Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jako já teda nevím, ale podle mě, pokud je to nahrané- což nevylučuju, že může tam nějaký kameraman a nebo někdo popichovat, tak je spíš ještě smutné, že se lidi tomu propujčí..
Já si myslím, kdo je normální, tak prostě je svůj a kdo chce nahrabat peníze a prostě jde přes mrtvoly tak to je půlka charakteru a možná teda půlka divadla, ale podle mě si ublíží ta osoba, tak i tak..
A musím tady souhlasit s tím, že pokud jde xx výměn natočit normálně, tak je zase podle mě dost blbá výmluva, že je to jenom nahrané a omlouvat tím ty lidi. Je jasné, že po vysílání, se budou hájit, že oni nic.. ![]()
Ale špínu v domácnosti a nebo určité chování, sestříhat prostě nejde..
@medunka23 píše:
Jak čtu diskusi o zubech a zubarich, tuhle jsem cestou autem poslouchala na frekvenci 1 v press klubu Smuclera a ten tam dost odkryl problematiku drahých zubaru. Docela zajímavé povídání, je to asi na 20minut a když tam říkal ty cifry kolik proplaci pojistovna a kolik to reálně stojí, neexistuje možnost, aby i za bilou plombu pojišťovna zubaři proplatila to co by zaplatila za amalgamovou a ten rozdíl by si doplatil pacient. Potom zubaři odmítají pacienty a účtují jim ty dražší věci, vysvetloval to tam, že mustek stojí 4tisíce udělat a material(ten co platí pojistovna) a zubař dostane 3900..no tomu říkám počty…Myslím že to mají i v archivu na webu. Jako fakt doporučuju.
Já jednou viděla Šmuclera v Máte slovo. Jak říkáte je to zajímavý. Já si zase zapamatovala, že je jakýsi minutáž, kolik minut má zubař na jednoho pacienta resp. kolik pojišťovna proplatí. A včera se Šmucler vyjadřoval k té slečně s titanovou mřížkou v oku.
K něčemu to sledování VM přeci jen bylo
O víkendu jsme udělali debordelizaci, tolik věcí šlo pryč a jak máme krásně uklizený dům
to snad začnu sledovat i pravidelně ![]()
Ahoj lidičky. ![]()
Dnes prý to má být o fakt hoodně rozmazleném dítku…bylo,myslím,řečeno i v upoutávce.
@Monchichik píše:
@Žirafa 69 No to zas budu nadskakovat u televize
jistě nebudeš jediná ![]()
Já už se nemůžu dočkat.. Jako, vidět tak strašně obézní dítě s takovým chováním, to je něco na mé nervy.. Rodiče by zasloužili!!
A to jsem viděla jen ukázky ![]()
@Andrea.Tom píše:
Tvl co to tam dneska vybrali?? Jedna lepší jak druhá fakt..![]()
![]()
To teda…
@Andrea.Tom píše:
Tvl co to tam dneska vybrali?? Jedna lepší jak druhá fakt..![]()
![]()
By mě zajímalo která z nich je ta lepší rodina