Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16961
22.10.18 09:47
@jenny.fields píše:
A proč to dítě tam brečelo s telefon u ucha a nechtělo s bábou vůbec mluvit?

Ono asi celá ta situace - jsi v domácnosti s chlapem, kterého znáš rok (ty děti nejsou jeho, je to despota, buran, hrubián, asi se s ním necítí plně bezpečně), nemáš tam mámu, je tam cizí ženská a a štáb, na tebe míří kamery, všichni křičí a dávají ti telefon s tím, že tě babička seřve :nevim: Nervy zapracují a malé dítě pláče - vždyt tam pod nátlakem brečí i dospělí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.18 07:52
@jenny.fields píše:
Podle mne předtím, než mu začala cpát ten telefon, takhle nebrečel.
ROzhodně nevěřím nějaké ženské na FB.
Doufám, že jim tam brzy vlítne sociálka. :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

Jelikož jsem ho hned druhý den po odvysílání nahlásila příslušné pracovnici sociálky a ta už to předala Policii, tak si buď jistá, že jo

• Citovat
  • Upravit
26574
23.10.18 08:52
@Anonymní píše:
Jelikož jsem ho hned druhý den po odvysílání nahlásila příslušné pracovnici sociálky a ta už to předala Policii, tak si buď jistá, že jo
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
23.10.18 08:55
@Anonymní píše:
Jelikož jsem ho hned druhý den po odvysílání nahlásila příslušné pracovnici sociálky a ta už to předala Policii, tak si buď jistá, že jo

Policii za co ? Sice na něj řval ,ale netýral ho v pravém slova smyslu. Naši sousedi teda řvou po vlastních víc, sprostěji ,byt mají vybydlený , děti podstatně menší (1,5 roku denně slyší ty pí.., kun.., táhni,vypadni , kur.., atd atd ) a sociálka je v klidu :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.10.18 14:48
@jahuhudka píše:
Policii za co ? Sice na něj řval ,ale netýral ho v pravém slova smyslu. Naši sousedi teda řvou po vlastních víc, sprostěji ,byt mají vybydlený , děti podstatně menší (1,5 roku denně slyší ty pí.., kun.., táhni,vypadni , kur.., atd atd ) a sociálka je v klidu :think:

Denně bych byla na sociálce nebo tam volala, nikdy nbych žádné děti v tomhle žít nenechala!!!

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
23.10.18 14:50
@Anonymní píše:
Denně bych byla na sociálce nebo tam volala, nikdy nbych žádné děti v tomhle žít nenechala!!!

To vis ze jo :lol: . Takhle zijicich deti jsou tisice .

• Citovat
  • Upravit
32133
23.10.18 14:52
@Anonymní píše:

Ty možná ne, ale sociálka je v tom klidně žít nechá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
23.10.18 14:59
@Anonymní píše:

Spis mi rekni na zaklade ceho to ta socialka dala na policii :lol: To co jsme videli,nebylo snad ani na dohled OSPODu

• Citovat
  • Upravit
7527
23.10.18 20:14
@Anonymní píše:

jenže máš představu jako z filmu jak funguje socialka, i tam, kde pracovnice konají a dělají svojí práci se zápalem, tak bohužel i když jim samotným se to nelíbí, nemůžou jednat nad zákon a to je, že bio rodina je to nejlepší pro dítě. Procti si místní diskuse, kde odpovídají holky z oboru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
23.10.18 20:19
@jahuhudka píše:
Policii za co ? Sice na něj řval ,ale netýral ho v pravém slova smyslu. Naši sousedi teda řvou po vlastních víc, sprostěji ,byt mají vybydlený , děti podstatně menší (1,5 roku denně slyší ty pí.., kun.., táhni,vypadni , kur.., atd atd ) a sociálka je v klidu :think:

Někdo by je měl nahlásit. A Policie se neboj.

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
23.10.18 20:22

@Kobliha51 :lol: Ja se nebojim ,jestli myslis nase skvele sousedy ,tak ti uz pod dohledem.jsou 8o . At to znamena cokoliv , deti jsou na tom furt stejne. :roll:

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
23.10.18 20:23

@Kobliha51 odpovidala jsem na to,ze tu vymenu nahlasila socialcevti to predali policii :lol: Takova blbost :lol:

• Citovat
  • Upravit
148843
23.10.18 20:24
No tak to nahlásila no.Jako tady každá pomalu vejeme jak některý děcka žijou a když tu jedna naoíše,že to nahlásila tak se jí snad vysmějete?
To si děláte srandu?
@Anonymní píše:

Snaha se cení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148843
23.10.18 20:26
@jahuhudka píše:
@Kobliha51 odpovidala jsem na to,ze tu vymenu nahlasila socialcevti to predali policii :lol: Takova blbost :lol:

Policii to ta sociálka nepředá.Ale kouknout by sa na ně mohli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
23.10.18 20:28
@Anna766 píše:
Policii to ta sociálka nepředá.Ale kouknout by sa na ně mohli.

Prosim te,pokud nahlasila kouknou. Co uvidi? Rodinu, s jidlem,zazemin,deti do skoly chodi, modriny nemaji dekujeme za kavu a sbohem

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!