Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aiwwa píše:
Po dvou dnech bez sprchy by nebyla cítit ne? To spíš se myje jednou týdně ne?
To je otázka, může mít agresivnější pot a být cítit hned. Je to stravě, traveni a ty kila navíc tomu nepridaji. Máme známou, co je hodně cítit. Nevím, jak se koupe, ale cítit je porad, tak tam bude asi jiný problém.
@Anna766 píše:
@aiwwa @Ginuš proto jsem holky psala że mám desku,je to záležitost chvíle,plyn.sporák je samože něco jiného.
@Burj Chalifa píše:
bože, jak na „to“ může někdo vlízt.Tlustá, nemytá,zapařená, smradlavá bachyně
@Burj Chalifa píše:
bože, jak na „to“ může někdo vlízt.Tlustá, nemytá,zapařená, smradlavá bachyně
Nevím, nechápu
tu když si večer rozbalí, to musí být nářez
![]()
@TopSecret píše:![]()
![]()
no taky vidis, ze chlap se ji nevenuje.
A ona se ještě diví
za celou dobu nebyl ani náznak sebereflexe, jenom on, on, on…
@TopSecret píše:
Na sklokeramice to taky „nejde“. Resp.jde, ale nemelo by se to. Nechat vychladnout a pak omyt. Takze ja to delam vecer. Nesnesu, abych se vecer koukala na neuklizenou kuchyn![]()
jj, no já tam mám většinou kapky od vody jak „vaří“ mládě. Jinak bordel utírám
@aiwwa píše:
Po dvou dnech bez sprchy by nebyla cítit ne? To spíš se myje jednou týdně ne?
No, kdyz tam „maka“ ma silonovy tricko, tak to musi bejt citit.
Ja dneska byla s kocarem. Asi 3 km, nebyla sem upocena, ale v podpazi jo, takze tricko vymenit. A to nejsem tak tlusta, jak ona.
A predstava, ze bych se neumyla, tak
ja nechapu, ze se ty lidi neciti
Holky, koukam na Nova +1, takze ted to zacalo, ale jak prochazely byty, tak na me ma i ta cistotna bordel
Muj syn ma taky koutek v obyvaku, ale vse na 1 miste a ta preplacanost a nesnasim veci na lince, vytiram denne… takze ode me by chytla taky sodu
![]()
@terien píše:
Když je tak silná? Navíc pokud má pořád ty samý hadry a nevoní se tak musí smrdět jako prase.
To je fakt, já v létě lezu do sprchy třikrát denně…
Nevšimly jste si, jestli ten manžel od té uklízecí nosí stejné tričko? Já pořád hledím na ten nápis Beton a pod ním černý obdélník už několik dní ![]()
Mě je té mladé svým způsobem líto. Je mlaďoučká nevyzrálá, sama ještě dítě. Ona nikdy asi nebude o xx% lepší, ale určitě dozraje.
TA druhá rodina je „jsme nejlepší, kdo je víc“ … Nechtěla bych je mít za sousedy, známé nebo příbuzné. ![]()