Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terien píše:
A ona tam stojí jako roura
ano, i tito lidé mají volební právo ![]()
@zakruta píše:
Ale aspon pracuje a o decka se ocividne stara.
Tak to by měla být samozřejmost a my z toho budeme paf
@mokuty já se tady úplně svírám za ty děti, to je hrozný v čem vyrůstají… I ten rozmazoeny kluk to má díky rodičům, tohle z něj udělaly oni.
@Žirafa 69 píše:
on jí hází bordel přímo na hlavuto člověk nepochopí
@terien píše:
A ona tam stojí jako roura
Presne. Proc si ten kokos nevzal pytel na pudu? A ona tam stoji a necha si hazet bordel na palici
.
@mokuty píše:
Jestli to vzda a prijdou vsichni o prachy tak ji podekujou
si říkám ted to samý
obvykle nekomentuji ani nesleduji tento pořad,ale dnes sedím přilepená u TV a nestačím se divit…obézní chlapeček a jeho chování mě fascinuje a to jsem dodnes myslela že moje děti jsou rozcepené…
@Kelsey píše:
Mi napadlo, ze maji trvale bydliste v te casti, jestli je to jejich spadova skolka, skola,,ale v najmu jsou jinde.
To je tzv. spádová turistika. Rodiče si dítě nahlásí třeba k babičce aby, podle nich, chodilo do kvalitnějšího vzdělávacího zařízení.
@Kelsey píše:o je fakt.
Presne. Proc si ten kokos nevzal pytel na pudu? A ona tam stoji a necha si hazet bordel na palici.
@milovnicejablek píše:
@mokuty já se tady úplně svírám za ty děti, to je hrozný v čem vyrůstají… I ten rozmazoeny kluk to má díky rodičům, tohle z něj udělaly oni.
jo,teeed souhlasí,že šťávu odbourají a před tím to nevaaaa ![]()
@Burj Chalifa píše:
ano, i tito lidé mají volební právo
Každý nemůže být kvantový fyzik.
@Anna766 píše:😂 😂 😂 neco mezi kvantovym fyzikem a tím, co tam je, by stačilo …
Každý nemůže být kvantový fyzik.
@NovápaníA píše:
To je tzv. spádová turistika. Rodiče si dítě nahlásí třeba k babičce aby, podle nich, chodilo do kvalitnějšího vzdělávacího zařízení.
No ja nevim, jestli zrovna tato ZS tady v Ol. o tolik kvalitnejsi. Asi fakt maji trv. bydliste tam a ne u baraku
No ale ruku na srdce mit 4 uplne cizi deti kdyz nevim co udelaj je zaprah navic to mimco,mimochodem vypada hodne a nenarocne,ale stejne se ta pipka vubec ani nesnazi.kempovani s miminkem bych se bala ale prislo by mi to lepsi nez ho odlozit.ten tatinek kluku vypada ale docela schopne.
@Žirafa 69 přesně, jako na mě zkoušel podobné seky moje holky taky ne že ne, něco se odoboura hned něco chvilku trvá ( starší dlouho chtěla uspavat pohupovanim) ale všechno jde jen to chce trpělivost a práci s těma detma… Nalít ho cukrem a splnit mu všechno co chce je cesta s nejmenší náročnosti pro toho rodiče. Dítě neprudi a já můžu na net/do hospody/k TV aj. ![]()
At ta matka rozmazlence netvrdi, ze jedina jeji uzivana droga jsou cigarety.
Ta je uplne vyrizena existence a nic poradne nedela. Ta musi na necem frcet s cigarety to nejsou.
@milovnicejablek píše:
@Žirafa 69 přesně, jako na mě zkoušel podobné seky moje holky taky ne že ne, něco se odoboura hned něco chvilku trvá ( starší dlouho chtěla uspavat pohupovanim) ale všechno jde jen to chce trpělivost a práci s těma detma… Nalít ho cukrem a splnit mu všechno co chce je cesta s nejmenší náročnosti pro toho rodiče. Dítě neprudi a já můžu na net/do hospody/k TV aj.
To je přesný. ![]()
Ona to položila?? Jsem měla vypn.zvuk ,když byla reklama