Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NovápaníA píše:
Tak co si pamatuji, mamka ze zbytků dělá placky navíc k řízkům, ale možná dřív se to vracelo. Snad to někdo i přesíval. A tchýně ty placky dělá taky, ale dávají to psovi
my ty placky děláme taky a pak se o ně taháme ![]()
no já nevím, jestli je to stejný "kentus "
ale já mám vyhrazené dvě větší krabičky s víkem
v jedné mouka v druhé strouhanka.. Strouhanku dosypávám mouku po čase obměňuji.. Jako, používám ty dvě krabičky s těmi věcmi jen na to obalování a nepřijde mi to tak strašné
ale je fakt že si představit, jak někdo dá mouku z obalování do zbytku mouky a pak z ní někdo upeče koláč, není moc lákavé
![]()
No, tak ten konec mě dostal. Tak z té chudery udělají špindíru, všichni se do ní trefují, aby dostali ty peníze.....vezmeme se, půjdeme do baráčku a společného prcka
Jak najednou otočil.
Tak to mi řekněte co na tý Maruš vidí, hezká není, hodná není, vařit neumí, jedině snad sex ale to mi taky nějak nesedí, jsem v šoku. A ty krásný děti, chlapeček mi teda taky nepřišel adhd ![]()
@xammy píše:
Moje tchýně taky, i po obalení řízků
ono se to tak dřív dělalo, dokonce se posejvala mouka, když v ní byli moučný červi.....prostě se šetřilo.
@Andrea.Tom Ale vždyť to máš na syrovém masu a pak vejci
A pak to někde leží delší dobu ,musí se tam množit bakterie
@NovápaníA píše:
Tak co si pamatuji, mamka ze zbytků dělá placky navíc k řízkům, ale možná dřív se to vracelo. Snad to někdo i přesíval. A tchýně ty placky dělá taky, ale dávají to psovi
Jj to mi naučil manžel…že matinka taky dělala placičky ze strouhanky a vajíčka co zbylo…
@jahuhudka píše:
@Andrea.Tom Ale vždyť to máš na syrovém masu a pak vejciA pak to někde leží delší dobu ,musí se tam množit bakterie
Přesně
Me bylo te Marusky lito. Proste je jednodussi no. A druha zjistila, ze bude mit v rodine navrch a hned. Tady jsem upekla kolac a tady navic dezerticek…tvl
Maruska mela tedy krasne deti. Ta holcicka a ty jeji kukadla.
klucina mi hyperaktivni neprisel. Spis hodne zakriknuty. Ale tak ono hodne delaji kamery…nasi potomci by byli schopni deset dni stydlivosti sedet na gauci ![]()
@jahuhudka píše:
@Andrea.Tom Ale vždyť to máš na syrovém masu a pak vejciA pak to někde leží delší dobu ,musí se tam množit bakterie
Já jsem to taky viděla u babičky
A hlavně teda neříkám že to používám pořád dokola
říkám že strouhanku akorát dosypávám, ale mouku vyhazuji a dávám novou. ![]()
@Andrea.Tom píše:
Já jsem to taky viděla u babičky![]()
![]()
A hlavně teda neříkám že to používám pořád dokola
říkám že strouhanku akorát dosypávám, ale mouku vyhazuji a dávám novou.
Dělám to stejně, a všechny ženy v naší rodině.
@NovápaníA píše:
U nás je takhle placka moc oblíbená
Jen strouhanka a vajíčko, mouky si dávám akorát a tu trošku s klidným srdcem vyhodím.
Já si vše odsypám, ale znám hodně žen, co má velkou mísu se strouhankou a tam obalují vše a používají dál a dál.
@Jaa-aa píše:
Me bylo te Marusky lito. Proste je jednodussi no. A druha zjistila, ze bude mit v rodine navrch a hned. Tady jsem upekla kolac a tady navic dezerticek…tvlMaruska mela tedy krasne deti. Ta holcicka a ty jeji kukadla.
klucina mi hyperaktivni neprisel. Spis hodne zakriknuty. Ale tak ono hodne delaji kamery…nasi potomci by byli schopni deset dni stydlivosti sedet na gauci
To je často, kdy ta rozumnější z té dvojice se tváří rozumně a pak jí stoupne sebevědomí, a mezi 8 očima je z ní svině, jak řve.
Je mi těch jednodušších líto, je jiný způsob, jak jim ukázat co a jak dělají špatně a co jde dělat líp.
@Aries6 píše:
U nás je takhle placka moc oblíbenáJen strouhanka a vajíčko, mouky si dávám akorát a tu trošku s klidným srdcem vyhodím.
Já si vše odsypám, ale znám hodně žen, co má velkou mísu se strouhankou a tam obalují vše a používají dál a dál.
U nas tehle placce babicka rikala zebrak, sranda byla, ze nasmazila misu rizku a my ctyri vnoucata se servali o placku ze zbytku ![]()