Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PetraJ píše:
Už ne.Na rentgenu mi kdysi zjistili, že ho mám v dásni, ale leží mi nad jedničkou a dvojkou a kdyby se spustil, tak mi ty zuby vytlačí. Tak mi dali vybrat, buď rovnátkama stáhnout dolů nebo vysekat z dásně. Bylo mi tenkrát 20 a o rovnátkách jsem nechtěla ani slyšet, tak mi ho vysekávali. Takže druhej zub mi ten mlíčňák nevytlačí, spíš se bojím, že se mi někdy vylomí. Ale tak furt doufám, že vydrží.
Já měla to samé! Akorát ten mléčný špičák mi vytrhli a stálý vysekali, takže mám taky díru v zubech, náhradu jsem si dělat nenechala.
Ehm, sanitář je po uklízečce nejnižší pracovní pozice v nemocnici. Tak jaká kariera?
![]()
@chs.jasmin píše:
Ehm, sanitář je po uklízečce nejnižší pracovní pozice v nemocnici. Tak jaká kariera?![]()
![]()
Teď tady zrovna padám smíchy
Možná ho nechají vozit lidi výtazem to už je vyšší dívčí ![]()
@Jaa-aa píše:
Zeny divate se?
Jo, no ale … rodinka dokonalých srovnaných lidí … mě by to zabilo. To fakt nemůžou mít víc dětí.
A to jména, zase extra, to by bylo šílený, kdyby dali Adélku …
@chs.jasmin píše:
Ehm, sanitář je po uklízečce nejnižší pracovní pozice v nemocnici. Tak jaká kariera?![]()
![]()
Hele, zase lepší, jak to, co vidím v práci já. Kluci po vysoké škole, co si myslí, že sežrali moudrost světa, chtějí hned min. 50 tis výplatu, ale ručičky levé obě.
Tihle makají, to je vidět.