Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2927
16.1.19 22:32
@Origamia píše:
Regulérní pacient, to už bylo na sedativa. Jak tam vyskakoval u těch 4 očích, blázen. Zajímal by mě názor odborníka, krom ocd i nějaká porucha auti spektra? Dokážu si představit co vše by kvůli rozchodu dokázal dělat.

@Ou …?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.1.19 22:51

Psych. naruseny clovek nema co delat u hasicu. Tenhle se k nim doufam nikdy nedostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
16.1.19 23:12

No to bylo něco teda.
Ten by se měl jít léčit. Ta Veronika musí mit svatý nervy na něho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
17.1.19 01:05

Taky jsem se vcera zběžně divala az na druhou část,syn pustil televizi :mrgreen: Byl psychicky naruseny,i tou řečí těla,svým výrazem. Minimálně obsedantne kompulzivni porucha v kombinaci s nejakou poruchou osobnosti,to doma nezvladnou. Nikdy nepochopím,jak nekdo může nechat doma tak malé dítě a jít do tak uboheho projektu,jako výměna je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.19 06:48

Mela jsem matku podobneho razeni… Jako dite jsem v tom musela vyrustat, kdyby nebylo babicky a dedy, nevim co by bylo. Otec se s ni rozvedl. v dospelosti jsem odesla a chtela zpretrhat vazby, mnohokrat jsem se vratila. Ulevilo se mi az po jeji smrti - bohuzel.

• Citovat
  • Upravit
14335
17.1.19 07:40

Já znám taky takového. Je sám teda a můžu říct, že okolo v okolí má nejhezčí dům- myslím upravený…
Je to docela blízký soused, takže mám možnost denně vidět co dělá.. Okna umývá co dva měsíce. a to musím napsat, že nebydlíme u rušné ulice, kde se práší, plus zácony.. Denně jde ven, malým ometáčkem zamete parapety od sněhu, porovná kamínky, atd. atd. Známý k němu jednou šel něco oprvovat a říkal, venku přezout do předsíně. a pak z předsíně dál měl další obuv, doma naklizeno, podle pravítka
Jako já proti uklidu nic nemám, ale opravdu jvšechno má být tak nějak v normě.. :nevim: Ono u chlapa je to hodně nápadné, ale takových ženských co jsou takové praštěné znám taky dost, že prostě poorovnávají všechno na milimetr, a když něco upadne tak hned běží s křikem, aby se to zametlo.. atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
17.1.19 07:42

A teda můžunapsat, že jsem měla radost, jak mu to nandala ta druhá maminka s tím praním, já jsem myslela, že vyletí z kůže :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
17.1.19 13:26

Mně to celé přišlo jako by v tom měl prsty Kazma. Tak jak tenkrát prostřednictvím PROSTŘENO zviditelnil tourettův syndrom, tak mám dojem, že teď chce poukázat na obsedantně kompulzivní chorobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
17.1.19 15:07

Holky jde to nekde najit abych se na to mohla znovu podivat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
17.1.19 15:18

@Renca8 Mělo by to být na nova plus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowDancer
17.1.19 16:22

Proč to furt zapínám. Takhle blbě mi dlouho nebylo.. je mi tak moc líto té holčičky. A to, že holčičku umyl vlhčenýma ubrouskama.. fakt se mi nalévaly oči slzama.

• Citovat
  • Upravit
28075
17.1.19 16:24
@ShadowDancer píše:
Proč to furt zapínám. Takhle blbě mi dlouho nebylo.. je mi tak moc líto té holčičky. A to, že holčičku umyl vlhčenýma ubrouskama.. fakt se mi nalévaly oči slzama.

je to jako droga, říkáš si ne, ne, ale zase ti to nedá a tu bednu zapneš. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
17.1.19 16:36

Neříkejte mi, že ten chlap má pouze obsedantně kompulzivní poruchu. Vím o několika lidech, kteří jí trpěli, ale rozhodně se nechovali ke svému okolí takto despoticky a hrubě. Trochu se obávám, že i kdyby se skutečně léčil a vyléčil, povahu mu to nezmění a život s ním nikdy nebude růžový. Jinak souhlas, chudák holčička. Pokud v takové atmosféře bude vyrůstat, bude pravidelným návštěvníkem psychiatrických ordinací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
17.1.19 16:39

Já si naopak myslím, že na kameru dělal divadlo, že doma takto neuklízí… Že prostě přijde, začně tu mladou buzerovat, upravovat, co kde, dělat důležitého, ale myslím, že takto neběhá a uklízí.. že ji poníží a ona jde uklidí to.. a nebo když už tka n´jenom něco porovná, ale nevěřím, že takto běhá a uklízí
Přišlo mě to nahrané, že se předvádí… :think:

Příspěvek upraven 17.01.19 v 16:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32140
17.1.19 16:39

@ShadowDancer No já jsem neslzela, já jsem vzteky nadskakovala. To byl de.bil od první vteřiny, co promluvil. Nechápu, jak s ním vůbec mohla být, natož zůstat. Jsem skoro ochotná si myslet, že to byl nastrčený herec než připustit, že by opravdu nějaká snesla tohle doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí