Vymazání uživatele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
15.2.11 23:32

Tak to je fakt zvláštní… Třeba se to tu ještě nějak vysvětlí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
15.2.11 23:39

Anquo já myslím že už ne. Jen si říkám, jak je dobré mít doma několik počítačů :-P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.11 23:41

Tak knihovna to jistí v každém případě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
15.2.11 23:49
peťula72 píše:
Holky dobrý večer, ráda bych připojila svůj názor na práci adminy. Pročítám emimino celkem pravidelně. Zajímají mě příspěvky hlavně o snažilkách. Bohužel jsem po přečtení příspěvků jedné nejmenované zjistila, že tu nehorázným a lživým způsobem pomlouvá nejen mého přítele, ale i mě a to po dobu min 3 let. Reagovali jsme na pár jejích příspěvků, žádali pomoc adminu, ale bohužel jsme byli smazáni kompletně, včetně zablokování přístupu z počítače. Podotýkám že pouze my, veškeré nepravdy od pisatelky tam byli ponechány. Takže jen na závěr: Všichni jsme si rovni, jen někteří jsou si rovnější.

Tyyyy jo,tak to je drsny 8-o
Rada bych znala rozuzleni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
16.2.11 00:02

Holky žádný nebude, anebo možná jo. Taky mě vypnou a budou mít klid :-P . Oni přeci nepotřebujou nějakýho rejpala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
16.2.11 00:03

A tak to já klidně ráda odpovím - petula72 - ozvala se mi uživatelka, že na ni nevybíravě a urážlivě (což jsem si ověřila) reaguje její bývalý přítel do určité diskuse - tzn. komentoval a dementoval jakýkoliv její příspěvek do stálého tématu (ač se ho týkal nebo ne). Uživatele jsem zkontaktovala a vyhověla jsem v tom, že jsem změnila její přezdívku a několik jejích příspěvků smazala, aby si je společní přátelé nespojovali s Vaší „trojicí“. Přes několikanásobné upozornění, že by této aktivity měl zanechat, nereagoval a dále vulgárně odpovídal. Podle postupu jsem mohla zablokovat přístup na stránky z vaší společné IP adresy, ale z ohledu k Vám - jelikož na stránkách působíte a hledáte si informace - jsem se k této variantě neuchýlila. Chápu, že stojíte za Vaším nynějším partnerem a jste tudíž v této situaci neobjektivní, ale víc Vám nabídnout nemohu. Ráda bych proto zdůraznila, že si zde není nikdo rovný či rovnější, jak píšete - ale nefandím si, že byste to vzala za své.

Dobrou noc,

adminka Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
16.2.11 00:20

Milá admino, nemyslím si že bychom používali vulgární výrazy. Ale jak je možné, že pisatelka se stále nevybíravým způsobem vyjadřeje o mém příteli? Máte pravdu, že nejsem zcela objektivní, ale zaráží mě, že místo psaní o dětičkách a problémech kolem nich se tu pere už dost staré prádlo. Není porušením diskuse: urážející nebo napadající ostatní účastníky diskuse,vědomě obsahující zavádějící nebo nepravdivé informace? Toto je jen výčet z Vašich pravidel. Nejsem si jista především Vaší obektivitou. A vy jste nám především ukázala, kdo je ten nejrovnější.
Dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
16.2.11 09:03

Já zase nechápu potřebu Vašeho přítele mi neustále hlásit příspěvky své ex, které jsou pod cizí přezdívkou a on v nich není zmiňovám jménem. Pokud se někdo nelichotivě vyjadřuje o svém bývalém v internetové diskusi, rozhodně se nebudu pouštět do řešení toho, zda píše pravdy či nepravdy. Dotyčná má právo sdělit svůj subjektivní názor na již rozpadlý vztah, ač se toto její zhodnocení vám dvěma nezamlouvá.

Když už Vás tu mám, poproste za mě svého přítele, aby se věnoval smysluplnější činnosti a také si tu nezakládal duplicitní přezdívky (to je porušení pravidel) - jelikož jím hlášené příspěvky mazat nebudu - a v ušetřeném čase Vám místo toho může například uvařit něco dobrého.

Adminka Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
16.2.11 10:37
BaraF píše:
Celé až sem to číst nebudu, ale kdyby to někoho zajímalo: Livinka porušuje (dle mého soudu záměrně) pravidla diskusí (o napadání, provokování, o lhaní atd,…) a pokud ji admin smázne, chybět mi nebude.
Tereze fandím a nezávidím.

Rovněž nedočítím a ač trochu nerada :jazyk: , musím naprosto souhlasit.

