Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vicci píše:
Teď už to taky nemůžu najít mrknu do historie
si ho asi zrušila ted po vysílání…jestli se tam do ní pustili…
No… doufam, ze to holce brzo dojde a sbali mu kufrik. Ksyby se takhle muj chlap choval, kor pred kamerou, tak me nasi odtahnou od takovyho blazna. Psychiatr by mu mozna pomohl. No, alespon vim, ze dokud bude tahle serie, tak ctvrtky mam uklizeci
![]()
Výměnu manželek jsem dnes viděla podruhé v životě. Ufff.
Milá Veroniko, OCD byla trefa do černého , žiješ s regulérním pacientem a já ti strašně moc přeji, aby ses dokázala správně a včas rozhodnout a zařídit sobě i své dcerce normální život. Bez toho nemocného chlapa. Jsi moc sympatická a šikovná mladá ženská a Adélka je nádherná, bylo by vás obou škoda.
Měla jsi zdravý náhled v době, kdy jsi byla od něj - je nemocný a varianta je léčba nebo odchod.
Pro Veroničinu maminku : pokud jste se dívala s kým a v čem vaše dcera žije, možná by vám ( rodině) mělo dojít, že je třeba zasáhnout a dceru i vnučku od toho člověka dostat pryč, nebo se postarat, aby se začal léčit.
Pro Veroničiny kolegy/ně nebo kamarády/kamarádky : asi jste se dívali/y. Snad vám nebude lhostejné, do jakého průšvihu se Veronika dostala. Moc bych jí přála, aby se našel někdo z jejího okolí, kdo ji podpoří a pomůže - jí i té malé.
Tohle si nikdo na začátku života ( v jednadvaceti !! ) vážně nezaslouží ![]()
Veroniko, přeji hodně sil, ať to má pro tebe a Adélku dobrý konec
![]()
Kazdy dil si rikam, proc se na to divam… proc se na to divam…?
Je mi pak neskutecne lito tech deti, v cem a s kym musi vyrustat. Trosku jsem doufala, ze sebere zbytky sebeucty a rozumu a odejde. No chlapec ji asi dobre zpracoval. ![]()
No ale vypadá to, ze si ten profil musela částečně uzamknout.Prozoze ještě před chvíli tam měla spoustu fotek, zásnuby s tím magorem , statusy jak ho miluje po Výměně manželek, ..... a teď už to tam vidět nejde
Je me lito te holcicky, beztak musi mit hracky schovany a nedejboze kdyby neco vylila… proste klasika, chlap jak.je zle tak vytahne prstynek a baba na to skoci ![]()
jj vidím,ale nevidím tam nikde,že by se do ní pouštěli.Vidím jednu fotku ze začátku ledna a pak až r 2012…?
@Renca8 píše:
Je me lito te holcicky, beztak musi mit hracky schovany a nedejboze kdyby neco vylila… proste klasika, chlap jak.je zle tak vytahne prstynek a baba na to skoci
A jak oduvodnil ty holé zdi ![]()
@Renca8 píše:
Je me lito te holcicky, beztak musi mit hracky schovany a nedejboze kdyby neco vylila… proste klasika, chlap jak.je zle tak vytahne prstynek a baba na to skoci
Presne tak! Souhlasim se vsim.
@Danulinka16 všechno si smazala nebo skryla ještě před hodinou tam toho bylo mnohem víc viděla jsem tam zásnuby atak
Regulérní pacient, to už bylo na sedativa. Jak tam vyskakoval u těch 4 očích, blázen. Zajímal by mě názor odborníka, krom ocd i nějaká porucha auti spektra? Dokážu si představit co vše by kvůli rozchodu dokázal dělat.
Ta si teď zažije stonásobný peklo až mu všichni napíšou, jaký je de*il a psychouš. Bude mít takový záchvat, že přeju holkám aby z toho vyvázly bez zranění. Nemluvě o tom, co bude zažívat ve svém okolí. Změní se mu celý život a ne pozitivně. To je pro nemocnou hlavu hodně nemilá situace.
@Vicci píše:
@Danulinka16 všechno si smazala nebo skryla ještě před hodinou tam toho bylo mnohem víc viděla jsem tam zásnuby atak