Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@TopSecret píše:
To davaji kazdej vecer?tak konecne mam program
jojo,od pondělka. Si zavzpomínám.
@Anna766 píše:
Asi jsem přízemní konzerva,ale jak se mi líbí kérky,nevadí mi když má někdo piercing,tak v tomhle měřítku ty ozdoby už jsou na mě moc.
No nápodobně. Ta ušiska…ty jooo, budou ty díry si pak muset nechat sešívat, jak ten mladej v tom pořadu, co uváděla Pergnerka a teď budou další díly. On taky nosil před tím n ty šílený naušnice s dírama nebo otvorama no. Mně se to nelíbí.
@Anna766 píše:
Nejsou.
koukám na to „O 10 let mladší“. To kdysi před lety už bylo,uváděla to Sabina Laurinová.
@Žirafa 69 píše:
koukám na to „O 10 let mladší“. To kdysi před lety už bylo,uváděla to Sabina Laurinová.
Ti ani nevim.Na to jsem nekoukala na tohle budu taky nekoukat ![]()
@jahuhudka píše:
Spis mi rekni na zaklade ceho to ta socialka dala na policiiTo co jsme videli,nebylo snad ani na dohled OSPODu
Tak když už nechají dvě malé děti hnusným feťákum,co veřejně do tv přiznají,že berou perník,jak bylo předminule či kdy,tak proč by se měli zabývat nějakým idiotem,co po dětech"jen"řve…že… ![]()
@Zkai píše:
Moje kočky by do použitého záchodu nešly… Myslela jsem, ze je normální vybírat několikrát denně.
nedívala jsem se. Jen si dovolím o mých kočkách, na použitou misku by nešly.
Tak moje kočka na použitý záchod jde, takže vyloženě několikrát denně nečistím. V 95% vydrží i přes víkend, když nejsme doma, že chodí na záchod pořád dokola a čistí se až přijedem. Když se ji náhodou záchod už nezdá, tak se vy..... před něj. Jinak nevím na kolik měla paní opravdu dlouho nevyčištěný záchod a na kolik to bylo i typem levné podestýlky. Vím, že když jsme nouzově koupili nějakou levnou (došla podestýlka, všude zavřeno), tak ten záchod působil dost děsně - podestýlka nehrudkovala, dělala divný jíl a vůbec.
Na celém dílu mě nejvíc zarazilo, že exekuce a insolvence jsou asi něco úplně normálního. ![]()
@Filanda Tak kdo jinaj by šel do takový realityshow kde jde primárně lidem jen o ty prachy ![]()
@Anna766 píše:
Asi jsem přízemní konzerva,ale jak se mi líbí kérky,nevadí mi když má někdo piercing,tak v tomhle měřítku ty ozdoby už jsou na mě moc.
Já když jsem jí viděla v tom salónu, tak bych řekla, že na tom má psychickou zavislost, na tom pocitu a bolesti. Nevím, s kým jsem takhle mluvila, říkal mi, že většinou u jedný kerky nezůstane, že to je nepopsatelny pocit, za kterým se ty lidi vrací.
@medunka23 píše:
Já když jsem jí viděla v tom salónu, tak bych řekla, že na tom má psychickou zavislost, na tom pocitu a bolesti. Nevím, s kým jsem takhle mluvila, říkal mi, že většinou u jedný kerky nezůstane, že to je nepopsatelny pocit, za kterým se ty lidi vrací.
Já i muj mazel máme jenom jednu a nejak ani jeden neprahneme po další. ![]()
@boska90 píše:
Já i muj mazel máme jenom jednu a nejak ani jeden neprahneme po další.
Dcera jednu má a další plánuje.
Tihle jich měli pravdu moc,možná to není až tak vedle to o té závislosti,myslím přímo u těhle.
proč už se do VM hlásí jen primitivní rozkydlé Mařeny a vzhledově a psychicky úchylní mimoňi
?
@Burj Chalifa píše:
proč už se do VM hlásí jen primitivní rozkydlé Mařeny a vzhledově a psychicky úchylní mimoňi?
Asi proto, ze normalni clovek by neprodal soukromi predevsim svych deti, ktere nemaji moznost si vybrat.
A pak jeste asi proto, ze tv hleda jasnou skupinu lidi aby bylo vzruso. Kdyz vymena zacinala byli tam,,normalni,, lidi ( v uvozovkach, protoze ztrata soukromi, bezbrannost deti je pro mne nepochopitrlna)
Ted si lid zvracene preje vzruso, tak ho ma. I tady vcera zaznelo nuda,…
@Burj Chalifa píše:
proč už se do VM hlásí jen primitivní rozkydlé Mařeny a vzhledově a psychicky úchylní mimoňi?
Že? Až to v člověku navozuje pocit, že sympatičtí a upravení lidé kolem nás nejsou žádní…
![]()
A třeba se tam hlásí spousta různých lidí a je možné, že producenti vybírají právě Tebou popsané exempláře. ![]()