Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7333
10.1.19 12:51
@Fonty píše:
@Božislava jaký přesně šampon z toho Maxe? Taky se mi děsně mastí hlava :roll:

Panthe hair na mastné vlasy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.19 17:14
@Dory22 píše:
@terien
Přesně. Nemá cenu,aby se líčila,když zespodu je fuj. :mrgreen:
Jinak kdyby si dala decentní makeup, tak by vypadala taky jinak. A především udělat něco se zuby. To raději nemít žádné než toto. :mrgreen:

Jsou lidi, kteří mají se zuby problémy zdravotní a nejde s tím nic dělat nebo to dlouho trvá, než má nové zuby a musí chodit bez zubu. Musela jsem tak také dlouho chodit. Je to složitý. Natrapila jsem se dost, nechtěla jsem ani promluvit. Strašně jsem se stydela. No a jestli má nějaký problém a nemá peníze nebo radši vše investuje do děti, tak bude bez zubu.

• Citovat
  • Upravit
27263
10.1.19 17:14

Mému muži se vlasy mastili hrozně. Ráno umyl, večer jak kýbl oleje, Částešně mu pomohl šampon, částečně změna jídelníčku, ale nejvíc mu pomohla no poo metoda, tudíž vynechání šamponu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
10.1.19 17:29

Tipla bych si, že slaboduchou, bezzubou a umaštěnou Marii do účasti uvrtal její miláček.Samozřejmě s vidinou odměny.Pak se na ni vy…kašle.Jemu se divím, že do něčeho takového jako je ona, vůbec něco strčí, i líbání s ní musí být úžasné.Marie by snad neuměla ani vyplnit přihlášku.Akorát ze sebe dělají šašky a jsou k posměchu lidem.On, že má doma doma něco takového vzhledem a intelektem, ona úplně pro všechno.
To zase bude přehlídka socek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
10.1.19 18:13
@Burj Chalifa píše:
Tipla bych si, že slaboduchou, bezzubou a umaštěnou Marii do účasti uvrtal její miláček.Samozřejmě s vidinou odměny.Pak se na ni vy…kašle.Jemu se divím, že do něčeho takového jako je ona, vůbec něco strčí, i líbání s ní musí být úžasné.Marie by snad neuměla ani vyplnit přihlášku.Akorát ze sebe dělají šašky a jsou k posměchu lidem.On, že má doma doma něco takového vzhledem a intelektem, ona úplně pro všechno.
To zase bude přehlídka socek.

Zato ty jsi krasavice inteligentní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.1.19 18:28
@Anonymní píše:
Jsou lidi, kteří mají se zuby problémy zdravotní a nejde s tím nic dělat nebo to dlouho trvá, než má nové zuby a musí chodit bez zubu. Musela jsem tak také dlouho chodit. Je to složitý. Natrapila jsem se dost, nechtěla jsem ani promluvit. Strašně jsem se stydela. No a jestli má nějaký problém a nemá peníze nebo radši vše investuje do děti, tak bude bez zubu.

Prej všechno investuje do dětí :roll: to si děláš srandu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
10.1.19 19:10
@Anonymní píše:
Jsou lidi, kteří mají se zuby problémy zdravotní a nejde s tím nic dělat nebo to dlouho trvá, než má nové zuby a musí chodit bez zubu. Musela jsem tak také dlouho chodit. Je to složitý. Natrapila jsem se dost, nechtěla jsem ani promluvit. Strašně jsem se stydela. No a jestli má nějaký problém a nemá peníze nebo radši vše investuje do děti, tak bude bez zubu.

Samozřejmě, že jsou lidi, které mají potíže se zuby. Ale pokud jsi dobře sledovala, tak ani děti neměly žádné hygienické návyky. A od koho to asi mají? Od ni! On zanedbaně nevypadal. A sám i řekl, že by bylo potřeba,aby se více věnovala hygieně. Co ona těm dětem předá do života? Nic, budou takové jako ona, protože jim to přijde normální. A že,by penize investovala do nich se mi nezdá. Nepracovala. A děti neměly ani bačkory. Pro nás ty bačkory jsou samozřejmostí. V té výměně jsem ji taky viděla pořád v tom stejným oblečení. Viděla jsem,že vystřídala dvě trička za 10 dní, pokud jsem teda dobře koukala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
10.1.19 19:25

@Dory22 výměnu si teprve pustím, ale moje děti taky nemají doma backory, jen ve školce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
10.1.19 20:01
@Božislava píše:
Zato ty jsi krasavice inteligentní :mrgreen:

a víš že jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
10.1.19 20:13

@medunka23
Ta naše je má, ale nosit je nechce. :mrgreen: Budou ji tři. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
10.1.19 21:03

@Dory22 :mrgreen: :mrgreen: Teď na to koukám a tedy kauza backurky mě pobavila, ono v tom bytě je tepleji než v baráku, u našich v baráku ty backurky nosí, ale u nás v bytě fakt nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
10.1.19 21:07

:poblion: vidím tu strouhanku…fuuuj kufr se mi zvedá a chlap nedostal pořádně najíst je hladový a vztekly, se mu fakt nedivím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
10.1.19 21:33

On si ji snad vzal ne a planujou další mimi? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
10.1.19 21:42

Tyjo, tak jako výměnu si fakt pouštím jako oddechovku, ale fakt jsem se pobavila, když ten chlap zahlasil..tyjo sem dneska unavenej, se kouknu na ordinaci a jdu spát, to jsem si teda malem cvrnkla, ne že ne.....ale ty čtyři oči už by mohli změnit, poslední dobou je to o tom, že se najde jedna smucka, kterou všichni zjebou a jako zlatý hřeb jí ten její, který jí jebal taky, požádá o ruku a všichni jsou dojati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
10.1.19 21:48

@medunka23
Moc se na to nedivam, ale po tvem komentari si to musim zitra pustit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí