Vymazání uživatele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
15.2.11 13:27

livinko, proč by tě adminka mazala celou?

Holky, přijde mi, že to nějak moc řešíte, můj názor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
15.2.11 13:28

pro angua :-) (nevumim to vysklonovat :D )

to zas ne, jen to nesmis napsat pod nickem Livinka :-)
jinak nestihas cist reakce kde Ti kazdy nadava do krav (ta je treba v indii posvatna, asi se tam prestehuji) nebo Ti admin zacne vyhrozovat ze Te smaze :D

le kdyz das jiny nick tak v klidu muzes psat cokoliv :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.11 13:30
livinka píše:
to zas ne, en to nesmis napsat pod nickem Livinka :-)
jinak nestihas cist reakce kde Ti kazdy nadava do krav (ta je treba v indii posvatna, asi se tam prestehuji) nebo Ti admin zacne vyhrozovat ze Te smaze :Dle kdyz das jiny nick tak v klidu muzes psat cokoliv :palec:

Tak si ho změň a budeš mít pokoj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.11 13:30

Pro Anguu - rod žena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
15.2.11 13:32

ješte vzkaz pro adminku

ja kdybych napsala diskusy, o tom jestli byla driv slepice nebo vejce tak prvnich 100 stran bude o tom jak jsem blba ze to nevim, talsich 20 se holky budou dohadovat co bylo driv a pak prijdes ty a zamknes diskusy :potlesk: :potlesk: :potlesk: :kytka: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
15.2.11 13:32

Hehe, účastnila jsem se stostránkové Livinčiny diskuze, přišla mi lehce divná, ale kdo je normální, že? :mrgreen: Já bych ji nemazala, stejně jako bych kdysi nemazala Erditu, i když ta byla tedy daleko pošahanější a dělala tu daleko větší bordel :mrgreen: ale i to se dalo svým způsobem tolerovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.11 13:33

Tak Erdita byla hlavně sprostá a to jakože dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
15.2.11 13:34

Teda nedá mi to a musím napsat, že trochu (víc) respektu a slušnosti by to ze strany Angui chtělo.
Jak si můžeš dovolit takhle mluvit s adminem?
Ne, že by to byl polobůh a já bych se z něj měla připo*rat, ale kristova noho… 8-o .
Jako Tvé narážení, jak je nechápavá a hloupá už hraničí spíše s Tvou drzostí a neomaleností!
Se trošku zamysli :roll:!

Ohledně Livinky, která je mi srdečně někde… neznám, ikdyž jakousi „přínosnou“ diskuzi jsem kdysi četla… spíš taková sranda pro nenáročné :wink:.
Jestli tu dělá neplechu, ať jde… jestli ne, pak není co řešit. Mně je to fuk.
:mavam:

A kde je vůbec Lesina? Proč skončila?

Příspěvek upraven 15.02.11 v 13:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
15.2.11 13:35
Angua píše:
livinka píše:
to zas ne, en to nesmis napsat pod nickem Livinka :-)
jinak nestihas cist reakce kde Ti kazdy nadava do krav (ta je treba v indii posvatna, asi se tam prestehuji) nebo Ti admin zacne vyhrozovat ze Te smaze :Dle kdyz das jiny nick tak v klidu muzes psat cokoliv :palec:
Tak si ho změň a budeš mít pokoj :wink:

Ty navrhy tady padli uz v pulce prvni diskuse ale myslim ze by jste hned poznali ze jsem to ja :DDD

ja hraju podle pravidel, a to vzdy, ale pravidla se nemuzu menit uprostred hry :-))))
kdyz vis co tymmyslim :-))))

ale dekuji za tip :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
15.2.11 13:37
Petisa píše:A kde je vůbec Lesina? Proč skončila?

Já tady nedávno viděla od Lesiny nějaký příspěvek :think: Také mě zajímá jak to s ní je :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
15.2.11 13:39

Huuu,já jsem si tedy zběžně přečetla,o co šlo a jde,a musím se smát :lol: a vůbec se nedivím adminům,že livinku vymazali.Z mého pohledu mi taky přijde její každá diskuse jako provokace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
15.2.11 13:39

Na jednu stranu se tady spousta z Vás bije za uživatelku, která píše naprosté bláboly, jde jí jedině o rozpoutávání hádek a jak se říká „nevidí si do úst“… na druhou stranu tu pak další skupina uživatelek zakládá diskuse na téma „jak odlišit reálné situace od vymyšlených“…

Řekla bych, že si můžeme vybrat. Obojí nejde. Admini nemůžou zároveň tolerovat blábolící a rádoby vtipkující uživatelky, které si jednoznačně svou situaci vymýšlejí podle nálady, a zároveň se snažit udržovat situaci na emiminu co možná nejblíž realitě.

Naše výhrady k adminům jsou jedna věc - tenhle konkrétní případ je ale o něčem jiném.

Příspěvek upraven 15.02.11 v 13:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
15.2.11 13:40

Objevila jsem diskuzi „Kam se poděla Lesina“ najdete ji zde

Jdu to omrknout 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
15.2.11 13:40
rhiannon píše:
livinko, proč by tě adminka mazala celou?Holky, přijde mi, že to nějak moc řešíte, můj názor :nevim:

ahoj, tebe jsem tady dlouho nevidela :-))))

ale to je jedno, nekomu jsem zas nesdla, to je muj udel :DDDDD

:dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
15.2.11 13:41
Gina108 píše:
Hehe, účastnila jsem se stostránkové Livinčiny diskuze, přišla mi lehce divná, ale kdo je normální, že? :mrgreen: Já bych ji nemazala, stejně jako bych kdysi nemazala Erditu, i když ta byla tedy daleko pošahanější a dělala tu daleko větší bordel :mrgreen: ale i to se dalo svým způsobem tolerovat.

Erdita byla erdita.To bylo neco uplne jineho.ocividne nikdo ma ni nezapomel.V kazde jeji diskuzi popripadne kam zareagovala tam se to dohadalo.
pravda co jsem postrehla tak v livincinych diskuzich taky ale ty jsou o necem jinem.To se proste neda srovnavat.

Mimochodem nelibi se mi kdyz utoci nejaky anonym.
naposled jsem davala hlaseni ja ze chci aby byl anonym odtajnenej a nic se nestalo v zhledem k tomu ze se to tykalo me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová