Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Angua píše:ilcipina26 píše:ale s Adminkou jsem teda také spokojená.....
možná ví proč to dělá
Nic ve zlém
Opravdu?
Taky nic ve zlém, ale přijde mi, že když se má něco vyřešit, tak všeci to chápou, jak to má být, jenom adminka ne (viz. např. diskuze o záložkách na profilu v souvislosti s anonymy) - nic ve zlém, ale přijde mi mírně mimo
![]()
Chce to naučit se porozumět psanému textu a umět se vyjádřit. Nemůžu jako admin napsat mažu uživatele a myslet tím, že mažu jeho příspěvky - nebo co tím teda vlastně myslela (pokud ji ještě nevymaže nebo ten účet nevisí ještě nějakou dobu nějak v paměti). Od admina očekávám prostě něco víc
To jsem si asi dalaAle tu náhradní přezdívku už mám
no s tou přezdívkou je GUTT nápad
já to neřežím jsou horší věci na světě né???? co by se měli řešit???třeba taková politika !!! ![]()
ilcipina26 píše:omluva za chybyAngua píše:no s tou přezdívkou je GUTT nápadilcipina26 píše:ale s Adminkou jsem teda také spokojená.....
možná ví proč to dělá
Nic ve zlém
Opravdu?
Taky nic ve zlém, ale přijde mi, že když se má něco vyřešit, tak všeci to chápou, jak to má být, jenom adminka ne (viz. např. diskuze o záložkách na profilu v souvislosti s anonymy) - nic ve zlém, ale přijde mi mírně mimo
![]()
Chce to naučit se porozumět psanému textu a umět se vyjádřit. Nemůžu jako admin napsat mažu uživatele a myslet tím, že mažu jeho příspěvky - nebo co tím teda vlastně myslela (pokud ji ještě nevymaže nebo ten účet nevisí ještě nějakou dobu nějak v paměti). Od admina očekávám prostě něco víc
To jsem si asi dalaAle tu náhradní přezdívku už mám
![]()
![]()
![]()
já to neřežím jsou horší věci na světě né???? co by se měli řešit???třeba taková politika !!!:mrgreen:
lemaz píše:
Tak jsem si to přečetla znovu:"*Také děkujeme za účast. Diskusi zamykám, uživatelku mažu – a ostatní prosím, aby neztrácely čas s podobnými provokacemi.
Pěkný den,
adminka Tereza
Administrátor/ka diskuse eMimino.cz* .{color: olive}"
a pohcopila bych to opět stejně. jako že maže celý profil.
Tak buď si sedím na vedení, nebo já už nevím.
Já topochopila stejně ![]()
lemaz píše:ilcipina26 píše:Ano, už jsemse za to omluvila a porposila adminy o smazání. Nešlo mi se připojit na její profil a tak jsem to brala tak, že jí smázli celou. Už to jde. Chyba byla na mém přijímači. Omlouvám se.
no a na konec poplach co![]()
LEMAZ,za co se omlouvas?Vzdyt je to v diskuzi napsane adminem jasne…UZIVATELKU MAZU,ja to pochopila uplne stejne jako ty!
Jinak proti Livince nic nemam,je jina nez ostatni,ale kdo neni?
Neprihlasena Jaruna píše:lemaz píše:ilcipina26 píše:Ano, už jsemse za to omluvila a porposila adminy o smazání. Nešlo mi se připojit na její profil a tak jsem to brala tak, že jí smázli celou. Už to jde. Chyba byla na mém přijímači. Omlouvám se.
LEMAZ,za co se omlouvas?Vzdyt je to v diskuzi napsane adminem jasne…UZIVATELKU MAZU,ja to pochopila uplne stejne jako ty!
Protože jí nesmazali a já si myslela, že ano. Nešlo mi najet na její profil. teď už to jde. Tak proto se omlouvám, protože jsem vytvořila diskusi o NIČEM.
lemaz píše:
anqua - já náhradní profil nemám
Tak si zařídíš potom ![]()
Ilcipina26 - když mně to dráždí, když se nemůžu inteligentně domluvit s jediným člověkem, u kterého bych to na tomto serveru a priori předpokládala - adminem
Ale máš pravdu, že důležitější věci jsou ![]()
Žádnou diskusi jsem nesmazala a ani uživatelku, požádala jsem ji skrze SZ o vysvětlení a vyjádření.
Co se týče diskuse o záložkách v profilu a anonymitě, domnívám se, že jsem návrh prochopila, také jsem za něj k lobbovala u dalších administrátorů a předložila ho programátorovi.
Ale jak jsem již za ten nějaký pátek působení na eMiminu pochopila „není člověka na světě, co zavděčil by se lidem všem.“ ![]()
Pěkný den,
adminka Tereza
admin píše: Žádnou diskusi jsem nesmazala a ani uživatelku, požádala jsem ji skrze SZ o vysvětlení a vyjádření.Co se týče diskuse o záložkách v profilu a anonymitě, domnívám se, že jsem návrh prochopila, také jsem za něj k lobbovala u dalších administrátorů a předložila ho programátorovi.
Ale jak jsem již za ten nějaký pátek působení na eMiminu pochopila „není člověka na světě, co zavděčil by se lidem všem.“
Pěkný den,
adminka Tereza
A můžu se zeptat, proč jsi teda napsala, že uživatelku mažeš?
lemaz píše:Neprihlasena Jaruna píše:Protože jí nesmazali a já si myslela, že ano. Nešlo mi najet na její profil. teď už to jde. Tak proto se omlouvám, protože jsem vytvořila diskusi o NIČEM.lemaz píše:ilcipina26 píše:Ano, už jsemse za to omluvila a porposila adminy o smazání. Nešlo mi se připojit na její profil a tak jsem to brala tak, že jí smázli celou. Už to jde. Chyba byla na mém přijímači. Omlouvám se.
To ano,ale treba me nenapadlo se podivat primo na jeji profil,proste jsem to pochopila stejne jako ty,tak jsi zalozila diskuzi,na tom neni nic spatneho preci
.
terezko - děkuji za vysvětlení. Jen, prosím, příště nepiš, že někoho mažeš. Oni to někteří troubové (viz třeba já
) můžou pochopit tak, že je opravdu mažeš.
A teď mě napadá - proč si to tam vlastně psala, že jí mažeš, když jí nemažeš?
Si asi fakt sedím na vedení.
Angua píše:lemaz píše:Já už mám vymyšlený i náhradní nick, je mi jasné, že kopu do vosího hnízda
Jsem tady pár měsíců, takže mi nepřísluší hodnotit období „po Lesině“.
jen vyjadřuji svůj názor a doufám, že mě taky nesmáznouKde bych potom drbala?
Noooooo - leda že bys měla v záloze i náhradní IP adresu
![]()
no já bych se ani nedvila kdyby tu vyházeli za chvíli půl osazenstva … mi přijde že by se emimi mělo stát místem klidu, míru, kde uživatelky budou psát jen ťu ťu ňu ňu odpovědi, nebudou odporovat a pod … jen aby to nekazilo tvář emiminu. Což z mého pohledu teda kazí … protože jsem člověk a emoce mám, a počítám s tím, že mi někdo odpoví něco co se mi nelíbí, dotkne se mě to, urazí mě to, ale nedělám z toho dráma … v reálném životě je to stejné … proč bych to tu nemohla ostřeji prodiskutovat že … viz diskuze o psu
… o tom je to diskuze ne??
nu nic, snad livinku ještě potkám ![]()
Anteaa píše:Angua píše:Noooooo - leda že bys měla v záloze i náhradní IP adresulemaz píše:Já už mám vymyšlený i náhradní nick, je mi jasné, že kopu do vosího hnízda
Jsem tady pár měsíců, takže mi nepřísluší hodnotit období „po Lesině“.
jen vyjadřuji svůj názor a doufám, že mě taky nesmáznouKde bych potom drbala?
![]()
Tak my jich máme 5. Pak budu muset holt k sousedům.
![]()
lemaz píše:
terezko - děkuji za vysvětlení. Jen, prosím, příště nepiš, že někoho mažeš. Oni to někteří troubové (viz třeba já) můžou pochopit tak, že je opravdu mažeš.
A teď mě napadá - proč si to tam vlastně psala, že jí mažeš, když jí nemažeš?Si asi fakt sedím na vedení.
Sme se aspon pobavili né ![]()
nic ve zlém hoky pááá ![]()