Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Aries6 píše:
Ale chlapi oba těžce pohodový.
Beru zpět, ten kluk je tak vydesenej…
nevěřím, že je hyperaktivni - ve smyslu, že je divokej.
Příspěvek upraven 09.01.19 v 21:20
@Aries6 píše:
Beru zpět, ten kluk je tak vydesenej …nevěřím, že je hyperaktivni…
také mně hyperaktivní tedy nepřijde ![]()
@dagmarkaa píše:
také mně hyperaktivní tedy nepřijde
Tak možná pozornost a učení, ale nevidim důvod dávat mu prášky.
Z venku dum nic moc, ale vevnitř to mají moc pěkné. Bezzubá paní je docela smutná, co těm svým dětem do života dá. Chudák chlapeček, z rána ze stresu zvrací a hyperaktivní? Vubec mi nepříjde …
@Aries6 píše:
Beru zpět, ten kluk je tak vydesenej…nevěřím, že je hyperaktivni - ve smyslu, že je divokej.Příspěvek upraven 09.01.19 v 21:20
teď jsem to říkala manželovi, že mi nepřijde hyperaktivní, to by náš Mimoň musel brát léky taky, protože je celkem klidný, ale vedle tohoto kluka by byl jak tryskomyš
Ta divnější paní má jednu velkou horní jedničku místo dvou zubů?
@milovnicejablek píše:
Ona vrací mouku z obalovani zpátky???![]()
![]()
![]()
Jojo, a nedávno jsem zjistila že tchýně dělá to samý, i se strouhankou, se mi chtělo brečet ![]()
Zdravím - mě osobně přijde dost drsne to co nova děla. Vybere sociálně slabší rodinu a někdy i lehce mentálně postiženou ženu, vpodstatě chudaka…a slíbí a zaplatí jim peníze, oni samozřejmě vidi příklad 50tis a jdou do tohl protože to je pro ne mraky peněz… a nova z toho má show. Za mě tedy dost smutné.
Ahoj. Mě teda přijde, že je to hodně nahrané. Ani se mi na to nechce dívat.
@Lioness34 píše:
Zdravím - mě osobně přijde dost drsne to co nova děla. Vybere sociálně slabší rodinu a někdy i lehce mentálně postiženou ženu, vpodstatě chudaka…a slíbí a zaplatí jim peníze, oni samozřejmě vidi příklad 50tis a jdou do tohl protože to je pro ne mraky peněz… a nova z toho má show. Za mě tedy dost smutné.
to teda smutné je.. Ale nejvíc mi vždy bude líto dětí za které nikdo „nehlasoval“ že se takového cirkusu a divadla účastnit třeba ani nechtějí ![]()
Mě by na druhou stranu zajímalo, co toho týpka utvrdilo v tom, že svatba s takovou ženu je prostě skvělý nápad podle něj.. Sice má docela chuť s něčím něco dělat, ale opustí ji to určitě po tom až to skončí.. ![]()
@Fonty píše:
Jojo, a nedávno jsem zjistila že tchýně dělá to samý, i se strouhankou, se mi chtělo brečet
Moje tchýně taky, i po obalení řízků ![]()
@Andrea.Tom píše:
to teda smutné je.. Ale nejvíc mi vždy bude líto dětí za které nikdo „nehlasoval“ že se takového cirkusu a divadla účastnit třeba ani nechtějíMě by na druhou stranu zajímalo, co toho týpka utvrdilo v tom, že svatba s takovou ženu je prostě skvělý nápad podle něj.. Sice má docela chuť s něčím něco dělat, ale opustí ji to určitě po tom až to skončí..
Podle fotek na FB se fakt vzali. ![]()
@Fonty píše:
Jojo, a nedávno jsem zjistila že tchýně dělá to samý, i se strouhankou, se mi chtělo brečet
Tak co si pamatuji, mamka ze zbytků dělá placky navíc k řízkům, ale možná dřív se to vracelo. Snad to někdo i přesíval. A tchýně ty placky dělá taky, ale dávají to psovi
@Fonty a já pak proč tolik prozereme a neusetrim tolik kolik bych chtěla, takhle se to dělá ![]()
@PetraJ píše:
Podle fotek na FB se fakt vzali.
On je taky jednodušší.