Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ShadowDancer
18.1.19 09:34
@medunka23 píše:
No, vzhledem k tomu, co jsem četla o prostrenu, tak bych věřila, že tohle nahrane je, ono totiž soudný člověk do takového projektu nejde, buď v sobě musí mít urcitou davku exhibicionismu, nebo jsou ve většině případů jednodušší a v insolvenci, či jinak finančně na dně. Tyhle lidi nepřemýšlí co jim to odnese když budou dělat scény a přehrávat, kdysi byla jedna rodina ve výměně i od nás z města, nedávno jssem se bavila s kolegyní a ta tu rodinu zná a říkala, že přímo štáb instruoval dítě co má dělat jak se vztekat a podobně, klukovi bylo tehdy asi deset, z výměny vyšel jako nezvladatelne dítě, které potřebuje odbornou pomoc. Takže toliko k nahrávání, ono když se to dobře sestriha, tak se to dá…
Kterej magor na uklid bude mit zahnojenou smradlavou uterku, bude s uterkou utirat všechno, vezme vysvcem podlahu a potom postel..to nikdo z opravdu nemocných lidí na uklid neudělá, zarzilo to spousty ženských tady a člověka co je přehnaně na pořádek, tak ten to fakt neudělá. Pokud je tak na pořádek, proč má na stěnách dirky po obrazkach?? To sorry, aale dělá to na mě dojem, že přijel štáb a rekl, hele jako tohle sundej, to je zbytečný, bude to tak a tak a k tomu se ty obrazky nehodí.

Vidíš tyjo, takhle jsem nad tím nepřemýšlela a spousty z toho mi dává docela smysl. Nicméně i tak to byl od pohledu člověk zvláštní, porle mého.

• Citovat
  • Upravit
7205
18.1.19 09:47

Ten cvok prý vyhazoval i štáb.Já myslím,že je dost narušený a v afektu by ženu napadl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
18.1.19 11:00
@medunka23 píše:
No, vzhledem k tomu, co jsem četla o prostrenu, tak bych věřila, že tohle nahrane je, ono totiž soudný člověk do takového projektu nejde, buď v sobě musí mít urcitou davku exhibicionismu, nebo jsou ve většině případů jednodušší a v insolvenci, či jinak finančně na dně. Tyhle lidi nepřemýšlí co jim to odnese když budou dělat scény a přehrávat, kdysi byla jedna rodina ve výměně i od nás z města, nedávno jssem se bavila s kolegyní a ta tu rodinu zná a říkala, že přímo štáb instruoval dítě co má dělat jak se vztekat a podobně, klukovi bylo tehdy asi deset, z výměny vyšel jako nezvladatelne dítě, které potřebuje odbornou pomoc. Takže toliko k nahrávání, ono když se to dobře sestriha, tak se to dá…
Kterej magor na uklid bude mit zahnojenou smradlavou uterku, bude s uterkou utirat všechno, vezme vysvcem podlahu a potom postel..to nikdo z opravdu nemocných lidí na uklid neudělá, zarzilo to spousty ženských tady a člověka co je přehnaně na pořádek, tak ten to fakt neudělá. Pokud je tak na pořádek, proč má na stěnách dirky po obrazkach?? To sorry, aale dělá to na mě dojem, že přijel štáb a rekl, hele jako tohle sundej, to je zbytečný, bude to tak a tak a k tomu se ty obrazky nehodí.

Buh vi, jak to vsechno je. Tv z lidi dela casto hlupaky, ale taky se mohlo stat, ze pani videla, jak se dite v tv predvedlo, a tak to radeji svedla na stab, nez aby priznala, ze ma doma nevychovance :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
18.1.19 11:11

@Andymo hele ne, ta kolegyně chodila do školy se ségrou toho kluka a přímo ho znala, dokonce se jednalo o jedny z prvních dílů, tuším že to bylo okolo roku 2005 nebo tak nějak a to tenkrát to bylo ještě mírné. Fakt si iluzi nedělám, ty lidi musí projít určitým konkurzem a kdoví, co vyplňují všechno. Co vím, tak například v prostrenu jim pořád vyhrožují podepsanou smlouvou když se jim do něčeho nechce(jako lezt do skříní a podobně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
18.1.19 11:20

@medunka23
Tim hur, pokud ty lidi na to pristoupi a nechaji se dobrovolne pred narodem ztrapnit. Tak snad jim ty penize za to aspon stoji :D

Ale tech deti je mi lito i tak. Klidne i kvuli tomu, ze se jim pak budou ostatni ve skole atd smat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowDancer
18.1.19 11:29

