Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27264
9.1.19 21:41
@NovápaníA píše:
Tak co si pamatuji, mamka ze zbytků dělá placky navíc k řízkům, ale možná dřív se to vracelo. Snad to někdo i přesíval. A tchýně ty placky dělá taky, ale dávají to psovi

my ty placky děláme taky a pak se o ně taháme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240

Dalšího potomka 8o jen to ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505

no já nevím, jestli je to stejný "kentus " :D ale já mám vyhrazené dvě větší krabičky s víkem :D v jedné mouka v druhé strouhanka.. Strouhanku dosypávám mouku po čase obměňuji.. Jako, používám ty dvě krabičky s těmi věcmi jen na to obalování a nepřijde mi to tak strašné :D ale je fakt že si představit, jak někdo dá mouku z obalování do zbytku mouky a pak z ní někdo upeče koláč, není moc lákavé :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
9.1.19 21:42

No, tak ten konec mě dostal. Tak z té chudery udělají špindíru, všichni se do ní trefují, aby dostali ty peníze.....vezmeme se, půjdeme do baráčku a společného prcka 8o Jak najednou otočil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
9.1.19 21:43

Tak to mi řekněte co na tý Maruš vidí, hezká není, hodná není, vařit neumí, jedině snad sex ale to mi taky nějak nesedí, jsem v šoku. A ty krásný děti, chlapeček mi teda taky nepřišel adhd :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
9.1.19 21:44
@xammy píše:
Moje tchýně taky, i po obalení řízků :poblion:

ono se to tak dřív dělalo, dokonce se posejvala mouka, když v ní byli moučný červi.....prostě se šetřilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
9.1.19 21:45

@Andrea.Tom Ale vždyť to máš na syrovém masu a pak vejci :think: A pak to někde leží delší dobu ,musí se tam množit bakterie

• Citovat
  • Upravit
1265
9.1.19 21:46
@NovápaníA píše:
Tak co si pamatuji, mamka ze zbytků dělá placky navíc k řízkům, ale možná dřív se to vracelo. Snad to někdo i přesíval. A tchýně ty placky dělá taky, ale dávají to psovi

Jj to mi naučil manžel…že matinka taky dělala placičky ze strouhanky a vajíčka co zbylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
9.1.19 21:46
@jahuhudka píše:
@Andrea.Tom Ale vždyť to máš na syrovém masu a pak vejci :think: A pak to někde leží delší dobu ,musí se tam množit bakterie

Přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
9.1.19 21:48

Me bylo te Marusky lito. Proste je jednodussi no. A druha zjistila, ze bude mit v rodine navrch a hned. Tady jsem upekla kolac a tady navic dezerticek…tvl :roll: Maruska mela tedy krasne deti. Ta holcicka a ty jeji kukadla. 8o klucina mi hyperaktivni neprisel. Spis hodne zakriknuty. Ale tak ono hodne delaji kamery…nasi potomci by byli schopni deset dni stydlivosti sedet na gauci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
9.1.19 21:53
@jahuhudka píše:

Já jsem to taky viděla u babičky :D :D :D A hlavně teda neříkám že to používám pořád dokola :D říkám že strouhanku akorát dosypávám, ale mouku vyhazuji a dávám novou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
9.1.19 21:58
@Andrea.Tom píše:
Já jsem to taky viděla u babičky :D :D :D A hlavně teda neříkám že to používám pořád dokola :D říkám že strouhanku akorát dosypávám, ale mouku vyhazuji a dávám novou. :D

Dělám to stejně, a všechny ženy v naší rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
9.1.19 22:18
@NovápaníA píše:

U nás je takhle placka moc oblíbená :D Jen strouhanka a vajíčko, mouky si dávám akorát a tu trošku s klidným srdcem vyhodím.
Já si vše odsypám, ale znám hodně žen, co má velkou mísu se strouhankou a tam obalují vše a používají dál a dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
9.1.19 22:20
@Jaa-aa píše:
Me bylo te Marusky lito. Proste je jednodussi no. A druha zjistila, ze bude mit v rodine navrch a hned. Tady jsem upekla kolac a tady navic dezerticek…tvl :roll: Maruska mela tedy krasne deti. Ta holcicka a ty jeji kukadla. 8o klucina mi hyperaktivni neprisel. Spis hodne zakriknuty. Ale tak ono hodne delaji kamery…nasi potomci by byli schopni deset dni stydlivosti sedet na gauci :lol:

To je často, kdy ta rozumnější z té dvojice se tváří rozumně a pak jí stoupne sebevědomí, a mezi 8 očima je z ní svině, jak řve.
Je mi těch jednodušších líto, je jiný způsob, jak jim ukázat co a jak dělají špatně a co jde dělat líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
9.1.19 22:24
@Aries6 píše:
U nás je takhle placka moc oblíbená :D Jen strouhanka a vajíčko, mouky si dávám akorát a tu trošku s klidným srdcem vyhodím.
Já si vše odsypám, ale znám hodně žen, co má velkou mísu se strouhankou a tam obalují vše a používají dál a dál.

U nas tehle placce babicka rikala zebrak, sranda byla, ze nasmazila misu rizku a my ctyri vnoucata se servali o placku ze zbytku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!