Výměna bot - neochota studia situaci řešit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7527
22.1.15 12:41

@Sinquinita hele, tak třeba já mám takovou trubku sestru, ta by si toho taky nevšimla :lol: :lol: takže ano i takoví lidé mezi námi chodí, jen jestli to nedělá schválně, třeba se jí ty tvoje líbily víc :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.15 12:43

@medunka23 ano,pokud je v čekárně věšák, tak za kabát na něm ti ručí. Pokud ale věšák nemají, a ty si kabát odložíš „někam“ na židli, tak ne. Provozovatel se nemůže zbavit odpovědnosti jednostranným prohlášením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
22.1.15 12:45

@neschopná mamka hmmm, takže to je docela síla, to vpodstatě nikdo asi neví, jako je pravda že já prostě bundy nenechávám nikde na věšáku v čekárně, mám tak nějak fobii ztoho, že vylezu a nic tam nebude… ale díky za rozšíření obzorů :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
22.1.15 12:58

Pokud se tomu paní smála, tak bych do takové fitka přestala chodit :think: (teda až po čase, chvíli ještě jo, jestli se boty nevrátí)
Jasně, ona za to nemůže, ale svým chováním naznačila, že jsou jí zákazníci u p…
Mohla sama navrhnou, že např. k botníku dá ceduli „dne 12.12.1212 byly vyměněny dámské boty číslo 12 za jiné podobné, prosím dotyčnou, aby se na recepci ozvala“
Svým nezájmem situaci jakkoliv řešit, dala najevo nezájem o zákazníky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
22.1.15 13:01

@Sinquinita jak bych to řešila? Stála bych tam, dokud by ta paní, co tam je, neobvolala všechny ty ženské, co tam zrovna byly a nezjistila, která odešla v mých botách… a že bych teda udělala bugr, kdyby se k tomu neměla… cizí boty bych si neobula, i kdyby to byla stejná velikost a byly hezčí než moje… to snad není ani možné… odešla bych v botách na cvičení a tu paní tam bych donutila sepsat nějaký protokol o ztrátě bot… nápis, že za odložené věci neručí, je k ničemu, pokud tam mají botník a věšák a je to místo k odložení obuvi a oblečení určené…
Ve fitku jistě mají přehled, kdo tam byl (u nás každou členku hned zadají do počítače) a kontakty na ně jistě mají taky… a požadovala bych náhradu škody, ne že si vezmu na oplátku cizí boty a bude mi to fuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
22.1.15 13:19

Štvala by me hlavne reakce majitelky, nejaky smich at si strci nekam.
Omlouvam se ze OT, ale pridam svoje cerstve nastvani na podobnou notu - měli jsme maturitni ples syna, ja mela saty z pujcovny. Krasny, ze salonu, ochotni, zkoušky probehly, všechno. Taky to nebylo nic levného.
Na plese - tesne po solu pro rodice (které - snad každý pochopi - bylo pro me vyvrcholenim plesu, jsem jeho mama, chystala jsem se na to 3 mesice :mrgreen: ) mi ulitlo raminko. (jedine, na kterem cele saty drzely - byl to takovy ten anticky strih, přes jedno rameno). NASTESTI tesne po tanci, před dvermi na zachod. NASTESTI pani satnarka asi zna podobne situace, tak mela zaviraci spendlik. Při ty prilezitosti me obeznámila s tim, ze tam mam hmotove patentky, které se akorát rozepnuly). O nejakych patentkách jsem ale ja nemela ani potuchy, a když jsem se o tom zminila při vraceni satu v salonu, reakce byl taky smich - takovy ten udiveny, typu „jeeezis, Vy nevite, ze je to na patentku?“. Hrozne me to nastvalo, byla jsem slusna a držela se, ale rekla jsem, ze jsem proste saty uvnitř nezkoumala, snad mi je upravovovala krejcova, byla jsem na 2 zkouškách… Co kdyby se mi to stalo při tom tancovani? Tak by cela Lucerna videla moji levou kozu.
Taky me nastval ten smich, to jak ji to pobavilo, co se jako stalo. Ale pak se teda omluvila, rekla, ze to asi bylo od nich spatne zapnuty. Tak jsem rekla, at to priste zasijou, a sla.
Ale jak se jako zasmála, co to zase slyší za veselou historku :roll: :zed:
Vzdyt ja si chvili myslela, ze asi budu muset jit domu, nebo si jit vzit svetr ze satny, nebo nevim (přes saty, ve kterých jsem se chtěla ukazat :oops: a zaplatila za pujceni x tisíc)
Tak se omlouvam za OT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák