Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já na Livinku narazila několikrát a NEVADÍ mi, dokonce její diskuze pročítám ráda (a všimněte si, že nebýt některých rýpavých - ba dokonce vzteklých uživatelek - nebyly by ty diskuze tak zajímavé
)
Co se týče Adminky, mám jen pozitivní zkušenosti a vzhledem k tomu, že jsem kdysi dávno byla v její kůži tak vím, že není všechno pouze černé nebo bílé ![]()
A jdu si přečíst zmiňovanou diskuzi, snad se pobavím ![]()
lemaz píše:Anteaa píše:Tak my jich máme 5. Pak budu muset holt k sousedům.Angua píše:Noooooo - leda že bys měla v záloze i náhradní IP adresulemaz píše:Já už mám vymyšlený i náhradní nick, je mi jasné, že kopu do vosího hnízda
Jsem tady pár měsíců, takže mi nepřísluší hodnotit období „po Lesině“.
jen vyjadřuji svůj názor a doufám, že mě taky nesmáznouKde bych potom drbala?
![]()
![]()
…si přikoupíš ne?! ![]()
Angua píše:admin píše: Žádnou diskusi jsem nesmazala a ani uživatelku, požádala jsem ji skrze SZ o vysvětlení a vyjádření.A můžu se zeptat, proč jsi teda napsala, že uživatelku mažeš?Co se týče diskuse o záložkách v profilu a anonymitě, domnívám se, že jsem návrh prochopila, také jsem za něj k lobbovala u dalších administrátorů a předložila ho programátorovi.
Ale jak jsem již za ten nějaký pátek působení na eMiminu pochopila „není člověka na světě, co zavděčil by se lidem všem.“
Pěkný den,
adminka Tereza
Protože jsem řešila situaci s dalším administrátorem, který mi smazání odsouhlasil, odepsala jsem do diskuse a uzamkla ji.
Ale poté jsem se rozhodla uživatelku kontaktovat.
Adminka Tereza
Anteaa píše:Angua píše:Noooooo - leda že bys měla v záloze i náhradní IP adresulemaz píše:Já už mám vymyšlený i náhradní nick, je mi jasné, že kopu do vosího hnízda
Jsem tady pár měsíců, takže mi nepřísluší hodnotit období „po Lesině“.
jen vyjadřuji svůj názor a doufám, že mě taky nesmáznouKde bych potom drbala?
![]()
Já mám veřejnou - jako většina lidí, takže není tak jednoduché někoho zablokovat ![]()
BohunkaP píše:
Ach jo… dámy, dámy, Vy evidentně nemáte co na práci…![]()
![]()
no já tu cvičím s
dcerkou a tahle diskuze mě velice baví
tak nejsem smazana, ale mam uzamknutou diskusy, co docela nechapu, kdyz se tam jeste ani nikdo „nepral“
ted mi bylo oznameno ze kdyz zalozim podobnou diskusy tak budu smazana…to taky nechapu, rada bych videla seznam temat k diskusy, abych se Tomu mohla prispusobit… ![]()
kazdy si muze reagovat na co chce a ty moje clanky muze uplne ignorovat, tak nechapu proc se z toho dela veda…
admin píše:Angua píše:admin píše: Žádnou diskusi jsem nesmazala a ani uživatelku, požádala jsem ji skrze SZ o vysvětlení a vyjádření.A můžu se zeptat, proč jsi teda napsala, že uživatelku mažeš?Co se týče diskuse o záložkách v profilu a anonymitě, domnívám se, že jsem návrh prochopila, také jsem za něj k lobbovala u dalších administrátorů a předložila ho programátorovi.
Ale jak jsem již za ten nějaký pátek působení na eMiminu pochopila „není člověka na světě, co zavděčil by se lidem všem.“
Pěkný den,
adminka TerezaProtože jsem řešila situaci s dalším administrátorem, který mi smazání odsouhlasil, odepsala jsem do diskuse a uzamkla ji.
Ale poté jsem se rozhodla uživatelku kontaktovat.
Adminka Tereza
Skoro mi přijde, že by měl být standardní postup takový, že se nejdřív dotyčná osoba kontaktuje a až pak se ruší nějaké účty. A že by to měl asi admin vědět, že by se to tak mělo dělat
Zvlášť, když jde o záležitost půl roku (nebo kolik) starou, kterou zřejmě předtím řešil a vyřešil nějaký jiný admin. Protože v té diskuzi nevidím nic, proč by se měla zamykat.