Mě spíš připadá hrozně zvláštní, že kolikrát je to z takových podmínek.. jak nedávno ta mladá holka s tim klukem, jak dal k snídani těm dvěma malým dětem tu mraženou pizzu. Oni tuším brali semtam i pervitin, o středečním dílu ani nemluvím. No a zvláštní mi na tom přijde to, že tam druhý den neklepe OSPOD nebo někdo. Vždyť to přece vhodný podmínky pro dítě ani z dálky nevidělo. Nejde mi do hlavy, že se to odvysílá a celý národ sedí doma na zadcích a štáb se plácá po ramenou, jaký zas udělali skandál. :think: ale tak on má na to asi každý jiný měřítko že jo, já bych taky 15ti měsíční batole doma s chlapem s nějakou ženskou, co jsem v životě neviděla, 10 dnů rozhodně nenechala. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
44197
18.1.19 11:30

Lidi jsou to jednodušší,ale vyhrou v takove soutezi ztrácí narok na sociální davky min.na tři měsíce,počítá se to jako příjem. Nemyslím si,ze by pro soudneho cloveka byla motivace tech peněz az tak vysoká,možná jen,ze ten balík budou mít naráz,ale to se započítává do hmotne nouze i státní sociální podpory,daní se to,jim se to sehraje v PC,zatajit to nejde,i kdyby urednice necucela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
18.1.19 11:48

@ShadowDancer
Jednou tam byla i rodina, která měla tříměsíční holčičku. Tohle já nepochopím. Já bych se tam nepřihlásila ani za 10 mil.
Nechápu jak někdo za 100 tis tam vleze. Taky dneska už se tam jen tak někdo normální nepřihlásí. Buď někdo nezaměstnaný nebo někdo kdo má dluhy (exekuce apod.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
18.1.19 12:03

@ShadowDancer Jo, to byl des, nebo ta hysterka, jak se vratila domu a deti brecely, ze ji tam nechteji :,( Jenze dnes se udajne hrozne hraje to, aby deti vyrustaly v biologicke rodine, ackoliv je to uz mnohdy za hranici, takze tohle byla asi jeste pohodka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12237
18.1.19 14:01

@medunka23 Mam stejnou zkusenost. Kousek od nas ve vedlejsi vesnici byla taky rodina, s kterou se znam. Vse je jen dobre sestrihane a jede se ne podle manualu maminky, ale podle manualu rezie. Vse je jasne dane predem.. I tato vymeni byla nahrana, chce to otevrit oci 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
18.1.19 14:10
@medunka23 píše:
@Andymo hele ne, ta kolegyně chodila do školy se ségrou toho kluka a přímo ho znala, dokonce se jednalo o jedny z prvních dílů, tuším že to bylo okolo roku 2005 nebo tak nějak a to tenkrát to bylo ještě mírné. Fakt si iluzi nedělám, ty lidi musí projít určitým konkurzem a kdoví, co vyplňují všechno. Co vím, tak například v prostrenu jim pořád vyhrožují podepsanou smlouvou když se jim do něčeho nechce(jako lezt do skříní a podobně)

Já znám holku co byla v Prostřenu a nikdo jim tam teda nevyhrožoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
18.1.19 14:11
@Ketris píše:
@medunka23 Mam stejnou zkusenost. Kousek od nas ve vedlejsi vesnici byla taky rodina, s kterou se znam. Vse je jen dobre sestrihane a jede se ne podle manualu maminky, ale podle manualu rezie. Vse je jasne dane predem.. I tato vymeni byla nahrana, chce to otevrit oci 8)

A proč teda spousta výměn byla úplně v klidu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12237
18.1.19 14:16

@terien Aby to nebylo tak napadite.. Nebo ta Iva z vymeny, ta taky primo jim na stranky na fb psala, ze at tomu vsemu lidd neveri, ze hodne veci je dokreslenych.. A ja tomu i verim, zvlast, kdyz ti to rekne primo nekdo, kdo tam byl.. Proste potrebuji sledovanost a aby se o tom lide neustale bavili a resili to.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
18.1.19 16:27
@Dory22 píše:
No to bylo něco teda.
Ten by se měl jít léčit. Ta Veronika musí mit svatý nervy na něho.
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
18.1.19 18:08
@Ketris píše:
@terien Aby to nebylo tak napadite.. Nebo ta Iva z vymeny, ta taky primo jim na stranky na fb psala, ze at tomu vsemu lidd neveri, ze hodne veci je dokreslenych.. A ja tomu i verim, zvlast, kdyz ti to rekne primo nekdo, kdo tam byl.. Proste potrebuji sledovanost a aby se o tom lide neustale bavili a resili to.. :nevim:

Nahraný nenahraný, mě by vážně zajímalo co na tohle tý Veronice řeknou kolegyně, kamarádky, rodina,… Já tohle vidět u dcery tak mě raní mrtvice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí