Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jahuhudka píše:
vysaje podlahu a pak postelvyloženě pedant na čistotu
Jono taky jsem si říkala ![]()
Tak jsem to trefila. Dominantní pablb, holka sražené sebevědomí. Kam dala oči.
V tom Děčíně nebyly celou dobu ani jednou venku, co? Přitom počasí pěkné, ta řeka tam … Děčín je pěkný a daleko od Opavy, ta toho mohla hodně vidět.
Kousek je Český Švýcarsko …
Snad se pablb zacne opravdu lecit nebo mlada odejde driv, jak je znici.
Ten chlap v Decine je zraly na uzavrene oddeleni psychiatrie
Doufam, ze Veronika sbali kufry a malou a od toho magora rychle utece. Ten chlap je blazen. Urcite nema daleko od toho byt agresivni a rodine ublizovat.
Chtěla jsem jít spát, ale neusla bych, kdybych nevěděla jak to dopadne. A o reklamách uklízím
Psychoza se předává i přes obrazovku
![]()
@Hanka1 píše:
Ten chlap v Decine je zraly na uzavrene oddeleni psychiatrie
To jo teda ![]()
@Kelsey píše:
Snad se pablb zacne opravdu lecit nebo mlada odejde driv, jak je znici.
To teda, představ si, že je toto tvůj otec … no potěš. Děcko nemá ani možnost si nějaké sebevědomí udělat. Partnerce ho už zničil …
Já jen nechápu, co vede celkem normální, sikovnou, mladou holcinu být s takovým deb.lem ![]()
@Aries6 píše:
Já zase přemýšlím ekologicky a mám doma hadry a ty peru. Na úklid, na kuchyni. Na dva dny většinou, vyperu na 60°C. JEdiné vlčené ubrousky mám na záchod, ať nemusím myslet na to, že ten a ten hadr byl na záchodě.
No vždyť to já taky, mám tu asi 15 hadru, po použití ususim a vyperu. Ten psychous hlásil, že hadr nepoužívá, protože nefunguje
@Aries6 píše:
To teda, představ si, že je toto tvůj otec … no potěš. Děcko nemá ani možnost si nějaké sebevědomí udělat. Partnerce ho už zničil …
Jestli ma potrebu, takva sikovna holka, aby se zdrzovala vedle takoveho kokotka nemocneho, ktery ani nema snahu se lecit.
@EvulinkaB18 píše:
Já jen nechápu, co vede celkem normální, sikovnou, mladou holcinu být s takovým deb.lem
Přesně to samý si říkám. Proč si ho proboha vybrala?