Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ejhle píše:
Ta holka to nedá. Určitě to ukončí předčasně…a teda ten malý rozplácaný chlapeček…
Už by ji měl, smrad jeden
Holky ony existují plenky číslo 6? A v 3,5 letech dát dítěti plínu?
Dnes je ta výměna docela smutná
A tím myslím pro děti. Obě rodiny očividně docela psycho výchovy a zázemí.
No mě fascinuje otec toho malýho buřta. Podle mě něco bere a nejspíš se tím i živí…Co myslíte? ![]()
Jei strasne lito toho Matyska
Rodice vykolejeni fetky,vubec se nedivim,ze chlapecek je takovy.Nahradni maminka je taky dilo.
Ten tlustý chlapeček je dokonalý antikoncepční postrach.A to mám ráda děti.
@terien píše:
To by bylo něco na moje nervy ![]()
@dagmarkaa píše:
@terien pořád jenom chrápe
Ten na něčem jede, to není možný jinak
@lilithlilith píše:
No mě fascinuje otec toho malýho buřta. Podle mě něco bere a nejspíš se tím i živí…Co myslíte?
Taky bych rekla,ze je na pervitinu.Presne tak,podle me dela dealera.Chudak dite!
@lilithlilith píše:Řekla bych že jo,má takový divný trhavý pohyby …
No mě fascinuje otec toho malýho buřta. Podle mě něco bere a nejspíš se tím i živí…Co myslíte?
Já bych to dítě ,,zabila".
Já bych se s ním vůbec nepárala (být teda rodič). Díky bohu za moje dítě. Teď si říkám, že je zlatá.
Takhle vykrmit dítě, nezlobte se na mě, ale to je úmyslné poškození zdraví. Tenhle řízek to fakt venku s klukama nevylita. Tátovi se nechce makat, máma líná. Nájem platí kdo?
@terien píše:
Ty nevidis to prostredi ve kterem ten chlapecek zije?Spis by se ta veta hodila na otce..
Chápe někdo, proč nejde maminka pracovat, když mají finanční problémy?
Ale ona je přece na mateřský!! Se skoro čtyřletým klukem ![]()
@lilithlilith píše:
Bere drogy, to je jasne a urcite prodava. Priznal, ze se zivi nelegalni praci.
Chcipak
. Normalni zamestnanci odvadime hromadu dani a i takove odpadliky, lenive zivime.
Příspěvek upraven 23.01.19 v 21:02