A ještě bych dodala, že pokud někdo má jako koníčka dělat z lidí blbce a součástí toho je, že lže, že je jednou ten a podruhé onen, tak si myslím, že není naprosto povinností admina, aby pracně zjišťoval, jak to dotyčný myslel a co z toho je pravda. Popravdě mě docela mrzí, že tady ta uživatelka stále/zase je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
16.2.11 11:04

A mě mrzí, že adminka povolila „nátlaku“, uživatelku nesmazala a když už toto, tak jednou zamčenou diskuzi znovu odemčela. Ať to bylo jakkoliv, bylo to vyřčeno veřejně a nedělá to dobrý dojem.

A taky admini nemají povinnost řešit soukromé spory mezi uživateli, výpadky expartnerů.

Ale nemyslím to zle, proti admince. Chápu, že to není jednoduché, nechtěla bych být v její kůži. Vysvětluju si to prostě tak, že hlavní cíl je spokojení stálí uživatelé, Ti „tvoří“ emimino :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
16.2.11 11:10
Jana206 píše:
A mě mrzí, že adminka povolila „nátlaku“, uživatelku nesmazala a když už toto, tak jednou zamčenou diskuzi znovu odemčela. Ať to bylo jakkoliv, bylo to vyřčeno veřejně a nedělá to dobrý dojem.

A taky admini nemají povinnost řešit soukromé spory mezi uživateli, výpadky expartnerů.

Ale nemyslím to zle, proti admince. Chápu, že to není jednoduché, nechtěla bych být v její kůži. Vysvětluju si to prostě tak, že hlavní cíl je spokojení stálí uživatelé, Ti „tvoří“ emimino :-)

Zdravím,
diskusi jsem uzamkla a chystala jsem se uživatelku smazat na základě jejího příspěvku v dávné diskusi (že její 15 a její fungování na stránkách bylo jen pro legraci), ten se později ukázal jako nepravdivý (ale kdo ví?) - v té době jsem tu nebyla a tak jsem to včera nevěděla. Proto jsem se rozhodla téma odemknout a uživatelku nemazat, ale poslala jsem jí upozornění přes SZ, že se tomu do budoucna nevyhne, pokud bude její působení zde stále tohoto rázu.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
16.2.11 11:18

Tak ja myslim, ze vetsine uz je jasny, ze ona uzivatelka si zrejme vazne nevymysli, je proste asi fakt jina… navic neni ani vulgarni, aspon v tyhle diskuzi. Jestli nekomu budem verit nebo ne, to se musime rozhodnout samy. Jeji problem je tedy zrejme jen ten, ze premysli jinak nez vetsina z nas. Ale to snad neni duvod pro uzamykani diskuze a mazani uzivatele :?:
(to neni reakce na admina ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
16.2.11 11:19
admin píše:
Jana206 píše:

Ale nemyslím to zle, proti admince. Chápu, že to není jednoduché, nechtěla bych být v její kůži. Vysvětluju si to prostě tak, že hlavní cíl je spokojení stálí uživatelé, Ti „tvoří“ emimino :-)

Zdravím,
diskusi jsem uzamkla a chystala jsem se uživatelku smazat na základě jejího příspěvku v dávné diskusi (že její 15 a její fungování na stránkách bylo jen pro legraci), ten se později ukázal jako nepravdivý (ale kdo ví?) - v té době jsem tu nebyla a tak jsem to včera nevěděla. Proto jsem se rozhodla téma odemknout a uživatelku nemazat, ale poslala jsem jí upozornění přes SZ, že se tomu do budoucna nevyhne, pokud bude její působení zde stále tohoto rázu.

Tereza

Díky za vysvětlení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.2.11 12:00
asha píše:
Tak ja myslim, ze vetsine uz je jasny, ze ona uzivatelka si zrejme vazne nevymysli, je proste asi fakt jina… navic neni ani vulgarni, aspon v tyhle diskuzi. Jestli nekomu budem verit nebo ne, to se musime rozhodnout samy. Jeji problem je tedy zrejme jen ten, ze premysli jinak nez vetsina z nas. Ale to snad neni duvod pro uzamykani diskuze a mazani uzivatele :?:
(to neni reakce na admina ;) )
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
16.2.11 12:27

Já myslím, že uzamknout diskuzi, která se nese v " duchu urážek" byt sama zakladatelka nepíše vulgárně, je na místě..
A je jedno co kdo považuje za sprostotu a co ne..Všichni jistě cítíme, že takové diskuze jsou především o tom vyrazit z nějakého slabšího kusu emocionální výlev, který poruší pravidla ( a pobaví ostatní)..
Přestože na Livinky diskuzích slovo od slova jakoby není špatně nic, pro mě je tam špatně všechno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová