Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
23.1.19 21:19
@terien píše:
A ona tam stojí jako roura :mrgreen:

ano, i tito lidé mají volební právo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.1.19 21:20
@zakruta píše:
Ale aspon pracuje a o decka se ocividne stara.

Tak to by měla být samozřejmost a my z toho budeme paf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.19 21:20

@mokuty já se tady úplně svírám za ty děti, to je hrozný v čem vyrůstají… I ten rozmazoeny kluk to má díky rodičům, tohle z něj udělaly oni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.1.19 21:21
@Žirafa 69 píše:
on jí hází bordel přímo na hlavu 8o to člověk nepochopí
@terien píše:
A ona tam stojí jako roura :mrgreen:

Presne. Proc si ten kokos nevzal pytel na pudu? A ona tam stoji a necha si hazet bordel na palici :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39695
23.1.19 21:21
@mokuty píše:
Jestli to vzda a prijdou vsichni o prachy tak ji podekujou

si říkám ted to samý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
23.1.19 21:22

obvykle nekomentuji ani nesleduji tento pořad,ale dnes sedím přilepená u TV a nestačím se divit…obézní chlapeček a jeho chování mě fascinuje a to jsem dodnes myslela že moje děti jsou rozcepené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
23.1.19 21:23
@Kelsey píše:
Mi napadlo, ze maji trvale bydliste v te casti, jestli je to jejich spadova skolka, skola,,ale v najmu jsou jinde :nevim: .

To je tzv. spádová turistika. Rodiče si dítě nahlásí třeba k babičce aby, podle nich, chodilo do kvalitnějšího vzdělávacího zařízení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39695
23.1.19 21:23
@Kelsey píše:
Presne. Proc si ten kokos nevzal pytel na pudu? A ona tam stoji a necha si hazet bordel na palici :lol: .
o je fakt.
@milovnicejablek píše:
@mokuty já se tady úplně svírám za ty děti, to je hrozný v čem vyrůstají… I ten rozmazoeny kluk to má díky rodičům, tohle z něj udělaly oni.

jo,teeed souhlasí,že šťávu odbourají a před tím to nevaaaa :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148920
23.1.19 21:24
@Burj Chalifa píše:
ano, i tito lidé mají volební právo :(

Každý nemůže být kvantový fyzik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
23.1.19 21:26
@Anna766 píše:
Každý nemůže být kvantový fyzik.
😂 😂 😂 neco mezi kvantovym fyzikem a tím, co tam je, by stačilo …
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
23.1.19 21:29
@NovápaníA píše:
To je tzv. spádová turistika. Rodiče si dítě nahlásí třeba k babičce aby, podle nich, chodilo do kvalitnějšího vzdělávacího zařízení.

No ja nevim, jestli zrovna tato ZS tady v Ol. o tolik kvalitnejsi. Asi fakt maji trv. bydliste tam a ne u baraku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154

No ale ruku na srdce mit 4 uplne cizi deti kdyz nevim co udelaj je zaprah navic to mimco,mimochodem vypada hodne a nenarocne,ale stejne se ta pipka vubec ani nesnazi.kempovani s miminkem bych se bala ale prislo by mi to lepsi nez ho odlozit.ten tatinek kluku vypada ale docela schopne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@Žirafa 69 přesně, jako na mě zkoušel podobné seky moje holky taky ne že ne, něco se odoboura hned něco chvilku trvá ( starší dlouho chtěla uspavat pohupovanim) ale všechno jde jen to chce trpělivost a práci s těma detma… Nalít ho cukrem a splnit mu všechno co chce je cesta s nejmenší náročnosti pro toho rodiče. Dítě neprudi a já můžu na net/do hospody/k TV aj. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.1.19 21:30

At ta matka rozmazlence netvrdi, ze jedina jeji uzivana droga jsou cigarety.
Ta je uplne vyrizena existence a nic poradne nedela. Ta musi na necem frcet s cigarety to nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39695
23.1.19 21:33
@milovnicejablek píše:
@Žirafa 69 přesně, jako na mě zkoušel podobné seky moje holky taky ne že ne, něco se odoboura hned něco chvilku trvá ( starší dlouho chtěla uspavat pohupovanim) ale všechno jde jen to chce trpělivost a práci s těma detma… Nalít ho cukrem a splnit mu všechno co chce je cesta s nejmenší náročnosti pro toho rodiče. Dítě neprudi a já můžu na net/do hospody/k TV aj. :poblion:

To je přesný. :pankac:

Ona to položila?? Jsem měla vypn.zvuk ,když byla reklama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí