Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Místo aby holčičku vykoupal tak ji od hlavy po paty otírá vlhčenýma ubrouskama ![]()
@dagmarkaa píše:
Místo aby holčičku vykoupal tak ji od hlavy po paty otírá vlhčenýma ubrouskama
To je humus největší. Vlhčený ubrousky jsem měla pro krajní případy a ne na mytí dětí. Fuj!!!
@dagmarkaa píše:
Místo aby holčičku vykoupal tak ji od hlavy po paty otírá vlhčenýma ubrouskama
Teď na to koukám, to je magooooor..... Fuj, celou ji utírat ubrouskama místo, aby ji opláchnul vodou?
![]()
@dagmarkaa
Přesně, fuj!
Bych se nedivila,kdyby měla vyrazku.
To je nemoc, to není normální..... Ale fakt je, ze díky takovému blaznu si člověk uvědomí, jakého má doma “bordel”
![]()
@Aries6 @Dory22 @dagmarkaa taky jsem se vyděsila, a to je normálně na zadeček používám, ale otřít malé obličej a tělo, tak ta tohle by letěl, sanitář. To bude péče o pacienty.
Ale na to, jak jsou tip ťop, tak to praní je pěkná prasárna … i když mám třetinovou pračku, tak to bílé a hodně světlé peru samostatně. Nedala bych barevné, světlé a k tomu tmavé.
@xammy píše:
Hadr nefunguje![]()
![]()
Já zase přemýšlím ekologicky a mám doma hadry a ty peru. Na úklid, na kuchyni. Na dva dny většinou, vyperu na 60°C. JEdiné vlčené ubrousky mám na záchod, ať nemusím myslet na to, že ten a ten hadr byl na záchodě.
Je mi lito partnerky toho Patrika jak ted brecela. Mela by sbalit malou a pryc od toho vola. ![]()
Žasnu, co si některé ženské nechají líbit. Já to ani nemůžu komentovat.