Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lleennttiillkkaa Je tolik diskusi o nich na fb a vzdycky tam da nekdo i jejich profil ![]()
Tak na spoustě těch fotek vypadá celkem hezky, když má rozpuštěný a umytý vlasy.....
@Ketris píše:
@Malaga Vzal si ji… takovou novomanzelskou fotku fakt chces miton nevypada nejak zle, normalni chlap.. a divim se, ze si vzal neco takoveho
Tak jim to přejte no bože.
@Sára 1 píše:
Jsou nějaké zuby na pojišťovnu? Bez doplatku? To jsem netušila. Ja platím porad.
Já taky platím, ale určite jsou možnosti. Nevěřím, že ne.
@Aries6 píše:
Já taky platím, ale určite jsou možnosti. Nevěřím, že ne.
Já prave mam pocit, že u mého zubaře nejsou. ![]()
Hlavně pani tu pusu měla prožranou, ne ulomenou, což se stát může, nějaký uraz, a nebo člověk něco sní a šup zlomí se zub- ořech atd.. Ale tay si klidmě mohla 3 roky šetřit..
ta pusa by tak opovídala ta černota na tu dobu ![]()
@Sára 1 tam, kde chodím ja, taky ne. Taky proto měním zubaře. Hele určite jsou cenově dostupne možnosti. Určite se dá vypadat jinak, ale ji to bylo očividně jedno.
@Aries6 No on říkal, že ona tam dřepí na facebooku a ne že si hledá práci, natož zubaře
, ta internet fakt nutně nepotřebuje ![]()
@Anonymní píše:
Jedny boty pro děti to nezachrání. Ona nemůže mít zuby za 2 tis. A to si myslím, že kupuje rozhodně levnější boty. Mne nabídli nejlevnější variantu - nevím už presne, ale pod 15 tis. to nebylo. Výsledek nic moc teda - nejlevnější varianta a podle toho to vypadá. Proste hrůza! No a občas vidím výsledky u jiných lidí, kteří dali několikanásobně víc a nepřijde mi to jako nějaký zázrak. A nějakou dobu se musí chodit bez zubu, protože to jinak nejde. Třeba 3 týdny po operaci nemůžeš mít ani žádnou náhradu. Člověk si tak nějak trošku zvykne, kdyz mu nic jiného nezbyde. Já teď asi vzala i dovolenou, když to šlo, ale většina lidí ani nemůže být měsíc doma. Mne prišla ta holka docela hezká. Kdyby měla zuby a trošku se oblikla. Třeba není moc šikovná, tak ji spousta veci nejde tak, jako ostatním. Uklizeno jakžtakž měla. Jak jsou na tom finančně, tam asi moc nerozebírali. Třeba použije finance z výměny na zuby. Někdo psal, že už se vzali, dle fb, tak tam nejspíš byly nějaké fotky. Tak třeba ji to slušelo.
Tak ale tohle nemá v puse přes noc, přece. Když se jí dejme tomu, ulomil první zub, tak jdu k zubaři,ne? Nebudu čekat, až budu mít v puse tohle. No slušelo jí to na svatbě opravu moc, hlavně ten její zářivej úsměv ![]()
@Aries6 píše:
@Sára 1 tam, kde chodím ja, taky ne. Taky proto měním zubaře. Hele určite jsou cenově dostupne možnosti. Určite se dá vypadat jinak, ale ji to bylo očividně jedno.
Jedno ji to podle me není. Na fb má hodně fotek a otevřenou pusu má na jedné.
@kvaček píše:
Hlavně pani tu pusu měla prožranou, ne ulomenou, což se stát může, nějaký uraz, a nebo člověk něco sní a šup zlomí se zub- ořech atd.. Ale tay si klidmě mohla 3 roky šetřit..
ta pusa by tak opovídala ta černota na tu dobu
Ja bych s takovou drzkou nevylezla ven, natoz do tv. ![]()
@Monchichik píše:
@Ketris no tvltak vidíš, že nemá se zubama žádnej problém, smějte se úplně v klidu, to je fakt hnus
a on nemůže být normální, když si něco takového vezme…
Jsem chtela napsat uplne to same.. Tohle videt po ranu, leknu se a zdrhnu
@_BBQ_s Naprosto chápu, že většina lidí nemá desetitisíce na zubaře, natož na zářivý hollywoodský úsměv. Ale dopustit tohle, to by snad mělo být trestné
Fakt mi není jasné, jak s ní může být, dát jí vůbec pusu
. Klidně ať má zuby plombované, křivé, ale vyčištěné a má je.