Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jenny.fields píše:
A proč to dítě tam brečelo s telefon u ucha a nechtělo s bábou vůbec mluvit?
Ono asi celá ta situace - jsi v domácnosti s chlapem, kterého znáš rok (ty děti nejsou jeho, je to despota, buran, hrubián, asi se s ním necítí plně bezpečně), nemáš tam mámu, je tam cizí ženská a a štáb, na tebe míří kamery, všichni křičí a dávají ti telefon s tím, že tě babička seřve
Nervy zapracují a malé dítě pláče - vždyt tam pod nátlakem brečí i dospělí ![]()
@jenny.fields píše:
Podle mne předtím, než mu začala cpát ten telefon, takhle nebrečel.
ROzhodně nevěřím nějaké ženské na FB.
Doufám, že jim tam brzy vlítne sociálka.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jelikož jsem ho hned druhý den po odvysílání nahlásila příslušné pracovnici sociálky a ta už to předala Policii, tak si buď jistá, že jo
@Anonymní píše:
Jelikož jsem ho hned druhý den po odvysílání nahlásila příslušné pracovnici sociálky a ta už to předala Policii, tak si buď jistá, že jo
@Anonymní píše:
Policii za co ? Sice na něj řval ,ale netýral ho v pravém slova smyslu. Naši sousedi teda řvou po vlastních víc, sprostěji ,byt mají vybydlený , děti podstatně menší (1,5 roku denně slyší ty pí.., kun.., táhni,vypadni , kur.., atd atd ) a sociálka je v klidu ![]()
@jahuhudka píše:
Policii za co ? Sice na něj řval ,ale netýral ho v pravém slova smyslu. Naši sousedi teda řvou po vlastních víc, sprostěji ,byt mají vybydlený , děti podstatně menší (1,5 roku denně slyší ty pí.., kun.., táhni,vypadni , kur.., atd atd ) a sociálka je v klidu
Denně bych byla na sociálce nebo tam volala, nikdy nbych žádné děti v tomhle žít nenechala!!!
@Anonymní píše:
Denně bych byla na sociálce nebo tam volala, nikdy nbych žádné děti v tomhle žít nenechala!!!
To vis ze jo
. Takhle zijicich deti jsou tisice .
@Anonymní píše:
Ty možná ne, ale sociálka je v tom klidně žít nechá.
@Anonymní píše:
Spis mi rekni na zaklade ceho to ta socialka dala na policii
To co jsme videli,nebylo snad ani na dohled OSPODu
@Anonymní píše:
jenže máš představu jako z filmu jak funguje socialka, i tam, kde pracovnice konají a dělají svojí práci se zápalem, tak bohužel i když jim samotným se to nelíbí, nemůžou jednat nad zákon a to je, že bio rodina je to nejlepší pro dítě. Procti si místní diskuse, kde odpovídají holky z oboru.
@jahuhudka píše:
Policii za co ? Sice na něj řval ,ale netýral ho v pravém slova smyslu. Naši sousedi teda řvou po vlastních víc, sprostěji ,byt mají vybydlený , děti podstatně menší (1,5 roku denně slyší ty pí.., kun.., táhni,vypadni , kur.., atd atd ) a sociálka je v klidu
Někdo by je měl nahlásit. A Policie se neboj.
@Kobliha51
Ja se nebojim ,jestli myslis nase skvele sousedy ,tak ti uz pod dohledem.jsou
. At to znamena cokoliv , deti jsou na tom furt stejne. ![]()
@Kobliha51 odpovidala jsem na to,ze tu vymenu nahlasila socialcevti to predali policii
Takova blbost ![]()
@Anonymní píše:
Snaha se cení ![]()
@jahuhudka píše:
@Kobliha51 odpovidala jsem na to,ze tu vymenu nahlasila socialcevti to predali policiiTakova blbost
Policii to ta sociálka nepředá.Ale kouknout by sa na ně mohli.
@Anna766 píše:
Policii to ta sociálka nepředá.Ale kouknout by sa na ně mohli.
Prosim te,pokud nahlasila kouknou. Co uvidi? Rodinu, s jidlem,zazemin,deti do skoly chodi, modriny nemaji dekujeme za kavu a sbohem