Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@TopSecret píše:
@opozice pekne vitam. Dlouho si za nami nezavitalUz to chtelo chlapsky pohled
![]()
měj se fajn, nebyl čas. snažím mít spravedlivý pohled. ![]()
@opozice píše:
ha ha, vsadím se, že horší nebudeš.
Do toho bych nerada zabředla
kdo je co větší či menší…teď šel chlap okolo(dívá se na něco jiného jinde) a říká mi aspoň vidíš co ve mě máš! ![]()
Asi jo,páč já bych se ho neptala jestli si můžu něco koupit.
@Žirafa 69
to pardon, já jsem subinka, ale paní ze sebe nechá dělat ponižovaný a zneužívaný hadr na podlahu, to jsou dvě rozdílné věci. Subinka je normální sebevědomá žena, která má dominantního partnera - ale ten za to stojí, váží si jí a chová se k ní hezky, stará se o ní a pomáhá jí.
Tenhle šašek je psychicky narušený kkt, chcípák který si něco dokazuje na slabších ![]()
@Anna766 píše:
Do toho bych nerada zabředlakdo je co větší či menší…teď šel chlap okolo(dívá se na něco jiného jinde) a říká mi aspoň vidíš co ve mě máš!
Asi jo,páč já bych se ho neptala jestli si můžu něco koupit.
spíše bych ženu podpořil, aby si něco koupila.
@lilithlilith píše:
@Žirafa 69
to pardon, já jsem subinka, ale paní ze sebe nechá dělat ponižovaný a zneužívaný hadr na podlahu, to jsou dvě rozdílné věci. Subinka je normální sebevědomá žena, která má dominantního partnera - ale ten za to stojí, váží si jí a chová se k ní hezky, stará se o ní a pomáhá jí.
Tenhle šašek je psychicky narušený kkt, chcípák který si něco dokazuje na slabších
Co je to za zenskou proboha?
vyhlastanej hlas, maskacovy tricko. Ten druhej taky a jeste tam huli. ![]()
No ty kraso. To je material
![]()
@Fonty píše:
Ježíš chudák ten chlapeček. Ta jeho ségra je pěkná blbka
To jo. Taky mi je ho lito.
@Anna766 píše:
Mě je toho kluka líto čím dál víc.
Přesně, tam teď seděl a bulel, nikdo nic, tak šel pryč.
@TopSecret taky jsem si myslela, ze je vychlastana, ale kupodivu pri ni stojim. Ten Jirka je magor a to dítě uplny chudák.
Bordel v druhe rodine udelala mlada s kamoskou, jinak meli uklizeno. Ta je taky docela spratecek, ale spis klasicka puberta
@Žirafa 69 píše:
Přesně, tam teď seděl a bulel, nikdo nic, tak šel pryč.
Co je to za mámu že nechá děti vyrůstat v něčem takovém.