Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25182
9.1.19 21:19
@Aries6 píše:
Ale chlapi oba těžce pohodový.

Beru zpět, ten kluk je tak vydesenej… :,( nevěřím, že je hyperaktivni - ve smyslu, že je divokej.

Příspěvek upraven 09.01.19 v 21:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
9.1.19 21:20
@Aries6 píše:
Beru zpět, ten kluk je tak vydesenej … :,( nevěřím, že je hyperaktivni…

také mně hyperaktivní tedy nepřijde :nevim:

• Citovat
  • Upravit
25182
9.1.19 21:21
@dagmarkaa píše:
také mně hyperaktivní tedy nepřijde :nevim:

Tak možná pozornost a učení, ale nevidim důvod dávat mu prášky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16961
9.1.19 21:22

Z venku dum nic moc, ale vevnitř to mají moc pěkné. Bezzubá paní je docela smutná, co těm svým dětem do života dá. Chudák chlapeček, z rána ze stresu zvrací a hyperaktivní? Vubec mi nepříjde …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
9.1.19 21:22
@Aries6 píše:
Beru zpět, ten kluk je tak vydesenej… :,( nevěřím, že je hyperaktivni - ve smyslu, že je divokej.Příspěvek upraven 09.01.19 v 21:20

teď jsem to říkala manželovi, že mi nepřijde hyperaktivní, to by náš Mimoň musel brát léky taky, protože je celkem klidný, ale vedle tohoto kluka by byl jak tryskomyš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
9.1.19 21:26

Ta divnější paní má jednu velkou horní jedničku místo dvou zubů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
9.1.19 21:28
@milovnicejablek píše:
Ona vrací mouku z obalovani zpátky??? 8o 8o 8o 8o

Jojo, a nedávno jsem zjistila že tchýně dělá to samý, i se strouhankou, se mi chtělo brečet :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
9.1.19 21:30

Zdravím - mě osobně přijde dost drsne to co nova děla. Vybere sociálně slabší rodinu a někdy i lehce mentálně postiženou ženu, vpodstatě chudaka…a slíbí a zaplatí jim peníze, oni samozřejmě vidi příklad 50tis a jdou do tohl protože to je pro ne mraky peněz… a nova z toho má show. Za mě tedy dost smutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
9.1.19 21:33

Ahoj. Mě teda přijde, že je to hodně nahrané. Ani se mi na to nechce dívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
9.1.19 21:34
@Lioness34 píše:
Zdravím - mě osobně přijde dost drsne to co nova děla. Vybere sociálně slabší rodinu a někdy i lehce mentálně postiženou ženu, vpodstatě chudaka…a slíbí a zaplatí jim peníze, oni samozřejmě vidi příklad 50tis a jdou do tohl protože to je pro ne mraky peněz… a nova z toho má show. Za mě tedy dost smutné.

to teda smutné je.. Ale nejvíc mi vždy bude líto dětí za které nikdo „nehlasoval“ že se takového cirkusu a divadla účastnit třeba ani nechtějí :cert:

Mě by na druhou stranu zajímalo, co toho týpka utvrdilo v tom, že svatba s takovou ženu je prostě skvělý nápad podle něj.. Sice má docela chuť s něčím něco dělat, ale opustí ji to určitě po tom až to skončí.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
9.1.19 21:35
@Fonty píše:
Jojo, a nedávno jsem zjistila že tchýně dělá to samý, i se strouhankou, se mi chtělo brečet :poblion:

Moje tchýně taky, i po obalení řízků :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
9.1.19 21:36
@Andrea.Tom píše:
to teda smutné je.. Ale nejvíc mi vždy bude líto dětí za které nikdo „nehlasoval“ že se takového cirkusu a divadla účastnit třeba ani nechtějí :cert:Mě by na druhou stranu zajímalo, co toho týpka utvrdilo v tom, že svatba s takovou ženu je prostě skvělý nápad podle něj.. Sice má docela chuť s něčím něco dělat, ale opustí ji to určitě po tom až to skončí.. :think:

Podle fotek na FB se fakt vzali. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
9.1.19 21:36
@Fonty píše:
Jojo, a nedávno jsem zjistila že tchýně dělá to samý, i se strouhankou, se mi chtělo brečet :poblion:

Tak co si pamatuji, mamka ze zbytků dělá placky navíc k řízkům, ale možná dřív se to vracelo. Snad to někdo i přesíval. A tchýně ty placky dělá taky, ale dávají to psovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.19 21:38

@Fonty a já pak proč tolik prozereme a neusetrim tolik kolik bych chtěla, takhle se to dělá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
9.1.19 21:38
@PetraJ píše:
Podle fotek na FB se fakt vzali. :lol:

On je taky jednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek