Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27264
10.1.19 21:49

@Dory22 zrovna bačkory…co na to říct, nakoupila jsem x druhů bačkor za 9 let, co jsem matkou a nosili je oba tak do dvou let, pak přestali. Jsem doma jediná, která má papuče, protože upřímně se fakt bojím, do čeho všeho bych šlápla :-D a ne nejsem prase, uklízím, ale všechny víme, jak to chodí. Na jedný straně skončíš a můžeš začít od znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
10.1.19 23:02

@lleennttiillkkaa :mrgreen: :mrgreen: i já jsem doma jediná která nosí papuče, ale proto, že mě je pořád zima..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.19 23:16
@terien píše:
Prej všechno investuje do dětí :roll: to si děláš srandu ne?

Já to nemyslela s těma investicema do děti přímo konkrétně na dotyčnou. Ale penize na opravu zubu nemá. Tak vypadá tak, jak vypada. Já taky neměla. A bylo to hodně drahé a řešila jsem, co za to děti mohly mít. Ale i tak jsme na tom v porovnání s nima dobre. Jako samozivitelka bych asi byla taky bezzubá. :(

• Citovat
  • Upravit
2472
10.1.19 23:37

@lleennttiillkkaa
Přesně, já jsem taky doma jediná, která nosí pantofle. :mrgreen: Chlap chodí bos a dcera taky. Dcera si je vezme jen občas.
A s mopem bych mohla lítat taky furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.1.19 07:36
@Anonymní píše:
Já to nemyslela s těma investicema do děti přímo konkrétně na dotyčnou. Ale penize na opravu zubu nemá. Tak vypadá tak, jak vypada. Já taky neměla. A bylo to hodně drahé a řešila jsem, co za to děti mohly mít. Ale i tak jsme na tom v porovnání s nima dobre. Jako samozivitelka bych asi byla taky bezzubá. :(

A na internet má, to je zajímavý. Kdyby šla pracovat a neválela se doma tak nemusí chodit jako strašidlo, u ní to opravdu není o tom, že by ty peníze neměla kde vzít. Já se přiznám že bez zubů bych tedy nechodila ani za nic, to kdybych neměla na jídlo tak zuby si zaplatím i kdyby měly být děti bez nových bot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
11.1.19 09:10

@terien no, jenže ona je evidentně jiný typ člověka, od pohledu ženská co o sebe nedbá, už od partnera to zaznělo, že ta hygiena pokulhává, evidentně je to jednodušší člověk, taková to řešit opravdu nebude, ale přišlo mi, že narozdíl od jiných jí to vadilo a byly chvíle, kdy bylo vidět, že se schválně usmívala jen se zavrenou pusou, smála se jen když se zapomněla. A co se týče těch zubů, tak já v práci přijdu do styku se spoustou lidí a tedy občas je to masakr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
11.1.19 10:18
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
11.1.19 10:20

@LindaPraha ale fuj :lol: :poblion: az jsem se lekla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
11.1.19 12:26
@medunka23 píše:
@Dory22 výměnu si teprve pustím, ale moje děti taky nemají doma backory, jen ve školce :mrgreen:

Naše děcka taky. A to máme doma docela chladno. Ale ony teda bačkory mají, dokonce na výběr, ale nechtějí je.
Já je nosím, ale vím, že jako děcka jsem je taky nechtěla věčně někde nechávala a mamka pořád, ať je nosím. Znám moc málo dětí, co nosí bačkory doma. Stejně nejsem přesvědčená o tom, že je to přínos. Hlavně se žirafou, super certifkátem, co určitě neničí nohy :roll:
Ve školkách by taky mohla být větší svoboda. Vím, že v naší si je děti na hru na koberci sundat můžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
11.1.19 12:29
@terien píše:
A na internet má, to je zajímavý. Kdyby šla pracovat a neválela se doma tak nemusí chodit jako strašidlo, u ní to opravdu není o tom, že by ty peníze neměla kde vzít. Já se přiznám že bez zubů bych tedy nechodila ani za nic, to kdybych neměla na jídlo tak zuby si zaplatím i kdyby měly být děti bez nových bot.

Tak internet je dneska samozřejmost, jako voda nebo elektrika. To bych do toho nemíchala. To, že je ale jednodušší a líná a proto nechodí do práce, je věc druhá.
Zuby jsou drahé, ale běžně pracující člověk, který to včas řeší, si to „dovolit“ může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
11.1.19 12:31
@medunka23 píše:
Tyjo, tak jako výměnu si fakt pouštím jako oddechovku, ale fakt jsem se pobavila, když ten chlap zahlasil..tyjo sem dneska unavenej, se kouknu na ordinaci a jdu spát, to jsem si teda malem cvrnkla, ne že ne.....ale ty čtyři oči už by mohli změnit, poslední dobou je to o tom, že se najde jedna smucka, kterou všichni zjebou a jako zlatý hřeb jí ten její, který jí jebal taky, požádá o ruku a všichni jsou dojati.

Taky tento „trend“ pozoruju. Ženská, co se chová přátelsky a rozumně se změní na totální fúrii. Myslím si, že za to mají příplatek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.1.19 12:36
@medunka23 píše:
@terien no, jenže ona je evidentně jiný typ člověka, od pohledu ženská co o sebe nedbá, už od partnera to zaznělo, že ta hygiena pokulhává, evidentně je to jednodušší člověk, taková to řešit opravdu nebude, ale přišlo mi, že narozdíl od jiných jí to vadilo a byly chvíle, kdy bylo vidět, že se schválně usmívala jen se zavrenou pusou, smála se jen když se zapomněla. A co se týče těch zubů, tak já v práci přijdu do styku se spoustou lidí a tedy občas je to masakr.

Já taky znám spoustu lidí co nemají zuby, ale u většiny to rozhodně není o tom, že by na ně neměli. Jsou to stejný prasata jako Marie z téhle výměny. Tady bych tu otázku financí ani nezmiňovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.1.19 12:37
@Aries6 píše:
Tak internet je dneska samozřejmost, jako voda nebo elektrika. To bych do toho nemíchala. To, že je ale jednodušší a líná a proto nechodí do práce, je věc druhá.
Zuby jsou drahé, ale běžně pracující člověk, který to včas řeší, si to „dovolit“ může.

A to já zase míchám, možná je to u někoho samozřejmost, ale určitě ne nutnost, narozdíl od vody a elektřiny. A už vůbec ne u někoho, kdo se valí doma a nic nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
11.1.19 12:40

@Aries6 Samozřejmost jak pro koho, když nemám peníze, první co zruším, je internet. A zuby se určitě dají nějaké udělat i na pojišťovnu, nikdo nemusí mít chrup v takovém stavu. Tohle je prostě katastrofa a evidentně je jí to jedno, jinak by s tím nelezla se ukazovat ještě do televize. Nebo jedině, že čekala, že se jí národ na nové zuby složí, až tu hrůzu uvidí :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
11.1.19 13:11

Bačkůrky u nás taky nefrčí. Dcera si teď oblíbila jedny po synovi. Nové, krásné holčičí rezolutně odmítá :mrgreen: Jsou jí dva roky. A taky jako jediná nosím doma pantofle, ale jen do doby než se zatopí. Podlahové topení je super :-) Jinak ad bačkůrky. Když byl syn ve školce, tak měl pořád zpocené nohy. Právě z těch „zdravých“ bačkůrek. A dcera když je má doma déle, tak má potom také mokré ponožky. Bačkory bych prostě neřešila.
Ale jak tu někdo psal, jak ten chlap prohlásil, že jen zkoukne Ordinaci a jde spát? To jako fakt? Taky jsem vyprskla smíchy. :lol:
A ty zuby od Marie… myslím, že pokud jde o přední zuby, tak pojišťovna něco určitě hradí, protože se to bere tak, že chybějící přední zuby jsou i jako překážka při hledání a výkonu zaměstnání. Což si myslím, že je pravda. Takže je spíš šmudla a neřeší to. Určitě by dostala alespoň nasazovací. Tohle byl opravdu hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí