Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@TopSecret kdovi jestli je fakt porusili. Prislo mi, ze uz tam nemeli co dat, tak udelali scenu jakoze s porusenim pravidel
Spina bordel prase uz bylo tak co vic
Holky, ale takto ji to říci před celym národem. Mě je ji líto chovali se k ni hrozně, i ta holka. Ja bych to před kamerou nikomu neřekla.
@violass píše:
Holky, ale takto ji to říci před celym národem. Mě je ji líto chovali se k ni hrozně, i ta holka. Ja bych to před kamerou nikomu neřekla.
A snášela to uplbe v pohode,i mezi 8 ocima, proto mi to prislo nahrane.
A zadost o ruku, kdyz na ni tak nadaval a rikal at se sbali.. hovadina
@boska90 píše:
A snášela to uplbe v pohode,i mezi 8 ocima, proto mi to prislo nahrane.
A zadost o ruku, kdyz na ni tak nadaval a rikal at se sbali.. hovadina
K čemu tam asi mají scenáristku? ![]()
@violass tak za prachy jsou schopný udělat lidi dost věcí, jako včera to byla typická výměna, kdy super žena ukáže smudle a jejímu partnerovi jak má vypadat ten spravnacky rodinný život, oni jsou překvapený jak je to super, prozrou, div nelibaji ruce a aby byl dojak ještě větší, tak proběhne žádost o ruku
![]()
@medunka23 píše:
@violass tak za prachy jsou schopný udělat lidi dost věcí, jako včera to byla typická výměna, kdy super žena ukáže smudle a jejímu partnerovi jak má vypadat ten spravnacky rodinný život, oni jsou překvapený jak je to super, prozrou, div nelibaji ruce a aby byl dojak ještě větší, tak proběhne žádost o ruku![]()
Ted sem videla video. Kamaradi se ji vysmivaji. No ani se nedivim ![]()
A zadost o ruku, oooo jak romanticke ![]()
No spravnacky rodinny zivot
ale toho de.bila, co mela doma, toho bych zabila
ale hlavne, ze maj uklizeno
![]()
@TopSecret jako mě rozesmalo jak říkala, že on je pedant na úklid
![]()
Můj chlap včera koukal na ten konec, plus průběžně pár záběrů předtím, hlavně jak tam řešili tu sms či co to měla poslat a když viděl tu žádost, tak říkal jezisi co to jako je…protože já předtím a že by nebyla žádost o ruku
![]()
@medunka23 píše:
@TopSecret jako mě rozesmalo jak říkala, že on je pedant na úklid![]()
Můj chlap včera koukal na ten konec, plus průběžně pár záběrů předtím, hlavně jak tam řešili tu sms či co to měla poslat a když viděl tu žádost, tak říkal jezisi co to jako je…protože já předtím a že by nebyla žádost o ruku![]()
Manžel se vyjímečně díval včera se mnou a když poklekl,tak začal „Ježiš,ty seš blbej,panebože to je blbec,zdrhej,dobře ti tak“ atd. ![]()
Ty jo, mlada ještě dítě, které je rádo, že ten svuj zivot alespoň trochu zvládá. Ale má ještě šanci dospět. Starší jedním slovem kra.va, ktera se snažila předvést a možná i vedome druhe rodině uškodit. Normální dospela zenska v jejím věku by mela mit spis tendence tem mladým naopak pomoci, tahle mi přišla jako svine.e, kterou by naopak potěšilo, kdyby tem dvěma vztah rozvratila. O tom, jak rozmazavala porušeni pravidel, jen aby z toho meli ti dva co největší průšvih, ani nemluvim. Chlap te starší má ze své manželky evidentne velký respekt. Teď vycítil, že má nad mladou převahu, tak si hned musel pohonit své ego a ukázat svému okolí, jaky je king. Slováka bych doma také nechtěla, holka to s nim nebude mit jednoduche.
Chlivek raději nekomentuji.
Ta Tereza prý ještě někdy dříve byla i v Prostřeno, neviděla jste některá?
@matkabagristy píše:
kukněte na americkou verzi, tam to je o rozdílech:kouzelníci versus akademici…
Já koukám docela často, v rámci procvičování němčiny, na RTL2. To je taky nářez, protože tam zase dávají výchoďácký asociálové proti západu
a že ty rozdíly jsou strašně markantní.
@modravlocka píše:
Ty jo, mlada ještě dítě, které je rádo, že ten svuj zivot alespoň trochu zvládá. Ale má ještě šanci dospět. Starší jedním slovem kra.va, ktera se snažila předvést a možná i vedome druhe rodině uškodit. Normální dospela zenska v jejím věku by mela mit spis tendence tem mladým naopak pomoci, tahle mi přišla jako svine.e, kterou by naopak potěšilo, kdyby tem dvěma vztah rozvratila. O tom, jak rozmazavala porušeni pravidel, jen aby z toho meli ti dva co největší průšvih, ani nemluvim. Chlap te starší má ze své manželky evidentne velký respekt. Teď vycítil, že má nad mladou převahu, tak si hned musel pohonit své ego a ukázat svému okolí, jaky je king. Slováka bych doma také nechtěla, holka to s nim nebude mit jednoduche.
Chlivek raději nekomentuji.
Nejradši bych jí dala facku-jak mě pila krev…Při té její puntičkářské povaze by mi určitě chtěla u mně v bytě hledat schovaného pavouka…
Mě fascinovalo, jak tam nadzvedávala lištu u sprchy a u té kuchyňské linky. To jsem nevěděla, že se u sprch. koutu dá odstranit ten spodek. To až budu někde na dovolené, to jim zkontroluju.
Doma mám jen vanu.