Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kobliha51 píše:
Je vidět, že máš na rozdíl od nás, bohaté zkušenosti. To my nemáme a proto věříme, že úřady mohou pomoci.
Staci se rozhlednout ve skole , nebo celkove kolem sebe. Proc jsou ve skole obedy zdarma? Jak je mozne ze deti ( predevsim ty pod dozorem OSPOD) mivaji hlad a nemaji teple jidlo?
Ty kraso. Ted sem videla ukazku. To je zase material ![]()
To snad neni mozny, co to mezi nama zije ![]()
@jahuhudka píše:
Staci se rozhlednout ve skole , nebo celkove kolem sebe. Proc jsou ve skole obedy zdarma? Jak je mozne ze deti ( predevsim ty pod dozorem OSPOD) mivaji hlad a nemaji teple jidlo?
Když je někdo chudý neznamená, že se musí špatně starat o své děti. Takhle bych to nikdy nespojovala.
@Kobliha51 píše:
Když je někdo chudý neznamená, že se musí špatně starat o své děti. Takhle bych to nikdy nespojovala.
Ctes neco jineho nez.pisu. Vetsina z nich je pod dohledem OSPODu . Vetsina z nich chlasta ,huli a na jidlo prachy nejsou. Vetsina z nich svoje deti sikanuke,bije a OSPOD dohlizi .
Proti chudym lidem nemam nic.
@jahuhudka píše:
Prosim te,pokud nahlasila kouknou. Co uvidi? Rodinu, s jidlem,zazemin,deti do skoly chodi, modriny nemaji dekujeme za kavu a sbohem
To je možný.
@Kobliha51 píše:
Ctes neco jineho nez.pisu. Vetsina z nich je pod dohledem OSPODu . Vetsina z nich chlasta ,huli a na jidlo prachy nejsou. Vetsina z nich svoje deti sikanuke,bije a OSPOD dohlizi .
Proti chudym lidem nemam nic.
Prosím nechat anonym, kvůli místu bydliště. Jinak vymažte. Děkuji.
https://mchcb.cz/…2/005550.pdf?…
V Českých Budějovicích se organizuje sbírka na obědy pro děti. Ty děti vybere OSPOD
Tozn., že obědy nedostanou děti z chudých spořádaných rodin.
Ale pouze z rodin sledovaných OSPODem. Tj. děti nemakačenků a nepřizpůsobivých.
@Žirafa 69 píše:
koukáte?
Jo. A teda je to zase husty. Na me tam ma moc tetovani a piercingu.
A ta druha je taky husta. No uvidime co se z toho bude
Koukám, a jsem zvědavá co z toho vyleze. Blbý reklamy, sotva to začalo ![]()
Moje kočky by do použitého záchodu nešly… Myslela jsem, ze je normální vybírat několikrát denně.
Je vidět, že máš na rozdíl od nás, bohaté zkušenosti. To my nemáme a proto věříme, že úřady mohou pomoci.