Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka1 píše:
U nas tehle placce babicka rikala zebrak, sranda byla, ze nasmazila misu rizku a my ctyri vnoucata se servali o placku ze zbytku
Jo jo
Klasika ![]()
Taky jsem koukala. Ty zuby otřesný teda. Taky jsem se divila, že je vyučená kuchařka a neumí vařit, ale žádný učený z nebe nespadl. A když člověk chce, tak se naučí téměř všechno.
Dětí mi bylo teda líto. Nemají vůbec žádné hygienické návyky. Ona té hygieně taky moc nedá. Vlasy měla pořád mastné. I když jsou lidé, kterým se vlasy prostě mastí, ale celkově bylo vidět, že hygiena ji moc neříká.
Paní na druhé straně mi byla celkem sympatická. A ty děti jak měly radost, že jim koupila bačkory. ![]()
@Dory22 píše:
Taky jsem koukala. Ty zuby otřesný teda. Taky jsem se divila, že je vyučená kuchařka a neumí vařit, ale žádný učený z nebe nespadl. A když člověk chce, tak se naučí téměř všechno.
Dětí mi bylo teda líto. Nemají vůbec žádné hygienické návyky. Ona té hygieně taky moc nedá. Vlasy měla pořád mastné. I když jsou lidé, kterým se vlasy prostě mastí, ale celkově bylo vidět, že hygiena ji moc neříká.
Paní na druhé straně mi byla celkem sympatická. A ty děti jak měly radost, že jim koupila bačkory.
Ta Maruška nikde nepracuje, je na up, ten její řidič autobusu, ji měl aspoň zaplatit nový chrup. Co se týče mastných vlasů, já si myla vlasy dvakrát denně šamponem, ale v létě jsem se pořád potila a stejně jsem sem byla umaštěná potem. Mám vysoký tlak. Co se týče řízků, tak je dělám přírodně a vinné klobásku taky. ![]()
@Dory22 píše:
Paní na druhé straně mi byla celkem sympatická. A ty děti jak měly radost, že jim koupila bačkory.
Vlasy byly snad mastné nonstop, také jsem si všimla. Nikdy tohle nepochopím. Vtip je v tom, že to nebyla ošklivá ženská, mohla by vypadat velice pěkně, vybrala si ale hnít zaživa. Takže to, že měla pěkné děti až tak nepřekvapilo.
S tou strouhankou, jsem vůbec ze začátku nepochopila, proč ten chlap tak prudí, taky se snažím ať toho zbyde co nejméně. Jenže uf, ani mě nenapadlo, že by to vrátila zpět. To je fakt kekel, taky dělám placičky nebo to dostane pes k jídlu zamíchané.
@Božislava
Nechápu proč nešla do práce. Dětí má už větší. Teď jsem viděla video, tak údajně už asi někde dělá. Aspoň mi to tak vyznělo.
Mě se teď taky mastí vlasy. Mám nový šampón a je hrozný.
Večer si umyju hlavu,druhý den dobrý, ale ten další den už si ji musím zase umýt.
@Origamia
Já dělala řízky zrovna dneska. ![]()
A vždy si dám trochu mouky na mělký talíř a to samé strouhanku. A zbytek prostě vyhodím.
Jen jsem koukala na tu poškrabánou linku. Jestli to udělala ona nebo to tam bylo.
Přesně, kdyby si udělala něco se zubama a častěji si myla hlavu, tak by vypadala samozřejmě líp. Ne každý se zase líčí.
@Dory22 píše:
@Božislava
Nechápu proč nešla do práce. Dětí má už větší. Teď jsem viděla video, tak údajně už asi někde dělá. Aspoň mi to tak vyznělo.
Mě se teď taky mastí vlasy. Mám nový šampón a je hrozný.Večer si umyju hlavu,druhý den dobrý, ale ten další den už si ji musím zase umýt.
Nejlepší je šampon z lékarny Dr. Max.
@Božislava píše:
Ta Maruška nikde nepracuje, je na up, ten její řidič autobusu, ji měl aspoň zaplatit nový chrup. Co se týče mastných vlasů, já si myla vlasy dvakrát denně šamponem, ale v létě jsem se pořád potila a stejně jsem sem byla umaštěná potem. Mám vysoký tlak. Co se týče řízků, tak je dělám přírodně a vinné klobásku taky.
Aha, to jsem nestihla. To by mě teda zajímalo kde oni dva vezmou na baráček a další dítě ![]()
@Dory22 píše:
@Origamia
Já dělala řízky zrovna dneska.
A vždy si dám trochu mouky na mělký talíř a to samé strouhanku. A zbytek prostě vyhodím.
Jen jsem koukala na tu poškrabánou linku. Jestli to udělala ona nebo to tam bylo.
Přesně, kdyby si udělala něco se zubama a častěji si myla hlavu, tak by vypadala samozřejmě líp. Ne každý se zase líčí.
Ale může líčit že. Ale to už je trochu nadstavba, pokud se nemyje a nečistí zuby tak se o nějakém make upu nemá smysl bavit. Na konci jsem si tedy všimla nějaké růžové hrůzy na očích, ale to už to ani nezachrání, ani nepohřbí.
@Božislava jaký přesně šampon z toho Maxe? Taky se mi děsně mastí hlava ![]()
@Božislava
Ja si nemůžu umýt hlavu jen tak nějakým šampónem. Dobrých 12 let jsem teď používala Head&shoulders, ale už mi taky moc nesedí. Zkusila jsem Elseve od Loreal a dobrý. Ale teď mám v koupelně od jiné značky a hrůza. ![]()
@terien
Přesně. Nemá cenu,aby se líčila,když zespodu je fuj. ![]()
Jinak kdyby si dala decentní makeup, tak by vypadala taky jinak. A především udělat něco se zuby. To raději nemít žádné než toto. ![]()
@Lioness34 píše:
Zdravím - mě osobně přijde dost drsne to co nova děla. Vybere sociálně slabší rodinu a někdy i lehce mentálně postiženou ženu, vpodstatě chudaka…a slíbí a zaplatí jim peníze, oni samozřejmě vidi příklad 50tis a jdou do tohl protože to je pro ne mraky peněz… a nova z toho má show. Za mě tedy dost smutné.
Výstižně napsané. A přesně jak tu někdo psal,že děti si vybrat nemohou,zda do toho chtějí jít. A z vystresovaného klučiny bude totální hromádka neštěstí. A jako bonus ho bijí vařečkou. Mámu i nevlastního tatíčka bych nakopala s velkým rozběhem,takhle ničit dítě.
Já dávám ke zbytkům z obalování i trošku sýra (když je) nebo bylinky a jak je to dobroučký. ![]()