Diskuzí, ve kterých si zakladatelka počíná nějakým „telecím“ způsobem, je tady mraky a zamčené nejsou. Jenom kvůli tomu, že někdo vyřešil situaci podle mého názoru blbě, mu přece nezamknu diskuzi. Nikdo si tam nějak výrazně sprostě nenadával, neurážel (ne víc, než jinde a i to lze řešit smazáním konkrétních příspěvků - není třeba zamykat diskuzi). Takže důvodem musel být ten příspěvek ze 100 let staré diskuze - a takto to přece není možné řešit ![]()
BohunkaP píše:
Ach jo… dámy, dámy, Vy evidentně nemáte co na práci…![]()
![]()
Bohunko, když mě vytáčí lidská hloupost a nemůžu si pak pomoct
![]()
livinka píše:
tak nejsem smazana, ale mam uzamknutou diskusy, co docela nechapu, kdyz se tam jeste ani nikdo „nepral“…
Ano, pochopila jsem, že Ti jde právě o to, aby se někdo „pral“. Ale o to zase nestojím já.
Adminka Tereza
Angua píše:
Skoro mi přijde, že by měl být standardní postup takový, že se nejdřív dotyčná osoba kontaktuje a až pak se ruší nějaké účty. A že by to měl asi admin vědět, že by se to tak mělo dělatZvlášť, když jde o záležitost půl roku (nebo kolik) starou, kterou zřejmě předtím řešil a vyřešil nějaký jiný admin. Protože v té diskuzi nevidím nic, proč by se měla zamykat.Diskuzí, ve kterých si zakladatelka počíná nějakým „telecím“ způsobem, je tady mraky a zamčené nejsou. Jenom kvůli tomu, že někdo vyřešil situaci podle mého názoru blbě, mu přece nezamknu diskuzi. Nikdo si tam nějak výrazně sprostě nenadával, neurážel (ne víc, než jinde a i to lze řešit smazáním konkrétních příspěvků - není třeba zamykat diskuzi). Takže důvodem musel být ten příspěvek ze 100 let staré diskuze - a takto to přece není možné řešit
Angu, když ty to umíš vždycky tak hezky vyjádřit, nezbývá než prostě souhlasit, sama bych chtěla umět napsat něco podobného
livinka píše:
tak nejsem smazana, ale mam uzamknutou diskusy, co docela nechapu, kdyz se tam jeste ani nikdo „nepral“ted mi bylo oznameno ze kdyz zalozim podobnou diskusy tak budu smazana…to taky nechapu, rada bych videla seznam temat k diskusy, abych se Tomu mohla prispusobit…
kazdy si muze reagovat na co chce a ty moje clanky muze uplne ignorovat, tak nechapu proc se z toho dela veda…
To bych taky ráda věděla, co znamená „podobná diskuze“? Znamená to, že je zakázáno zakládat diskuze o tom, že jsem odešla od manžela? Nebo na téma, ve kterém se lidi pravděpodobně „poperou“? Bude tedy vmazán účet každému, kdo založí diskuzi o chodítkách, klokankách a předčasných příkrmech? Nebo se nesmí založit diskuze, kde se člověk zas až tak moc na nic neptá? Čili budu vymazána, když založím diskuzi např. o dětském hřišti, na kterém se nám líbilo? ![]()
co tak zapojit do toho premysleni trocha humoru a nadsazky?
nechapu proc byla diskuse uzamcena, a to ze nejsem typ cloveka který by si s Váma mel co řict jako duvod uvest nemuzete, nebo ano?
Tak sorry, ale Lessina byla zabavnejsi…
Tak holky myslim ze po tomhle budu smazana, protoze addminka je ocividne presne moje povaha a ted si dokáže že ma právo me vyhodit z emimina ![]()
Příspěvek upraven 15.02.11 v 13:25
bumbinka píše:Angua píše:
Skoro mi přijde, že by měl být standardní postup takový, že se nejdřív dotyčná osoba kontaktuje a až pak se ruší nějaké účty. A že by to měl asi admin vědět, že by se to tak mělo dělatZvlášť, když jde o záležitost půl roku (nebo kolik) starou, kterou zřejmě předtím řešil a vyřešil nějaký jiný admin. Protože v té diskuzi nevidím nic, proč by se měla zamykat.Diskuzí, ve kterých si zakladatelka počíná nějakým „telecím“ způsobem, je tady mraky a zamčené nejsou. Jenom kvůli tomu, že někdo vyřešil situaci podle mého názoru blbě, mu přece nezamknu diskuzi. Nikdo si tam nějak výrazně sprostě nenadával, neurážel (ne víc, než jinde a i to lze řešit smazáním konkrétních příspěvků - není třeba zamykat diskuzi). Takže důvodem musel být ten příspěvek ze 100 let staré diskuze - a takto to přece není možné řešit
Angu, když ty to umíš vždycky tak hezky vyjádřit, nezbývá než prostě souhlasit, sama bych chtěla umět napsat něco podobného![]()
![]()
No ještě bych to chtěla umět stručněji
![]()