolupráci, jelikož máme zájem na tom, aby byly všechny poradny funkční.
Monny89 - myslím, že jsem Ti psala v emailu, že Tvá otázky byla přeskočena poradcem, problém byl, že Ti o tom nezaslal informaci…
Tereza
Monny89 píše:
Terez - jj, já už vím..Ale tak musela jsem si postěžovat,…
![]()
Ahoj tak jsem dnes dostala jednu odpověd z poradny horáááá,moc mi pohla paní v poradně moc ji děkuji,tak ještě jednu tak si počkám stojí to za to.!!!! ![]()