Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Origamia píše:
Regulérní pacient, to už bylo na sedativa. Jak tam vyskakoval u těch 4 očích, blázen. Zajímal by mě názor odborníka, krom ocd i nějaká porucha auti spektra? Dokážu si představit co vše by kvůli rozchodu dokázal dělat.
@Ou …?
Psych. naruseny clovek nema co delat u hasicu. Tenhle se k nim doufam nikdy nedostane.
No to bylo něco teda.
Ten by se měl jít léčit. Ta Veronika musí mit svatý nervy na něho.
Taky jsem se vcera zběžně divala az na druhou část,syn pustil televizi
Byl psychicky naruseny,i tou řečí těla,svým výrazem. Minimálně obsedantne kompulzivni porucha v kombinaci s nejakou poruchou osobnosti,to doma nezvladnou. Nikdy nepochopím,jak nekdo může nechat doma tak malé dítě a jít do tak uboheho projektu,jako výměna je.
Mela jsem matku podobneho razeni… Jako dite jsem v tom musela vyrustat, kdyby nebylo babicky a dedy, nevim co by bylo. Otec se s ni rozvedl. v dospelosti jsem odesla a chtela zpretrhat vazby, mnohokrat jsem se vratila. Ulevilo se mi az po jeji smrti - bohuzel.
Já znám taky takového. Je sám teda a můžu říct, že okolo v okolí má nejhezčí dům- myslím upravený…
Je to docela blízký soused, takže mám možnost denně vidět co dělá.. Okna umývá co dva měsíce. a to musím napsat, že nebydlíme u rušné ulice, kde se práší, plus zácony.. Denně jde ven, malým ometáčkem zamete parapety od sněhu, porovná kamínky, atd. atd. Známý k němu jednou šel něco oprvovat a říkal, venku přezout do předsíně. a pak z předsíně dál měl další obuv, doma naklizeno, podle pravítka
Jako já proti uklidu nic nemám, ale opravdu jvšechno má být tak nějak v normě..
Ono u chlapa je to hodně nápadné, ale takových ženských co jsou takové praštěné znám taky dost, že prostě poorovnávají všechno na milimetr, a když něco upadne tak hned běží s křikem, aby se to zametlo.. atd.
A teda můžunapsat, že jsem měla radost, jak mu to nandala ta druhá maminka s tím praním, já jsem myslela, že vyletí z kůže ![]()
Mně to celé přišlo jako by v tom měl prsty Kazma. Tak jak tenkrát prostřednictvím PROSTŘENO zviditelnil tourettův syndrom, tak mám dojem, že teď chce poukázat na obsedantně kompulzivní chorobu.
Holky jde to nekde najit abych se na to mohla znovu podivat?
Proč to furt zapínám. Takhle blbě mi dlouho nebylo.. je mi tak moc líto té holčičky. A to, že holčičku umyl vlhčenýma ubrouskama.. fakt se mi nalévaly oči slzama.
@ShadowDancer píše:
Proč to furt zapínám. Takhle blbě mi dlouho nebylo.. je mi tak moc líto té holčičky. A to, že holčičku umyl vlhčenýma ubrouskama.. fakt se mi nalévaly oči slzama.
je to jako droga, říkáš si ne, ne, ale zase ti to nedá a tu bednu zapneš.
![]()
Neříkejte mi, že ten chlap má pouze obsedantně kompulzivní poruchu. Vím o několika lidech, kteří jí trpěli, ale rozhodně se nechovali ke svému okolí takto despoticky a hrubě. Trochu se obávám, že i kdyby se skutečně léčil a vyléčil, povahu mu to nezmění a život s ním nikdy nebude růžový. Jinak souhlas, chudák holčička. Pokud v takové atmosféře bude vyrůstat, bude pravidelným návštěvníkem psychiatrických ordinací.
Já si naopak myslím, že na kameru dělal divadlo, že doma takto neuklízí… Že prostě přijde, začně tu mladou buzerovat, upravovat, co kde, dělat důležitého, ale myslím, že takto neběhá a uklízí.. že ji poníží a ona jde uklidí to.. a nebo když už tka n´jenom něco porovná, ale nevěřím, že takto běhá a uklízí
Přišlo mě to nahrané, že se předvádí… ![]()
Příspěvek upraven 17.01.19 v 16:40
@ShadowDancer No já jsem neslzela, já jsem vzteky nadskakovala. To byl de.bil od první vteřiny, co promluvil. Nechápu, jak s ním vůbec mohla být, natož zůstat. Jsem skoro ochotná si myslet, že to byl nastrčený herec než připustit, že by opravdu nějaká snesla tohle doma.