Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdyby tam nebyla rodina z vedlejší vesnice, nevěřila bych ani slovo. Nicméně plno věcí je přibarvených, a mnohdy z toho na druhý pohled vyjde ta dokonalá rodina snad hůře, než ta sepsuta.
@Honska píše:
@Petruš Z. Da se sledovat online?
To netuším. Dívám se v 9:00 ráno na starší díly. Ve středu nebo ve črvrtek večer dávají nové, ale to mi doma neprochází
A ráno to vidím po kouskách. Klasika.
Našla jsem na youtube nějaká videa
Frauentausch ![]()
@modravlocka Něco na tom bude, jenže aby to mělo sledovanost tak kdo ví jestli jí štáb nepopichoval aby se chovala tak jak se chovala
My vidíme jen sestříhaný něco a nevíme co čemu předchází. Všichni asi do přihlášek píší co jsou zač, řeknou co by chtěli změnit na žovotě, partnerovi atd a od toho se to odvíjí. Ta mladá chtěla aby její chla na ní měl čas a běda jak ho bude mít na tu náhradní,no a bum a ona si dá do požadavků na svých úět dní že chce aby se věnoval rodině. Kdyby to bylo podle toho co vidíme tak by jí asi nepožádal o ruku ale poslal do háje.
@Honska píše:
Kde jste kdo?
tolik kýčů jsem ještě neviděl, co mají doma.
Jak v tom může někdo bydlet. ![]()
@Honska já jsem tu
zrovna líčím manželovi, že si musíme pořídit do ložnice tu lednici s pivama ![]()
@medun píše:
@Honska já jsem tuzrovna líčím manželovi, že si musíme pořídit do ložnice tu lednici s pivama
hlavně aby byla pořád plná. ![]()
Utekl mi začátek… te pani z kycovite domácnosti je 35? Moje sebevědomí letí vzhůru.
@medun píše:
@Honska já jsem tuzrovna líčím manželovi, že si musíme pořídit do ložnice tu lednici s pivama
já zase přemýšlím o tý ZOO v zahradě. ![]()
@Honska píše:
Utekl mi začátek… te pani z kycovite domácnosti je 35? Moje sebevědomí letí vzhůru.
nejsem si jistý, ale asi 34 má ta miss. ![]()
vadi mi ten knir? na te pani, co ma doma tolik tech serepaticek a proboha, kdo o svem manzelovi tvrdi, ze je nadsamec
a jeste pred narodem, to je hnus bleh… ![]()
Doufám,že ta ráznější z toho normálního a vyrovnaného vztahu tomu hňupovi,co si hraje na tu „hlavu rodiny“,dá pokouřit.
@debra.morgan píše:
vadi mi ten knir? na te pani, co ma doma tolik tech serepaticek a proboha, kdo o svem manzelovi tvrdi, ze je nadsameca jeste pred narodem, to je hnus bleh…
A ještě takovej vocmrnda ![]()