Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@la_amanita píše:
Panebože, copak už nejsou na skladě jiná konfrontační témata, než je úklid? A ten bordel na stěnách té jihočeské chalupy, vidle na seno a lopata na skládání chleba do pece a podobné číčoviny, by mne jeblo.
no děs.Bydlenkovský domečéééék ![]()
@boska90 píše:
Taky si myslim, ze to prehanela, ze nechce chodit, neznam moc dvouletaku, co by rado chodilo..
Ale na te male slo hned videt, ze neni uplne oki. Jeste k te pricurane postylce… Mně proste prijde, ze ma ty pliny malé
Taky si myslim. A kor, kdyz ma handicap. Bych vzala kocar ![]()
@Ginuš píše:
A už mi leze na nervy i ten slovák![]()
![]()
![]()
jak kdyby vymalování byl nadlidský úkol a koupení matrace taktéž
Přesně, "tak já to vydržím ".
@Ginuš píše:
nemyju, ale někdy si říkám, že by to bylo dobré![]()
![]()
![]()
![]()
Ja ne, máme plyn a třešně po vaření je to horký a pak jsem zase treba jinde.Ale není na něm vrstva mastnoty.
Holka je nevyzrala, sama jeste děcko …
@Burj Chalifa píše:
bez legrace,obávám se, že má po kom. A pokud bude vyrůstat v nepodnětné, duchem chudé rodině,má to chuděrka v životě smutně nalajnované.
jo, to mě taky napadlo
a ta babička - to byla čí matka? Jsem neslyšela zvenku dobře,byla jsem venčit.
@aiwwa píše:
Chudák kůň.
Taky mě to napadlo, snad jsou nějaký meze, ne?
Jo a ten tata od ty peclivky. Ten je na ranu
takovy keci a hrozne nesympatickej. A k tomu to tetovani. Nereknu, jednu, dve kerky, ale to, co ma on. Humus. Se mi to tetovani nejak prestalo libit.
@aiwwa píše:
Holky, je tady někdo kdo myje po každém vaření sporák? To mi přijde fakt přehnané.Příspěvek upraven 10.10.18 v 21:04
Ano, vzdy myjeme. My mame indukci, takze zadne drhnuti netreba. Koupila jsem specialni houbicku na indukci, ktera se namoci do vody, setrit a vylestit.
Na te cerne nechat kapky, tak to strasne sviti, ze to donuti setrit.
@Burj Chalifa píše:
bez legrace,obávám se, že má po kom. A pokud bude vyrůstat v nepodnětné, duchem chudé rodině,má to chuděrka v životě smutně nalajnované.
Bohužel je to pravda ![]()
@TopSecret píše:
Jo a ten tata od ty peclivky. Ten je na ranutakovy keci a hrozne nesympatickej. A k tomu to tetovani. Nereknu, jednu, dve kerky, ale to, co ma on. Humus. Se mi to tetovani nejak prestalo libit.
Je strašně nesympaticky a malej kluk stredobod vesmíru.
@Žirafa 69 píše:
a ta babička - to byla čí matka? Jsem neslyšela zvenku dobře,byla jsem venčit.
Mluvila slovenstinou. Tak jeho matka.
@Kelsey píše:
Ano, vzdy myjeme. My mame indukci, takze zadne drhnuti netreba. Koupila jsem specialni houbicku na indukci, ktera se namoci do vody, setrit a vylestit.
Na te cerne nechat kapky, tak to strasne sviti, ze to donuti setrit.
Aha, no já mám plynový, takže hned po vaření to nejde.
@aiwwa píše:
Nojo, tak já když mi něco přeteče, ale jinak myslím tak dvakrát týdně. Jako mladá je trochu špindíra,ale ta druhá mi leze na nervy.
máme plyn, hned po je to horký a pak to někdy nechám na zítra…