Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@medun píše:
A máma o svém devítiletém synovi řekne, že je úlisnej.
to je otřesný
@medun píše:
A máma o svém devítiletém synovi řekne, že je úlisnej.
Nerada používám tak silné výrazivo,ale on jí snad vyš.kal mozek z hlavy a asi mu to nedalo moc práce.
jako ta bloncka je taky dobrej magor
ale pravdu má. Jestli chce bruneta kluka zachránit, měla by se sebrat a jít, a přehodnotit, jak ke klukovi přistupuje.
A mimochodem, měla pravdu, kluk se bojí cokoliv říct, bylo to na něm vidět i v tom posledním záběru, kdy se ho máma ptala, jestli má „tátu“ rád nebo jestli by ho chtěl vyměnit. Já to doma taky vždycky odkejvala, co mi taky zbejvalo
Co by se asi tak stalo, kdyby řekl, jak to cítí…
Ne fuj…strašlivej život…a to sem to doma neměla až takhle pekelný. ![]()
@ivašot. píše:
to je otřesný
@Anna766 píše:
Nerada používám tak silné výrazivo,ale on jí snad vyš.kal mozek z hlavy a asi mu to nedalo moc práce.
Musím jen souhlasit. Tohle normální člověk prostě nepochopí.
No nic, jdu opusovat svýho chlapečka v posteli a rozněžnit se u Malejch lásek, ať se mi udělá líp…
@Mallorka na poblití, co? To dítě se jen chytlo prvního člověka, kterej o něj projevil víc zájmu než jen ho z.jebat že je úplně blbej a pak ho poslat na dřevo.
@boska90 píše:
@TopSecret taky jsem si myslela, ze je vychlastana, ale kupodivu pri ni stojim. Ten Jirka je magor a to dítě uplny chudák.
Bordel v druhe rodine udelala mlada s kamoskou, jinak meli uklizeno. Ta je taky docela spratecek, ale spis klasicka puberta
Jo, to jo. Ale prijde mi moc afektovana. Nevim no.
Jo. Ten udelali solidni
no puberta
puberta +povaha+volnej rezim=jeji chovani ![]()
Nemohu posoudit. Ja ji mela „klidnou“. Rozhodne sem mela/mam k rodicum uctu. I kdyz si myslim, ze jsou 100 let za opicema
ale nikdy jim to nereknu ![]()
Já jen doufám, že to viděl jeho bio otec ale vzhledem k tomu, že ta ženská je vylízaná p… tak volba partnera bude velmi podobná. Většina lidí se tak nechová ani k psovi.
@TopSecret to ja říct nemůžu. Máma si se mnou uzila. Mela novyho chlapa. Ted uz manžela, ktery je skvělý, ale tehda jsem to neviděla, možná ani tak skvely nebyl. Vzpamatoval se az jsem se odstehovala z domu hned po skole. Byla jsem i v celostatnim ![]()