Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nas kocour je rozmazlenecek. Musi mit cisty zachod, misku plnou granuli a plnou vody. Jak je v misce posledni hrst, tak protestne neji a snazi se upozornit, ze furt dotira, aby se pridalo.
@Kelsey píše:
Kocici kavarna. To by se mi libilo.
Já zvířata zbožňuju, mám statek a zvířat jak v malé ZOO, ale tu kočičí kavárnu bych nedala. Kočka by mi strčila do poháru hlavu jen jednou.
Jo dneska nuda. Sem mela tustat cucet na Carodejky. Uz sem je tak deset let nevidela ![]()
@TopSecret píše:
Jo dneska nuda. Sem mela zustat cucet na Carodejky. Uz sem je tak deset let nevidela:
Jeee,já taky,koukala jsem včera,
@Kelsey píše:
Nas kocour je rozmazlenecek. Musi mit cisty zachod, misku plnou granuli a plnou vody. Jak je v misce posledni hrst, tak protestne neji a snazi se upozornit, ze furt dotira, aby se pridalo.
Mé kočce stačilo 1× za 2 dny (záchůdek),ale bla jedna,oni mají dvě,tak to určo denně by měli.
Jinak ta má si nedovolila na stůl,linku apod,no neexistovalo,už by jela. Jako někdo nechá na stole/lince jídlo - třeba tu bábovku a když se včas nevrátí,bude po jídle,?
@Žirafa 69 nas nesmi na linku a ani na stul.
My jsme mu nedaval lidske jidlo, takze jeho to ani nelaka, i sunky se boji.
Jedine co ho laka, tak jsou detske piskoty, to obcas vidi, ze jedi jeho mali pratele
. Piskot nekde nechat, tak si pro nej pujde urcite, takze jsou schovane. Decka mu obcas jeden daji, pak to nahani po baraku, ze ma korist a prenasi si to, ciha.
@Žirafa 69 píše:
Jeee,já taky,koukala jsem včera,
To davaji kazdej vecer?
tak konecne mam program ![]()
Asi jsem přízemní konzerva,ale jak se mi líbí kérky,nevadí mi když má někdo piercing,tak v tomhle měřítku ty ozdoby už jsou na mě moc.
@TopSecret píše:
To davaji kazdej vecer?tak konecne mam program
Davají to od 20h. místo milionáře.
Já kerky můžu, ale ta pokerovaná se mi fakt nelíbí a chová se jak kráva namachrovaná, nemůžu si pomoc. Ta zrzavá z Plané taky nic moc, ale ta Táborská je pozérka.
@Anna766 píše:
Davají to od 20h. místo milionáře.